November 25 2024 00:50:27
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna(od v.4.004)
Ajvn
Mám to přez steam. Nějak to nemužu najít.

606_Temp
Ajvne, abys tam měl 8x, tak musíš zapnout MSAA a ne FXAA.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
Ajvn
Podívám se ještě jednou, ale MSAA myslím mám....

Ajvn
La pardon. Spletl jsem si pojmy s prujmy. Fachčí to.

Baron
Vyšiel nový update s Bf-109G6 Late:

https://forum.il2...nt-1024522
Hals - und Beinbruch!

Baron
Nový Developer Diary: https://forum.il2...nt-1029309
Hals - und Beinbruch!

310_cibule
Tanky, samý tanky : (
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

saldy
Bomba, vůbec jsem nedoufal že kola budou někdy kopírovat terénŠklebící seMrknutí další rozvoj si představuju tak, že budou prostě prodávat stroje od třetí strany a vykašlou se na nějaký pokračování typu bitvy v Ardenách a podobný sny někoho z komunity. Dobrý, za týden už by mohli konečně ukázat Hornisse.

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
Baron
Tak a je to tu - nieco pre milovnikov Flying Circus Úsměv

https://forum.il2...ming-soon/

forum.il2sturmovik.com/uploads/monthly_2020_12/FC2_Teaser_Logo_EN.thumb.png.7dfbf410283e254cfc8d62f5c7555b79.png
Hals - und Beinbruch!

magot
Ilya Muromec je úžasný stroj, jednou jsem sním letěl v ROF a shlédnul jsem přitom 90 min film aniž bych byl vyrušován než jsem dolétl k cíli.
Pak jsem zkusil dívat se na filmy i bez Ilyi a taky to šlo Šklebící se

jirik
Paráda Cool
Po prvotním zalapání po dechu a opětovném rozkoukání identifikuji na obrázku: Handley-Page 400, Fokker VIII a SPAD VII. Úsměv

petsild
Tedy místo řady Volume 2-3 přejmenují obsah starého Rofka na FCII.
img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpgimg25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpgimg33.rajce.idnes.cz/d3302/16/16984/16984634_736d48680dbea871c244e75c34d27f32/images/SClogom.jpg

ringlett
petsild napsal:

Dneska letí recyklace všeho, zatím se nerecyklujou akorát lidi ....
... ale to přijde taky Mrknutí

Ajvn
Meanwhile, we're working on updating all the existing aircraft in the sim with the new visual models of the crew. All the fighters were given the new pilot models where it was possible to do in a universal way previously, and now we're adding the new models to the planes where unique adjustments are required. In the coming update, you'll get the new pilot model for P-39L-1. More detailed pilot appearance aside, this also means that an American or British pilot will be displayed if a P-39 is set to one of the countries in the mission file. Also, our friend Martin =ICDP= Catney have created an additional RAF skin for this airplane.

Mezitím pracujeme na aktualizaci všech stávajících letadel v simu o nové vizuální modely posádky. Všichni bojovníci dostali nové pilotní modely, kde to bylo možné dělat univerzálním způsobem dříve, a nyní přidáváme nové modely k letadlům, kde jsou vyžadovány jedinečné úpravy. V nadcházející aktualizaci získáte nový pilotní model pro P-39L-1. Kromě podrobnějšího vzhledu pilota to také znamená, že se zobrazí americký nebo britský pilot, pokud je P-39 nastaven na jednu ze zemí v souboru mise. Náš přítel Martin = ICDP = Catney také vytvořil pro tento letoun další skin RAF.

Co se tím probůh myslí. Změny letových modelů? Nebo změny "pojížděcích modelů" ? Nebo změny pajďuláků? Či čo?

Hot_Dog
Ajvn napsal:

Co se tím probůh myslí. Změny letových modelů? Nebo změny "pojížděcích modelů" ? Nebo změny pajďuláků? Či čo?

Ajvne, to že si to přeložíš Google translátorem a nedává to smysl neznamená, že to napsali špatně. V angličtině to dává naprosto v pohodě smysl...

Prostě upravili vizuální model pilota v některých letadlech kde to bylo snadné a tam kde to snadné nebylo tak to přijde v dalším updatu...

Ajvn
Ja vím, že to v hatmatilce smysl dává. Ale někdy to soudruh gugla prostě nedává. Díky za překlad.Mrknutí

magot
petsild napsal:

já si FC ani nepořizoval a dál lítám ROFko, k čemu kopii ..

RH_Killer
Potřebuji radu, Švagi už po několikáté instaluje hru a nejde to. Pořád se navyšují stahovaná data. Běží to i několik hodin. Dva různé disky a výsledek stejný.
Já bych všechny ty internety a počítače zakázala. Věra Pohlová, 72 let, důchodkyně.

Baron
Instaluje cez Steam alebo napriamo? Instaluje alebo reinstaluje? Chcelo by to trochu podrobnejsi popis, ako mu navysuje data, ci sa mu to sekne v urcitom bode, alebo vobec nekonci stahovanie a podobne.
Hals - und Beinbruch!

RH_Killer
Napřímo, nová instalace. Ukáže mu to nejdřív asi 25 GB na stažení, jede to několik hodin a nakonec je to kolem 100 GB s tím, že se to nedokončuje a je to vlastně zamrzlý. Začalo to tím, že se úplně stejně nedokončoval update.
Já bych všechny ty internety a počítače zakázala. Věra Pohlová, 72 let, důchodkyně.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,038,413 návštěv