Battle of Stalingrad - žvanírna(od v.4.004)
|
ZVP_Iceman |
Přidané 21-05-2020 11:09
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 175
Založený: 22.04.08
|
1stCL_Jiricek napsal:
ZVP_Iceman napsal:
No, jelikož mě to momentálně netrápí, mám tu spoustu jiné práce než sedět u PC, tak to ještě chvíli vydržím.... Mě ten posuvník pomalinku postupuje asi od jedné čtvrtiny, sice neznatelně, ale postupuje, ještě mu chybí asi centimetr....
wow...
Máš místo na disku?
No já si myslím, že ano, i když pravda je, že spíš záleží na tom, co si myslí PC, kterýmu do hlavy fakt nevidím... |
|
|
|
311_Mart |
Přidané 21-05-2020 11:26
|
Uživatel
Příspěvek: 1636
Založený: 22.08.10
|
Ty jo, když to tady čtu, tak jsem rád, že jsem tenkrát BoS pořídil přes Steam. S aktualizací nikdy nebyl problém a rychlost stahování omezuje akorát mé pomalé připojení.
|
|
|
|
rudidlo |
Přidané 21-05-2020 11:30
|
Diskutující
Příspěvek: 2447
Založený: 29.09.05
|
311_Mart napsal:
Ty jo, když to tady čtu, tak jsem rád, že jsem tenkrát BoS pořídil přes Steam. S aktualizací nikdy nebyl problém a rychlost stahování omezuje akorát mé pomalé připojení.
Ja mam sturma koupeneho naprimo. S aktualizaci nikdy nebyl problem a rychlost stahovani omezuje akorat me pomale pripojeni. |
|
|
|
pSipi |
Přidané 21-05-2020 12:03
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 474
Založený: 10.11.15
|
Mne to cele aj so stahovanim trvalo 20 minut.
|
|
|
|
606_Druindin |
Přidané 21-05-2020 12:03
|
Diskutující
Příspěvek: 4089
Založený: 18.01.10
|
rudidlo napsal:
311_Mart napsal:
Ja mam sturma koupeneho naprimo. S aktualizaci nikdy nebyl problem a rychlost stahovani omezuje akorat me pomale pripojeni.
A já mám BOSko krabicovku, zbytek napřímo, aktualizuju přes steam, hru spouštím mimosteam a taky sem nikdy s aktualizací neměl problém
|
|
|
|
ZVP_Iceman |
Přidané 21-05-2020 12:10
|
Rozkoukaný
|
Jo...tak po dvaceti hodinách práce je hotovo a hra se tváří, že funguje... Čas vyzkoušet Yak9T...…
Já měl vlastně jen tento zádrhel, nikdy nic jiného a to jsem příjemně využil tím, že jsem večer strávil místo sedění u PC seděním u grilu..... Na všem se dá najít i pozitivum.... |
|
|
|
1stCL_Jiricek |
Přidané 21-05-2020 12:23
|
Uživatel
Příspěvek: 1275
Založený: 04.10.05
|
10 GB i s instalací za 20 minut? Sedíš u nich v kanceláři? :) |
|
|
|
pSipi |
Přidané 21-05-2020 12:48
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 474
Založený: 10.11.15
|
Ne ale mam fakt rychlu linku a rychly pocitac s ssd.
|
|
|
|
Baron |
Přidané 21-05-2020 13:27
|
Diskutující
Příspěvek: 4840
Založený: 18.02.10
|
Machirek...
to Iceman - vyzerá to tak, že máš na disku chybné clustre. Radšej si skontroluj disk a daj mu opraviť chyby (spustí checkdisc). Nie je normálne, aby ti hru tak dlho inštalovalo.
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
ZVP_Iceman |
Přidané 21-05-2020 14:04
|
Rozkoukaný
|
Baron napsal:
Machirek...
to Iceman - vyzerá to tak, že máš na disku chybné clustre. Radšej si skontroluj disk a daj mu opraviť chyby (spustí checkdisc). Nie je normálne, aby ti hru tak dlho inštalovalo.
Provedu herr leutnant…ono je to možné, nepředpokládal jsem nějak moc, že by chyba nebyla na mé straně, on totiž Il po posledním přeinstalu PC skončil na tom nejstarším disku, co tu mám, samo ne vysloveně úmyslně, ale je tam.... |
|
|
|
Bierglass |
Přidané 21-05-2020 16:00
|
Diskutující
Příspěvek: 2607
Založený: 12.05.10
|
Včera jsem zkoušel TAW. Jsem zklamán z toho, že nápověda pro blby je tam spuštěná, i když se dá již vypnout.Ví někdo o nějakém serveru kde to mají vypnuté? Nepotřebuji aby mi to psalo podvozek nahoru to v letadle vidím na kontrolkách a tak je to se vším. |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 21-05-2020 16:30
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10825
Založený: 26.01.13
|
Bierglass napsal:
Včera jsem zkoušel TAW. Jsem zklamán z toho, že nápověda pro blby je tam spuštěná, i když se dá již vypnout.Ví někdo o nějakém serveru kde to mají vypnuté? Nepotřebuji aby mi to psalo podvozek nahoru to v letadle vidím na kontrolkách a tak je to se vším.
