na konzolích s tím mají prý problém - Sony to stáhlo ze svého obchodu - PC jedou OK?
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
na konzolích s tím mají prý problém - Sony to stáhlo ze svého obchodu - PC jedou OK?
To byl problém se smlouvou. Už je zpět, za zvl. podmínek.
Oč šlo: CDP má politiku vracení peněz. Sony má politiku NEvracení peněz - i když to koliduje třeba s právem dané země či EU. A jak se zdá, není v Evropě či USA moci dokopat Sony k tomu, aby poslouchalo jiné zákony než ty své vlastní Ostatně, můžeme srv. s Googlem či FB, že...
Takže, zatímco CDP vracet chtěli, tak Sony nikoli, i v příp. že by to vracel sám CDP a Sony by to nestálo ani floka.
To je vlastně vše. Kdyby se právníci lépe domluvili, při psaní smlouvy, tato causa by ani nevznikla
Jinak, probojovávám se bočními misemi. Mám 22 lvl, budu asi muset zase trošku popohnat příběh
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
Jo, to může být jeden úhel pohledu, když si ale Sony už rozdalo provize (před Vánocema), tak je z toho účetní kolotoč, který někdo musí zaplatit. Dovedeš si to představit? Převádění provizí ze státu do státu, změny kursů, zaúčtování, výpočet plnění korporátních cílů, 15 platy. Vrátit zákazníkovi 100% je málo, za to pimprlový divadlo, který předvedlo Sony.
Jo, to může být jeden úhel pohledu, když si ale Sony už rozdalo provize (před Vánocema), tak je z toho účetní kolotoč, který někdo musí zaplatit. Dovedeš si to představit? Převádění provizí ze státu do státu, změny kursů, zaúčtování, výpočet plnění korporátních cílů, 15 platy. Vrátit zákazníkovi 100% je málo, za to pimprlový divadlo, který předvedlo Sony.
Proč ti to vadí? Vše je jenom divadlo. A nikdo nebude muset nikomu nic vracet. Co na tom, že Sony rozdalo prémie již před Vánocemi? Jejich kalendářní rok je jiný. Hodnotí jindy svoje celoroční úspěchy než my. Převádění peněz ze státu do státu dělají všechny nadnárodní korporace. Coca-cola nebo Philip Moric. Nechápu proč tě tak vytáčí zrovna Sony? Nedělají nic co by nedělali i jiní.
Já je nehaním, jen popisuju o co šlo
Osobně mi je zcela putna, co za bebí potká konzolisty
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
Proč ti to vadí? Vše je jenom divadlo. A nikdo nebude muset nikomu nic vracet. Co na tom, že Sony rozdalo prémie již před Vánocemi? Jejich kalendářní rok je jiný. Hodnotí jindy svoje celoroční úspěchy než my. Převádění peněz ze státu do státu dělají všechny nadnárodní korporace. Coca-cola nebo Philip Moric. Nechápu proč tě tak vytáčí zrovna Sony? Nedělají nic co by nedělali i jiní.
Ne, nevytáčí. Já jen naznačuji, že Sony vznikly náklady navíc a když se vrací 100% částky, tak by měl CD projekt uhradit i náklady na režii spojenou s refundací. Začít by to mohlo využitím infrastruktury ... všichni lidi co refundovali si Cyberpunk i zbytečně stáhli z infrastruktury Sony a to někdo zaplatit musel.
Windows Central
Dec 7, 2020
100
Cyberpunk 2077 is a celebration of the entire medium, marrying cutting-edge technical innovation, unrestrained user agency in an authentic and immersive experience that transports you to another universe. No game has executed on the promise of gaming like Cyberpunk 2077. CD Projekt RED's artistic achievement cannot be overstated…Despite an impressive array of bugs and glitches, Cyberpunk 2077 remains an experience without peer. No punches pulled, no platitudes are given, and no compromises are made. Cyberpunk 2077 is an industry highpoint that, simply put, may never be bested. Right now, and without hesitation, I am overjoyed to say Cyberpunk 2077 is everything I've ever wanted from a game. It is the best game I have ever played.
Jo, druhá nejlepší byly miny ve Windows
Osobně jsem toho názoru, že Corona virus a Cyberpunk 77 byly nejužitečnější věci letošního roku.
Corona virus ukázal, který lidi jsou blbci, a Cyberpunk ukázal, kde se berou procenta hodnocení v recenzích. Oboje nesmírně poučné a do budoucna užitečné i pro nemajetné.
Patch má 4 giga. asi bylo co opravovat. Po patchi už jdou namapovat šipky. Pro mně obrovská úleva. Neví někdo jak si můžu vzít třeba nové boty , které mám. Svítí my u nich zámek jako u všeho dalšího vybavení a nelze si to obléci. Stalo se to co jsem se převlékl z korporátní obleku do tepláků a obvazu. Teď se toho neumím zbavit.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.