To sklo překrytu už ukazovali v jednom z videí, to chvilku potrvá, ale podle informací z debat na dicsortu snad už ne dlouho a nový DM by tu měl být.
Zkuste tu brzdu jestli někoho nenapadne jak na ní, nebo nenajde způsob, mě už nenapadá nic.
U mě taky dobrý. Jak píše Paura. Parkovačku držet vytaženou, brzdy vyšlápnout na doraz, nohy z brzd, pustit páku parkovačky. Ujisti se, že pedály zůstanou vyšláplý.
Z manuálu:
To engage the parking brake, pull the parking brake handle out, depress the brake pedals, release the brake pedals, and then release the parking brake handle. To release the parking brake, simply depress the pedals.
V nastavování ovládání jugu mám jakousi divnou směs češtiny a angličtiny. Nicméně nikde nemohu najít 1 ) osu na RPM lever 2 ) přepínač podvozku - dolu/nahoru 3 ) a ten startovací čudlík nahoru. Any help?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
RPM namapování osy o dvě strany zpět, viz Ace & Saburo
Podvozek a startér klikám v kokpitu ..
Doporučuju přepnout do EN. Ta CZ verze je už prakticky nepoužitelná.
Dík, to první jsem přehlédl. To druhé – já zatím též ; ) Jo, naučím to anglicky.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Zkoušel jsem maximální dostup džbánu, a dosáhl jsem výšky 11,160m. (konfigurace kanál, clear, 20. st.)
Pak ještě šlo přetáčet turbokompresor, ale přišlo mě že to výkon nepřidá.
Nicméně v 10 km, se pohybuje celkem živě. Tam má krapet navrch nad antonem ..
Já si říkal co to tak porád píská
Těch 20 st. to bylo v nastavení nějaké mise co jsem převzal .. zkusím ještě postavit misi od nuly s tou teplotou.
Startoval jsem cold start, s tím že se se mě lehce přehřejval olej při stoupání
V těch 11 km bylo taky zajímavý, když jsem přesáhl určitou hranici plnícího tlaku (přes 38), tak začal plnící tlak rapidně klesat a otáčky dále stoupaly ..
No já právě zkoušel uvařit turbo, zdali to nedá ještě vyšší výkon a porád se drželo
V tu chvíli už to nebyl kontinuelní režim, spíš extrém kam až to dokáže vystoupat i kdybych to měl zavařit. Počítal jsem že pak budu plachtit do Anglie se zadřeným motorem
Nakonec vše přežilo bez poškození a přistál jsem v Dieppe v přístavu na té betonové ploše, když mi docházelo palivo ..
časomíru/ životnost/ otáčky nelítám - lítám jen na kontiuelní - přeletový režim, bojový ani dive moc zatím neumím ..
Btw strefit u-boot bombou je fakt majstrštyk!
Upravil/a magot dne 07-06-2020 00:33
Tak už to na mne mluví anglicky a i vše ostatní funguje : )
Jediné, co se mi zatím nepodařilo vyřešit, je tvorba rychlé mise. Ale zdá se, že se to týká jen spita. Ať nastavím jakýkoliv čas v jakékoliv roční době, narodím se v něm za tmy.
Jo a jak zapínáte turbo u jugu? Já si spřáhnu plynovku a s turbo páčkou, ale turbo je pořád na nule.
* Suntsag se mrknul na mapu Kanálu a pár věcí by to prý chtělo vylepšit:
Just a basic review and my take on the latest Map Release. It's in Early Access as we all know but there is no harm at this early stage, in making comments that I feel maybe relevant. I believe it to be a fair assessment based upon my experience so far and the specs of my PC. Cheers.
YouTube Video
Edit: Nick Grey z komentářů k videu:
All good points and valid. Biggin Hill we be implemented in time, as will certain others. 40 man-years of work and counting. I hope it shows despite everything......
We will continue to grow and enhance this map. This part of the world represents such an important time in history for so many... Please note that we plan to add a date selector in the future in order to better represent the state of play in 1940, 44/45.
Please note that we plan to add a date selector in the future in order to better represent the state of play in 1940, 44/45.
To mi Nick udělal fakt radost
Tak to slyším jen rád. Ono co jsem koukal na pár videí, tak už teď nemá Thunder problém s Fw 190 A8 a dost vyrovnané to bylo i s Dorou.
Každopádně reálně by měl dávat kolik u ze mě?
A ještě menší dotaz, čím dál víc mě svědí peníze v peněžence. Která mapa se lítá nejčastěji kanál nebo normandie? A bojuje se hodně v oblasti WII ?
Nerad bych si koupil lítadlo párkrát se proletěl a konec
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.