Bierglassi, já v tomhle směru vidím analogii ve svém boji (s větrnými mlýny), aby na starém AH serveru byly vypnuty ikony u letadel. Nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem si je vypnul jen u sebe a to, jak to měli nastavené ostatní, mi bylo fuk .
(si to prostě natvrdo vypni u sebe a máš klid, ne?)
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 21-05-2020 16:35
|
Fusioner
Příspěvek: 15069
|
1stCL_Fucida napsal:
Bierglassi, já v tomhle směru vidím analogii ve svém boji (s větrnými mlýny), aby na starém AH serveru byly vypnuty ikony u letadel. Nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem si je vypnul jen u sebe a to, jak to měli nastavené ostatní, mi bylo fuk .
Což mi připomíná, jak jsme se s Jiříčkem snažili přimět Čutoru, aby se člověk v případě "smrti" nemohl dalších několik hodin na server přihlásit. Vůbec jsem tehdy nebral v potaz, že bych si zalétal tak deset minut denně ; )
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
Bierglass |
Přidané 21-05-2020 16:57
|
Diskutující
|
1stCL_Fucida napsal:
Bierglass napsal:
Včera jsem zkoušel TAW. Jsem zklamán z toho, že nápověda pro blby je tam spuštěná, i když se dá již vypnout.Ví někdo o nějakém serveru kde to mají vypnuté? Nepotřebuji aby mi to psalo podvozek nahoru to v letadle vidím na kontrolkách a tak je to se vším.
Ale jo Fuči máš pravdu, také to mám vypnuté.Jen jsem si asi bláhově myslel, že by mohl být server kam by nechodili děti ale jen opravdový piloti. |
|
|
|
1stCL_Jiricek |
Přidané 21-05-2020 17:11
|
Uživatel
|
Bierglass napsal:
Ale jo Fuči máš pravdu, také to mám vypnuté.Jen jsem si asi bláhově myslel, že by mohl být server kam by nechodili děti ale jen opravdový piloti.
Hele, tak já se na rovinu přiznám, že já ty hlášky používám. Protože v reálném letadle sáhneš na páku rukou a víš, kde ji máš. Nemusíš kloboučkem najíždět hlavou ke stehnu nebo zoomovat na plící tlak. Takže mi ty hlášky nahrazujou v reálu zcela podvědomou a okamžitou hmatovou zpětnou vazbu. |
|
|
|
rudidlo |
Přidané 21-05-2020 17:20
|
Diskutující
|
Bierglass napsal:
Včera jsem zkoušel TAW. Jsem zklamán z toho, že nápověda pro blby je tam spuštěná, i když se dá již vypnout.
Tam je to zapnute/vypnute podle nicku pilota
A ted vazne - TAW planuje technochat vypnout na pristi mape.
Jen me napadlo - jake mam otacky, zda mam vytazen povozek a klapky poznam podle kokpitu. Tam nemam problem.
Jak ale poznam nakolik mam natrimovano? Jen podle pocitu? |
|
|
|
rudidlo |
Přidané 21-05-2020 17:23
|
Diskutující
|
Zkousel jsi to? Po aktualizaci ti bezi v multiplaeru technochat podle nastaveni serveru. |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 21-05-2020 17:27
|
Fusioner
Příspěvek: 15069
|
Tak v thunderboltu a dalším amerických érech podle ukazatele na stupnici ; ) Nemáš létat v plečkách, které to nemají.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
Bierglass |
Přidané 21-05-2020 17:49
|
Diskutující
|
rudidlo napsal:
Bierglass napsal:
Včera jsem zkoušel TAW. Jsem zklamán z toho, že nápověda pro blby je tam spuštěná, i když se dá již vypnout.
Tam je to zapnute/vypnute podle nicku pilota
A ted vazne - TAW planuje technochat vypnout na pristi mape.
Jen me napadlo - jake mam otacky, zda mam vytazen povozek a klapky poznam podle kokpitu. Tam nemam problem.
Jak ale poznam nakolik mam natrimovano? Jen podle pocitu?
Jak u kterého letadla. Ve 109 to poznáš určitě. |
|
|
|
1stCL_Jiricek |
Přidané 21-05-2020 17:54
|
Uživatel
|
Vážení, co ta grafika u vás?
U mě též FXAA katastrofa. Na 300 metrů nepoznám, o jaký jde typ letadla, a na 500 metrů nepoznám, že jde o letadlo. MSAA lepší, ale zase mi to trhá i v off-line. Nedovedu říct, zda je to tou změnou FXAA na MSAA nebo něčím jiným.
Létám na High, AA 4x, Full HD, mraky a stíny max, 4K zapnuté, vše ostatní vypnuté.
Používá někdo Reshade? Běží po patchi? Já kompletně reinstaloval, takže neumím říct a řeším, jestli to tam zase dávat. Pravda je ta, že bez něj už letadlo proti zemi (bez zoomu) není rozeznatelné ani na 500 metrů, i když vím, kam mám koukat. |
|
|