I když je teď nový DM horkou novinkou, bude asi ještě chvíli trvat než si vše "sedne" a bude to životaschopné. Věřím ale, že ED nakonec alepoň ty největší mouchy vychytá a bude to super.
Kdo máte chuť na se mnou pouvažovat nad tím, kudy by se měl další vývoj DCS WWII ubírat, může si přečíst malou esej na toto téma. A třebas mi i pomoci doplnit to, co mě nenapadlo :
A pokud souhlasíte, můžete přidat komenář, aby ED věděli, že je mezi piloty o něco podobného zájem... A pokud ne, tak to taky klidně napište :-) https://forums.ea...ost7130467Upravil/a Tapi dne 07-11-2020 17:48
Zopar pikčrs z kampane s Wurgerom - jedna z najlepsich skriptovanych kampani, co som kedy letel Screeny su z tretej misie.
Cast bombardovacieho zvazu, celkovo je ich okolo 30 alebo 40 (pripravte sa na to to, ze sa vam zavari pocitac. Okrem nich su tam totiz este doprovodne stihacky vasa letka - 12 strojov - dalsia nemecka letka a prilet spojeneckych Mustangov)
Kolik jsi měl FPS? Já jsem útoky na B-17 létal v kampani Blue Nose Bastards of Bodney, ale musel jsem si počet B-17 snížit (je tam na to volba v comm menu, vždy na začátku mise). Mimochodem, tady by taková možnost měla hádám být také, dělal ji myslím stejný autor: Reflected.
Nepoviem ti kolko, ale pri prvom lete to bolo nehratelne. Vazne, to nebol ani obrazkovy album... Takze detaily dole (nie na minimum, docela som laboroval), potom to uz slo. O tej moznosti znizit pocet bombarderov som nevedel, dik za tip.
Ty jeho předchozí kampaně resp. pouze ty mise s útoky na B-17, byly původně nehratelné kvůli propadům FPS. Reflected to pak poladil, kromě té volby na snížení počtu B-17 také např. zajistil, že ne všichni střelci B-17 střílí, takže snížil nároky na CPU a udělal to tím i více hratelné (zlepšila se šance útočníků na přežití). V téhle jeho poslední kampani (ještě jsem ji nehrál) pokud vím implementoval vše, co se ukázalo jako přínosné z těch minulých kampaní...
Hmm :-( No jsem zvědav, kudy se dál bude ubírat DCS WWII, pokud fakt přejdou po Moskytu a Švalbině na Bitvu o Británii a/nebo Pacifik a nechají západní frontu 1944/45 v aktuálním stavu, bude to podle mne škoda... Chtělo by to ještě to dotáhnout - viz ten můj příspěvek na ED fóru (https://forums.ea...ost7130467). Také by se hodilo, aby rozchodily Radary na obou stranách.
Jak to pesimisticky vidím:
Bf 109 G-6: neudělají, protože kdo by si kupoval mesouna s horšími výkony než má už hotový K4
Tempest V: na toho neseženou podklady
Spitfire XIV: no ten už budou pokládat za zbytečný, když tady máme IX C
150 okt. palivo: práce zadarmo a tudíš nemají zájem
Late-war mapa: moc práce a na dlouho, hráči už mají Channel a Normandii, to jim musí stačit.
DM jsem ještě nezkoušel. Ale co jsem se díval na videa, tak některé efekty jsou super, jiné bych chtěly doladit. Co se týká funkcionality tak je tam bug, že se po určitém čase v online nesynchronuje poškození. Vcelku se ale asi zdá, že jinak poškození funuguje rozumně (i když, jak se dalo čekat, řada lidí si stěžuje, že to nefunguje jak má - letadla jsou buď příliš odolná nebo málo odolná...) Zatím nedovedu posoudit.
Až nový DM budeme mít offline, tak to řekl bych půjde otestovat lépe a v klidu. V těch prasomlejnech na serverech je to jen pro základní orientaci a hlavně testování, jak (ne)funguje net kód pro DM...
Ty jeho předchozí kampaně resp. pouze ty mise s útoky na B-17, byly původně nehratelné kvůli propadům FPS. Reflected to pak poladil, kromě té volby na snížení počtu B-17 také např. zajistil, že ne všichni střelci B-17 střílí, takže snížil nároky na CPU a udělal to tím i více hratelné (zlepšila se šance útočníků na přežití). V téhle jeho poslední kampani (ještě jsem ji nehrál) pokud vím implementoval vše, co se ukázalo jako přínosné z těch minulých kampaní...
Tajpi, v menu cez F10 je mozne nastavit Large Group a Small Group co sa tyka B-17. No - a toto je "Small Group". Ponechavam bez komentara
To môžeš asi zabudnúť Ale 12 by bolo fajn. K tým co sú na obrazovke treba prirátať cca 20 FW a Bf, a neurcene množstvo Thunderboltov. Bohužiaľ, misia je aj na najnižších nastaveniach prakticky nehrateľná. Takže som začal šetriť na nový NASA počítač...
Autor je zdá se přehnaně optimistický co zvládnou dnešní PC... Ale moc nechápu, že ty počty letadel nenaplánoval střízlivěji, vždyť si to přece musel testovat...
Ťažko povedať na akom PC a akom nastavení to testoval. Misia ako taká beží plynulo, dokiaľ sa tam neobjavia tie B17ky. Potom je to spomienkový fotoalbum. Na druhu stranu ale musím povedať, že lepšiu skriptovanu kampaň som v DCS ešte v rukách nemal.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.