Interview s Jasonem Williamsem a Danielem Tutseevem.
Je tam mimo jine zmineno proc japonske letectvo i nadale zustane vlhkym snem, o tom ze se pripravuji hracem rizene flaky do Tank Crew a pechota jako cast AI defense.
Dekuji. Ja jen ze mam problem u zeme uletet I-16 v Bf 109 E-7.
Mel jsem tam 450 - 500 km/h a furt me dohanel. Kdyz jsem stahl il2compare (a zjistil, ze autorem je LesniHU), nejak mi to nesedi. Tam ma I-16 nad zemi max 415 TAS.
Je otázka, jaký konkrétní I-16 je v il2compare. I-16 se vyráběl s různými motory a v různých konfiguracích. Nejvýkonnější verze měly i 1100 koní (Golodnikov mluvil snad o 1200). Ta I-16 typ 24, co máme ve hře, by snad měla umět u země 448km/h. Takže jestli měl na začátku převahu energie a tys navrch nebyl na maximálce, mohl tě klidně dohánět. A když do toho začneš manévrovat, abys ztížil míření, své maximálky nedosáhneš. Navíc ve hře fungují takové ty triky, že když přivřeš chladiče, dostaneš se na chvíli nad trvale udržitelné hodnoty. Naopak když necháš chladiče otevřené, nedosáhneš maximálky. Jestli to byl pilot, který svůj soubor bajtů ovládal dobře a tys udělal nějakou "nepřesnost", je to hned rychlostně vyrovnané. Nejčastější důvod takové situace ale bývá v rozdílné úrovni energie na začátku souboje, které si člověk nevšimne.
Emil je výrazně rychlejší, než Išak ve hře, ovšem I-16 má lepší akceleraci. Pokud budete oba začínat na 300 km/h, Išak má moře času tě dohnat a rozebrat, než mu začneš ujíždět... Navíc musíš letět rovně, nebo lépe ještě klesat, ve stoupání opět Išak dotahuje ztrátu až v maximálním stoupání je kolikrát lepší...
Dekuji. Ja jen ze mam problem u zeme uletet I-16 v Bf 109 E-7.
Mel jsem tam 450 - 500 km/h a furt me dohanel. Kdyz jsem stahl il2compare (a zjistil, ze autorem je LesniHU), nejak mi to nesedi. Tam ma I-16 nad zemi max 415 TAS.
Ja ne, jen jsem pro to generoval data z novych verzi hry a trochu se hrabal v tom generovani. Slysel jsem, ze je to leaknuty interni nastroj.
rudidlo napsal:
Interview s Jasonem Williamsem a Danielem Tutseevem.
Je tam mimo jine zmineno proc japonske letectvo i nadale zustane vlhkym snem, o tom ze se pripravuji hracem rizene flaky do Tank Crew a pechota jako cast AI defense.
K tomu DD se spitem XIV. Já z toho začínám cítit opět ten Lesníkem zmíněný komplex nejvýkonnějších stíhaček, kolem kterých se online točí. 150 oktan u spitu XIV v Normandii? Už samotné působení XIV je do Normandie takové kontroverzní.
V podstatě očekávám, že G-6 Late bude nějaká pochybná verze AS (jako ve starém ilovi), aby obě strany dostaly pořádnou pilu. Opravdu se bojím, že Normandie nebude mít s Normandií pranic společného a jen dodají toho Spita, G-6 AS a P-47/51C se 150 oktanem a nechají si to zaplatit jako novou hru. Kampaň pro Typhoona nebo Mosquito by byla super a mapa kanálu k nezaplacení, ale z toho výkonového šílenství mám trochu strach.
Upravil/a 606_Temp dne 05-07-2020 17:49
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
To všechno vyřeší rozumně nastavenej server. Buďme rádi, že ty typy budou k dispozic. To že si víc zalítaj nad jinou mapou než s kterou je prodávaj je sice smutny, ale já se přes to přenesu
Páni, nič v zlom, ale počkajte si na vydanie aspoň jednotlivých strojov keď už nie na mapu. Priestoru na kritiku ešte bude dosť. Pokiaľ ale ešte nie je vonku ani jeden stroj z Normandie (i keď Razorback bude vonku "coby dup" ) je trochu predčasné špekulovať o nejakom komplexe z najvýkonnejších strojov. Osobne sa o BON neobávam, i keď si myslím, že nebezpečný bude Fw190A6, nie Bf109G6late. Co samozrejme neznamená, že G6 late nebude použiteľná (vid súčasná toľko odsudzovana G6 - mal som tu cest vidieť online pilotov, čo sa vracali z tromi štyrmi zostrelmi z každej misie). Navyše ak vlastníte ďalšie diely, bude sa dat vyskladat docela slušný historicky planeset vrátane Hurricana. Co bude v MP, závisí iba na autorovi mapy, čo tam dá.
