November 23 2024 12:30:05
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 1
prase

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna(od v.4.004)
rudidlo
Interview s Jasonem Williamsem a Danielem Tutseevem.
Je tam mimo jine zmineno proc japonske letectvo i nadale zustane vlhkym snem, o tom ze se pripravuji hracem rizene flaky do Tank Crew a pechota jako cast AI defense.

YouTube Video

YouTube Video

http://silicon-remarks.blogspot.com
Rumcajs
rudidlo napsal:

Dekuji. Ja jen ze mam problem u zeme uletet I-16 v Bf 109 E-7.
Mel jsem tam 450 - 500 km/h a furt me dohanel. Kdyz jsem stahl il2compare (a zjistil, ze autorem je LesniHU), nejak mi to nesedi. Tam ma I-16 nad zemi max 415 TAS.
Je otázka, jaký konkrétní I-16 je v il2compare. I-16 se vyráběl s různými motory a v různých konfiguracích. Nejvýkonnější verze měly i 1100 koní (Golodnikov mluvil snad o 1200). Ta I-16 typ 24, co máme ve hře, by snad měla umět u země 448km/h. Takže jestli měl na začátku převahu energie a tys navrch nebyl na maximálce, mohl tě klidně dohánět. A když do toho začneš manévrovat, abys ztížil míření, své maximálky nedosáhneš. Navíc ve hře fungují takové ty triky, že když přivřeš chladiče, dostaneš se na chvíli nad trvale udržitelné hodnoty. Naopak když necháš chladiče otevřené, nedosáhneš maximálky. Jestli to byl pilot, který svůj soubor bajtů ovládal dobře a tys udělal nějakou "nepřesnost", je to hned rychlostně vyrovnané. Nejčastější důvod takové situace ale bývá v rozdílné úrovni energie na začátku souboje, které si člověk nevšimne.

Hot_Dog
Emil je výrazně rychlejší, než Išak ve hře, ovšem I-16 má lepší akceleraci. Pokud budete oba začínat na 300 km/h, Išak má moře času tě dohnat a rozebrat, než mu začneš ujíždět... Navíc musíš letět rovně, nebo lépe ještě klesat, ve stoupání opět Išak dotahuje ztrátu až v maximálním stoupání je kolikrát lepší...

LesniHU
rudidlo napsal:

Dekuji. Ja jen ze mam problem u zeme uletet I-16 v Bf 109 E-7.
Mel jsem tam 450 - 500 km/h a furt me dohanel. Kdyz jsem stahl il2compare (a zjistil, ze autorem je LesniHU), nejak mi to nesedi. Tam ma I-16 nad zemi max 415 TAS.
Ja ne, jen jsem pro to generoval data z novych verzi hry a trochu se hrabal v tom generovani. Slysel jsem, ze je to leaknuty interni nastroj.

rudidlo napsal:
Interview s Jasonem Williamsem a Danielem Tutseevem.
Je tam mimo jine zmineno proc japonske letectvo i nadale zustane vlhkym snem, o tom ze se pripravuji hracem rizene flaky do Tank Crew a pechota jako cast AI defense.

https://www.youtu...ne0j3l-P7g
https://www.youtu...tzPxOi-q6A
Tak to je hustej pochlebovac, chvilema jsem mel pocit, ze poslucham reklamu :-)

Baron
Lesniku akékoľvek interview je reklama Úsměv
Hals - und Beinbruch!

606_Temp
K tomu DD se spitem XIV. Já z toho začínám cítit opět ten Lesníkem zmíněný komplex nejvýkonnějších stíhaček, kolem kterých se online točí. 150 oktan u spitu XIV v Normandii? Už samotné působení XIV je do Normandie takové kontroverzní.
V podstatě očekávám, že G-6 Late bude nějaká pochybná verze AS (jako ve starém ilovi), aby obě strany dostaly pořádnou pilu. Opravdu se bojím, že Normandie nebude mít s Normandií pranic společného a jen dodají toho Spita, G-6 AS a P-47/51C se 150 oktanem a nechají si to zaplatit jako novou hru. Kampaň pro Typhoona nebo Mosquito by byla super a mapa kanálu k nezaplacení, ale z toho výkonového šílenství mám trochu strach.
Upravil/a 606_Temp dne 05-07-2020 17:49
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
606_Druindin
To všechno vyřeší rozumně nastavenej server. Buďme rádi, že ty typy budou k dispozic. To že si víc zalítaj nad jinou mapou než s kterou je prodávaj je sice smutny, ale já se přes to přenesu Úsměv

Baron
Páni, nič v zlom, ale počkajte si na vydanie aspoň jednotlivých strojov keď už nie na mapu. Priestoru na kritiku ešte bude dosť. Pokiaľ ale ešte nie je vonku ani jeden stroj z Normandie (i keď Razorback bude vonku "coby dup" ) je trochu predčasné špekulovať o nejakom komplexe z najvýkonnejších strojov. Osobne sa o BON neobávam, i keď si myslím, že nebezpečný bude Fw190A6, nie Bf109G6late. Co samozrejme neznamená, že G6 late nebude použiteľná (vid súčasná toľko odsudzovana G6 - mal som tu cest vidieť online pilotov, čo sa vracali z tromi štyrmi zostrelmi z každej misie). Navyše ak vlastníte ďalšie diely, bude sa dat vyskladat docela slušný historicky planeset vrátane Hurricana. Co bude v MP, závisí iba na autorovi mapy, čo tam dá.
Hals - und Beinbruch!

