"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
OK, já neměl problém ani předtím. Ale vypnul jsem to herní nastavení ve Windows a šel lítat na ty bláznivé Finy. Včera jsem málem dostal infarkt. Bylo málo Rusů u Stalingradu v létě, a kupodivu měli Tempesty. No ještě jsem v tom neseděl, tak jsem si řekl, že to zkusím. A potkal jsem dva Mezky a ti mi to votrávili. No nic, tak znovu. A zas jsem je potkal. Tak mizím pryč, statečně zdrhnu. No a po chvíli se ohlídnu a vidím za sebou černej dot. Už docela velkej, tak zas plnej kotel a zdrhám, ohlídnu se a drží se mě. Lomcuju s pákou, ohlídnu se a furt tam je. Tý jo a odkdy maj Němci průhledný křídla? No já ten infarkt málem dostal z takové svině mušky, co mi sedla na monitor. Když jsem se díval dopředu, tak byla asi proti rámu kabiny, nebyla vidět. Ale při otočení ... dobře, tak muška mě nesestřelila. Ale bylo to jen tak tak.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Radeon nikdy nebude Nvidia. Cenově se drží Radeon příznivěji ale oproti grafickým kartám od Nvidia nemají šanci. Parametry sice píší srovnatelné ale herní výkon nemají
Radeon nikdy nebude Nvidia. Cenově se drží Radeon příznivěji ale oproti grafickým kartám od Nvidia nemají šanci. Parametry sice píší srovnatelné ale herní výkon nemají
Už jenom podle tý první věty je vidět, že máš vážně přehled. Zifi to trefil. Snad jen drobná připomínka. Radeon je značka grafických čipů od společnosti AMD. NVIDIA je společnost. Takový detail samozřejmě nijak nesnižuje odbornost autora ani tu následující myšlenku co má nejen hloubku, ale i šířku.
A kdy to fixnou pro uživatele nVidii, kterých tu je s problémem víc?
Nepsal tu někdo, že to musi opravit AMD v ovladačích a najednou to tak asi není.
Upravil/a 606_Temp dne 27-05-2020 06:23
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
V historii ati/amd byly jak karty, ktere v danem segmentu byly vykonejsi nez ty od nvidie, tak karty, ktere meli horsi pomer cena vykon... Treba takova fury x stala uplne to same, co 980ti, ale karta od nvidie byla malinko vykonejsi, takze horsi pomer cena/vykon. Asi nejake diry v casoprostoru...
A kdy to fixnou pro uživatele nVidii, kterých tu je s problémem víc?
Dalsi stoupenec svate valky AMD x nVidia? I na tomto foru? Really? Jsem si myslel, ze uz jsme tady vsichni dostatecne prostaticti na to, abychom si premerovali pindiky.
606_Tempik napsal:
Nepsal tu někdo, že to musi opravit AMD v ovladačích a najednou to tak asi není.
Nenapadlo te pri tve inteligenci, ze nez vyjde oprava v ovladacich, tak udelali uvnitr hry workaround ktery po oprave odstrani?
Tohle forum se poslední dobou stává nehezkým útočištěm osobního napadání, rádoby štiplavých " ironických " poznámek a podobných dětinských pičovin..bohužel i já si v tomhle sypu popel na hlavu.
A to jsem si myslel, že jsem ve vybrané společnosti..
Já breagoval na ten nesmysl, že to bylo vinou ovladače AMD. Evidentně nebylo. Před patchem to jelo, po patchi některým ( včetně uživatelů nVidie) to nejeli. A po hotfixu opět jede. Tedy s ovladači AMD se nic nedělo a měnila se jen hra, která grafický zlobila napříč všemi sestavami.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
Tohle forum se poslední dobou stává nehezkým útočištěm osobního napadání, rádoby štiplavých " ironických " poznámek a podobných dětinských pičovin..bohužel i já si v tomhle sypu popel na hlavu.
A to jsem si myslel, že jsem ve vybrané společnosti..
Tohle tady trvá 15 let . Mrkni se na nějaký diskuse mezi mnou a Cassem třeba v roce 2005/6 .
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.