Hoper napsal:
Ale teď mne napadlo, že existovalo video na YT (Bača?) o téhle akci. Neumím ho najít. Datum konání by tam ale mohlo být... (s tím závěrečným epickým vystavěním svítících Hurriků na letišti a následným deštěm potměšilých německých bomb
Pro tebe i pro další zájemce:
Několik videí ze specek mám na portablbním disku, který tahám na Hanácký, každý rok. Takže si je můžeš ode mě přetáhnout (nebo přes někoho kdo tam bude). Jsou to většinou z YT, kde už jsou zaváta a špatně hledatelná
Jsou tam i takové akce, kterých jsem se sám neúčastnil.
"Ivane, Ivane. Ty palice medvědí. Nic jsi nepochopil!" Dědeček Hříbeček
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
poučeni z předchozích nezdarů jsme připravovali další dvě mini-specky, které měli být technicky i obsahově jednodušší, efektivnější a snad i zábavnější.
Taktéž pokud možno méně zabugované .. A hlavně bez AI ve vzduchu.
Nicméně Falkon už nemá k dispozici server.
Tímto tedy tato větev speciálek zřejmě asi končí.
Ale kdybyste měl někdo použitelný hw na server (stačí i7/Ryzen1 4Ghz/ 32GB ram), rychlé připojení (50/50 mbit asi bude stačit) a public IP a chtěl s námi na tom dělat, tak se ozvěte. Upravil/a magot dne 17-11-2020 15:14
Magote, Díky moc, že jste se nenechali odradit. Obdivuju to. Server nemám, ale strašně moc se těším.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Hele, Maggi, nemohly by sem občas přistát nějaké průběžné? Jsem celej natěšenej.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
To vypadá nadějně. Jinak bude-li třeba, též se složím (míněno obrazně).
Pronájem serveru je řešení. V takovém případě by bylo dobré dopředu vědět kolik nás bude. Jen tak půjde určit jakou částkou každý ze zúčastněných bude přispívat.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.