Rumcajs
Mě je tedy úplně fuk, jak moc hyper výkonný éra zrovna máme. Stejně to dycky dopadne jako vždycky. No zrovna včera večer jsem měl náladu se proletět. U Antverp měli zrovna málo Amíků, tak jsem skočil do Poníka. Kdy mě se nakonec poštěstí, aby zrovna nejlepší letadlo bylo na slabší straně a tedy pro mě. No a připletu se k takové klukovské přetahované. Nějaký našinec se vytahoval na jinocha z druhé strany. Samo s sebou měli oba ty nejnařvanější kousky, to je Poník versus Dora. A náš Poníkovec to v jednu chvilku přehnal a dostal se před Doráka. Dora byla mlsná, taky si chtěla vystřelit. Tak jsem si řekl, že mu vypráším kožuch. Nechám svýho Poníka hezky rozeběhnout z kopce a jak tamten z protistrany čuměl do zaměřovače, vůbec netušil a letěl hezky krásně rovně a pomalu. Tak jsem využil příležitosti ho rozstřílet na cimpr campr. A jak tak rozstřeluju chudáka na ty kousky, udělám tu samou pitominu jako tolikrát předtím. Je fuk zda v CloDu s 109E. Nebo v BOSku s Jakem. Nebo u Moskvy s F2, nebo na Kubáni s čímsi jiný. V zápalu boje, aby mi ho taky někdo jinej nevyžral, jsem se vyhnul pozdě a tradičně ho štrejchnul vrtulí. To ho samo s sebou nasralo, takže se vzápětí odlogoval. Funguje to fakt přesně takhle od toho 1940 až do 1945 a kdyby bylo kam pokračovat, tak i dál.

310_cibule
Baron napsal:

Páni, nič v zlom, ale počkajte si na vydanie aspoň jednotlivých strojov keď už nie na mapu. Priestoru na kritiku ešte bude dosť. Pokiaľ ale ešte nie je vonku ani jeden stroj z Normandie (i keď Razorback bude vonku "coby dup" ) je trochu predčasné špekulovať o nejakom komplexe z najvýkonnejších strojov. Osobne sa o BON neobávam, i keď si myslím, že nebezpečný bude Fw190A6, nie Bf109G6late. Co samozrejme neznamená, že G6 late nebude použiteľná (vid súčasná toľko odsudzovana G6 - mal som tu cest vidieť online pilotov, čo sa vracali z tromi štyrmi zostrelmi z každej misie). Navyše ak vlastníte ďalšie diely, bude sa dat vyskladat docela slušný historicky planeset vrátane Hurricana. Co bude v MP, závisí iba na autorovi mapy, čo tam dá.

Když kritizovat je tak slastné...
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

606_Temp
Stejně, jako se vyjadřovat ke hře, kterou nehrajes.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
310_cibule
Barone, Rume, Hot_Dogu, Rudidlo, vy nehrajete BoX? Já myslel, že jo.

Ale jestli ne, tak si myslím, že byste se k tomu fakt vyjadřovat neměli.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

rudidlo
310_cibule napsal:

Jsem nejak nepochopil o jakou informaci jsi prave timto prispevkem pozadal.

Rumcajs
Se připojím do zástupu nechápajících. Ale děkuji za zmínění mého nicku, byť se jedná o tak spektakulární post.

magot
Cibule zřejmě vypěstoval nějakej silnější model Šklebící se

310_cibule
rudidlo napsal:

310_cibule napsal:

Jsem nejak nepochopil o jakou informaci jsi prave timto prispevkem pozadal.

No, kdosi tady výše nepřímo naznačoval, že by se lidé neměli vyjadřovat ke hře, kterou nelítají. Tak jsem myslel, že se to týká některého z vás, kdo se k ní vyjadřujete. Nic více, nic méně.

O mě asi nejde, já ji sice létám tak hodinu denně, ale zase se k ní nevyjadřuji.

No, nic, nebudu to příště komplikovat.

LesniHU
Baron napsal:

Nic ve zlem, ale vyskladat nejaky historicky planeset bez jedineho zapadniho bombarderu, to je zert?

rudidlo
magot napsal:

Cibule zřejmě vypěstoval nějakej silnější model Šklebící se

A nepodelil se.

rudidlo
310_cibule napsal:

...Tak jsem myslel, že se to týká některého z vás, kdo se k ní vyjadřujete.

Myslet znamena...doplnte si sami.

rudidlo
LesniHU napsal:

Baron napsal:

Nic ve zlem, ale vyskladat nejaky historicky planeset bez jedineho zapadniho bombarderu, to je zert?

Podle toho, co Jason rikal v tom rozhovoru, tak na bombardery asi ted nemaji kapacity.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,025,646 návštěv