P-47 dotazy, postřehy:
- dá se namapovat samostatně osa nastavení vrtule? Nenašel jsem v osách
- Otvírání chlazení olej, inlet/ outlet - naprosto netuším jak to rozchodit, nic se nehejbe, nereaguje .. po levé straně v kokpitu se za to nedá vzít myší
- páčka na zvýšení/ zpomalení otáček mě myší jde dávat do pozice zvýšení, ale zpomalení za boha ne ..
- jak se myší vytahují ty pojistky vlevo dole u nohou, jedna se mi nějak omylem podařila, ale pak už ani prd, klikám na to všelijak a nic ..
- čím a jak se přesně odhazují bomby? Jsou tam ty tři covery za pákou to je na odjištění pojistek? To release tlačítko, je stejné jako na kulomety?
Defaultně po odhození - (nevím jak odpadly), prostě nevybuchují ... je to závislé na tom úhlu dajvu?
- ty dvě krytky pod tím wing left/right - to je k čemu?
- Funguje vám trim na směrovku, mě to nějak nereagovalo doprava
Tak jsem se na Discordu právě dozvěděl, že nám zítra nabídnou balíček "P-47 + Channel Map" za asi lepší cenu (údajně 67$), případně tedy počkejte s nákupem.
BIGNEWY se včera asi malinko unáhlil, dnes tvrdí, že balíčky nějakou chvilku ještě nebudou:
Sorry the confusion is my fault, the art work was for the steam P-47 and Channel. Not for bundles. Bundles wont be coming for a while.
No problem, apologies for the wrong information last night
Yep sorry, bundle wont be coming until later, I dont have a timeline yet.
-vrtule hledej RPM, já mám vrtuli na ose a bez problému
-olej, intercooler obojí mi de jak myší tak i nestavenejma klávesovejma zkratkama
-- páčka na zvýšení/ zpomalení otáček nevím co tím myslýš?
-?
-bomby se ohazují (EDIT - TÍM DRUHÝM) tlačítkem na řídící páce, ale před tím je potřeba zapnout napájení těmi vypínači pod krytkama pod palubkou, u mě bez problému
V noci jsem si akorát nastavil ovládání a zkusil vzlet a odhození bomb a vše mi fungovalo (kromě vody samozřejmě)
Ale je to na delší popis
P-47 dotazy, postřehy:
- dá se namapovat samostatně osa nastavení vrtule? Nenašel jsem v osách
- Otvírání chlazení olej, inlet/ outlet - naprosto netuším jak to rozchodit, nic se nehejbe, nereaguje .. po levé straně v kokpitu se za to nedá vzít myší
- páčka na zvýšení/ zpomalení otáček mě myší jde dávat do pozice zvýšení, ale zpomalení za boha ne ..
- jak se myší vytahují ty pojistky vlevo dole u nohou, jedna se mi nějak omylem podařila, ale pak už ani prd, klikám na to všelijak a nic ..
- čím a jak se přesně odhazují bomby? Jsou tam ty tři covery za pákou to je na odjištění pojistek? To release tlačítko, je stejné jako na kulomety?
Defaultně po odhození - (nevím jak odpadly), prostě nevybuchují ... je to závislé na tom úhlu dajvu?
- ty dvě krytky pod tím wing left/right - to je k čemu?
- Funguje vám trim na směrovku, mě to nějak nereagovalo doprava
Manuál co k tomu dodali, dost mizerný ..
- v osách se to jmenuje "Input.Generic.pitch_slider", podobně se jmenují i další osy
- pojistky netuším, vyzkouším později
- jak na bomby píše Saburo (stejný postup), případně tu je někde video od např. Grim Reapers nebo manuál/trénink přímo v DCS, namapuj si "Input.P47.trigger_b2" pro odhoz (výchozí PShift + Mezerník)
- wing left/right je údajně pro nádrže s kouřem nebo bojovým plynem
- u mě všechny trimy fungují bez problému (edit: vypni si pomocníky v záložce speciální)
Upravil/a Aces_Wild dne 04-06-2020 13:58
WING switches are used to select chemical containers with smoke or tears gas or other gases, installed on left/right wing stations.
Note! Chemical munitions are not implemented in DCS: P-47D-30.
já jsem ji zkusil jednou a přišlo mě že se jako vrací do nezabržděnýho stavu .. tak už jsem jí pak nepoužíval ..
každopádně je tam grafický bug, měl jsem prostřelené přední sklo na externím modelu a v kokpitu bylo nepoškozené ..
Jinak DM model celkem ujde, po zásazích se postupně odlupují plechy na motoru, létal jsem s různými částmi ulomených křídel, směrovky nebo výškovky ..
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.