Nevšiml jsem si, že by vás tam bylo víc, nebo Tě mám oslovovat "Vaše Veličenstvo"??
Jinak s výkony, co já standartně podávám mě porazit musíš, když se ti to nepovede, tak zahoď PC..... .......mě to hlavně baví......
Koukám na Lions mi výkon v Manaku stačil, jezdíme s Icem MP v Austrálii. Pokud se chce někdo přidat budete vítáni.
Upravil/a petsild dne 02-01-2021 09:38
Jo, měl jsem neuvěřitelnou smůlu. Na vnitřní straně zatáčky jsem při 60 lehce škrtnul předním kolem o souběžnou zeď a auto se mi zastavilo na půl metru, jak když skočíš do peřin. Takže jsem to po výměně pravé přední dojel na rezervu.
Nevím, jestli jsem do té doby odjel max 20 hodin na různejch autech, tak mi přišlo, že to musíte flákat. Smykem a na ručku jsem jezdil minimálně, abych se vyvaroval nahodilejm situacím.
Monte Carlo mi přišlo dost jednoduchý, šotolina bude horší. Jak jsem zjistil, navigátor mi mluví jen na některejch tratích, tak nevím.
Mně se D2 celkem líbí, rozhodně nejvíce ze všech rally od Richard Burns Rally, ale tak jako tak preferuji okruhy. Jsem si zrovna včera pěkně zajezdil v BMW M1 v D2 a pak se parádně projel v E30 DTM v AC .
Mně se D2 celkem líbí, rozhodně nejvíce ze všech rally od Richard Burns Rally, ale tak jako tak preferuji okruhy. Jsem si zrovna včera pěkně zajezdil v BMW M1 v D2 a pak se parádně projel v E30 DTM v AC .
AC dobrá volba veliteli. Na okruhy určitě. Ale v rally není nic lepšího než DR2. A rally je u mně víc než okruhy. A jak se zmiňuji na svých videích na tubě WRC je nejvíc
bude to těžký, a ujedeto to max jednu rzetu ... a budeš si muset objednat extra hasiče s hasicíma kontejnerama, z kterých budou hasiči vysloveně nadšený a navíc to nebude zadarmo
Upravil/a magot dne 03-01-2021 18:49
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.