Podle ukázek se mi Kingdom Come Deliverance líbí víc. A hlavně TOTAL WAR: Trojská válka je jen v angličtině a to je pro mne velký hendikep!:(
KC:D je RPG, Total War je strategie. To je jak srovnávat Doom s War Thunderem.
A jak si přišel na to, že to je pouze v angličtině? Stránka produktu zmiňuje podporuje 13 jazyků, včetně češtiny...
Kdo ještě nemá youtubera Rudu v odběru má šanci to napravit.
Dnes bude Troya v podání Mistra osobně.
YouTube Video
[img]https://img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpg[/img] is not a valid Image.[img]https://img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpg[/img] is not a valid Image.
Remastrovaný Rome nyní za 10 éček. V ceně dostanete i datadisky Alexander a barbary, ty jsou však v původní podobě a dnes už to vypadá dost nepěkně. Z celé TW série mi vyhovuje jen toto období. Má smysl se vracet k 20 let staré hře? Záleží na preferencích, Rome 2 má v sobě mnoho zjednodušení, armády mohou vést pouze členové rodu a ztráty jednotky se vám na vlastním území automaticky rychle doplní včetně zkušenosti! Ztráty drahocenné jednotky někde hluboko v cizině vás tímto nepálí. Rome je v tomto více autentický, a jednotku musíte stáhnout pěkně domů nebo doplnit stav z jiné jednotky, která sem musí dojít ze základny a zkušenost se vám pěkně poníží. Toto je zásadní rozdíl, který ovlivňuje celou taktiku a přístup ke hraní. Další rozdíly nejsou tak podstatné. V celku lze říci, že první Rome vyžaduje více času pro správu říše a přípravu pro vojenské tažení. Když se necháte s elitní armádou odříznout a zmasakrovat někde v Gálii, je to infarkt, ve dvojce nad tím víceméně mávnete rukou. Takže pro pamětníky doporučuju a vědí co je čeká, pro nové hráče dle naturelu.
Koukal jsem na diskuzi a poslední komenty hlásí, že to s tím padá, zkusím nejdřív čistou a pak se uvidí. Samozřejmě RTR mám v minulosti dohráno, ale i tenkrát myslím to nebylo úplně stabilní a čekali jsme na opravy.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.