Mě je tedy úplně fuk, jak moc hyper výkonný éra zrovna máme. Stejně to dycky dopadne jako vždycky. No zrovna včera večer jsem měl náladu se proletět. U Antverp měli zrovna málo Amíků, tak jsem skočil do Poníka. Kdy mě se nakonec poštěstí, aby zrovna nejlepší letadlo bylo na slabší straně a tedy pro mě. No a připletu se k takové klukovské přetahované. Nějaký našinec se vytahoval na jinocha z druhé strany. Samo s sebou měli oba ty nejnařvanější kousky, to je Poník versus Dora. A náš Poníkovec to v jednu chvilku přehnal a dostal se před Doráka. Dora byla mlsná, taky si chtěla vystřelit. Tak jsem si řekl, že mu vypráším kožuch. Nechám svýho Poníka hezky rozeběhnout z kopce a jak tamten z protistrany čuměl do zaměřovače, vůbec netušil a letěl hezky krásně rovně a pomalu. Tak jsem využil příležitosti ho rozstřílet na cimpr campr. A jak tak rozstřeluju chudáka na ty kousky, udělám tu samou pitominu jako tolikrát předtím. Je fuk zda v CloDu s 109E. Nebo v BOSku s Jakem. Nebo u Moskvy s F2, nebo na Kubáni s čímsi jiný. V zápalu boje, aby mi ho taky někdo jinej nevyžral, jsem se vyhnul pozdě a tradičně ho štrejchnul vrtulí. To ho samo s sebou nasralo, takže se vzápětí odlogoval. Funguje to fakt přesně takhle od toho 1940 až do 1945 a kdyby bylo kam pokračovat, tak i dál.
Páni, nič v zlom, ale počkajte si na vydanie aspoň jednotlivých strojov keď už nie na mapu. Priestoru na kritiku ešte bude dosť. Pokiaľ ale ešte nie je vonku ani jeden stroj z Normandie (i keď Razorback bude vonku "coby dup" ) je trochu predčasné špekulovať o nejakom komplexe z najvýkonnejších strojov. Osobne sa o BON neobávam, i keď si myslím, že nebezpečný bude Fw190A6, nie Bf109G6late. Co samozrejme neznamená, že G6 late nebude použiteľná (vid súčasná toľko odsudzovana G6 - mal som tu cest vidieť online pilotov, čo sa vracali z tromi štyrmi zostrelmi z každej misie). Navyše ak vlastníte ďalšie diely, bude sa dat vyskladat docela slušný historicky planeset vrátane Hurricana. Co bude v MP, závisí iba na autorovi mapy, čo tam dá.
Když kritizovat je tak slastné...
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Barone, Rume, Hot_Dogu, Rudidlo, vy nehrajete BoX? Já myslel, že jo.
Ale jestli ne, tak si myslím, že byste se k tomu fakt vyjadřovat neměli.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Barone, Rume, Hot_Dogu, Rudidlo, vy nehrajete BoX? Já myslel, že jo.
Ale jestli ne, tak si myslím, že byste se k tomu fakt vyjadřovat neměli.
Jsem nejak nepochopil o jakou informaci jsi prave timto prispevkem pozadal.
No, kdosi tady výše nepřímo naznačoval, že by se lidé neměli vyjadřovat ke hře, kterou nelítají. Tak jsem myslel, že se to týká některého z vás, kdo se k ní vyjadřujete. Nic více, nic méně.
O mě asi nejde, já ji sice létám tak hodinu denně, ale zase se k ní nevyjadřuji.
No, nic, nebudu to příště komplikovat.
Nic ve zlem, ale vyskladat nejaky historicky planeset bez jedineho zapadniho bombarderu, to je zert?
Nic ve zlem, ale vyskladat nejaky historicky planeset bez jedineho zapadniho bombarderu, to je zert?
Podle toho, co Jason rikal v tom rozhovoru, tak na bombardery asi ted nemaji kapacity.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.