Battle of Stalingrad - žvanírna(od v.4.004)
|
Rumcajs |
Přidané 20-05-2020 12:29
|
Stařešina
Příspěvek: 6043
Založený: 12.05.12
|
Nevím jak jiní uživatelé Radeonů, ale u mě na RX 5700 XT to jede normálně. |
|
|
|
rudidlo |
Přidané 20-05-2020 12:42
|
Diskutující
Příspěvek: 2447
Založený: 29.09.05
|
Rumcajs napsal:
Nevím jak jiní uživatelé Radeonů, ale u mě na RX 5700 XT to jede normálně.
Mam uplne stejnou kartu a dela mi to artefakty v nizke vysce na zemi pod letadlem. |
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 20-05-2020 12:52
|
Stařešina
|
rudidlo napsal:
Rumcajs napsal:
Nevím jak jiní uživatelé Radeonů, ale u mě na RX 5700 XT to jede normálně.
Mam uplne stejnou kartu a dela mi to artefakty v nizke vysce na zemi pod letadlem. Ano, teď jsem přistával a kousek nad zemí mi to problikávalo. Při pojíždění už ne, ve výšce větší jak asi 100 metrů už taky ne, ale kousek nad zemí to problikává. Jestli to nějak souvisí s nějakým nastavením, jsem nezkoumal. To rád přenechám snaživějším. |
|
|
|
Baron |
Přidané 20-05-2020 13:21
|
Diskutující
Příspěvek: 4840
Založený: 18.02.10
|
1stCL_Jiricek napsal:
Hot_Dog napsal:
Na ofiko fóru tvůj problém jiříčku už řešej od noci a sou tam od vývojářů nějaký rady, tak je zkus...
Díky. Až dotrucuju, kouknu
Baron napsal:
Jirko a akú máš grafaren? Problémy majú užívatelia Radeonov, nVidia beží korektne.
GeForce GTX 1060 6GB
To potom skôr vyzerá na zle stiahnutý patch. Ozaj, skontroluj si, či máš výnimku v AV, zvykne to robiť blbosti.
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
1stCL_Jiricek |
Přidané 20-05-2020 15:37
|
Uživatel
Příspěvek: 1275
Založený: 04.10.05
|
Baron napsal:
To potom skôr vyzerá na zle stiahnutý patch. Ozaj, skontroluj si, či máš výnimku v AV, zvykne to robiť blbosti.
Patch se stáhnul. Když spustím launcher, nemá to tendenci nic stahovat, dává to Play. S tou výjimkou AV (antivir?) nerozumím, nejsem počítačově příliš gramotný :/ |
|
|
|
Bierglass |
Přidané 20-05-2020 15:58
|
Diskutující
Příspěvek: 2607
Založený: 12.05.10
|
1stCL_Jiricek napsal:
Baron napsal:
Patch se stáhnul. Když spustím launcher, nemá to tendenci nic stahovat, dává to Play. S tou výjimkou AV (antivir?) nerozumím, nejsem počítačově příliš gramotný :/
No mně nejde ani to stahování.Tak daleko jako ty jsem ještě nedošel. |
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 20-05-2020 16:03
|
Moderátor
Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
Jednoduše vyzkoušej tohle Jiříčku. Jdi do antiviru a vypni štíty na pár minut. Pak pustíš Lancher a uvidíš. Pokud pojede je problém s vyjimkou u AV. |
|
|
|
1stCL_Jiricek |
Přidané 20-05-2020 16:07
|
Uživatel
|
1stCL_Novotny napsal:
Jednoduše vyzkoušej tohle Jiříčku. Jdi do antiviru a vypni štíty na pár minut. Pak pustíš Lancher a uvidíš. Pokud pojede je problém s vyjimkou u AV.
Jako jo, já tomu textu porozumněl, já jen nevím, co to znamená
Že jsou nějaké výjimky jsem věděl u Firewallu, ne už u Antiviru. Koukám do něj a nic takového nemůžu najít... Jestli tomu rozumím dobře, můžu si tu leda nastavit výjimku z testování při AV testu. Ale to asi s Baronem na mysli nemáte, ne? |
|
|
|
Baron |
Přidané 20-05-2020 16:50
|
Diskutující
Příspěvek: 4840
Založený: 18.02.10
|
Jirko, AV=Antivirus. Podľa toho, ako si popísal problém, to je práve tento prípad. Neviem aký AV máš, ja používam Avast, a pokiaľ nemám u neho výnimku na hru (netýka sa iba IL2 ale aj DCS a ďalších programov), tak program mi spolahlivo zamrzne alebo padne do Windowsu. Takto z hlavy ti nepoviem, ako dáš výnimku na hru, je to kdesi v nastaveniach AV. Ide o spustaci súbor s príponou exe. Ak nevieš ako na to, zadaj do googlu "výnimka v Antiviru" a malo by ti vyhodiť návod ako na to, pripadne si pozri online rirucku k AV. V Avast tiež môžeš dat výnimku na celý adresár, ako sú na tom ostatné AV, neviem povedať
No, dal som to googlu a vyhodilo tieto odkazy:https://www.googl...p;ie=UTF-8
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
1stCL_Jiricek |
Přidané 20-05-2020 16:53
|
Uživatel
|
rgr, provedu, díky za péči! |
|
|
|
LesniHU |
Přidané 20-05-2020 17:26
|
Stařešina
Příspěvek: 5855
Založený: 30.09.05
|
1stCL_Novotny napsal:
Jednoduše vyzkoušej tohle Jiříčku. Jdi do antiviru a vypni štíty na pár minut. Pak pustíš Lancher a uvidíš. Pokud pojede je problém s vyjimkou u AV. Pred testem tohoto typu doporucuji minimalne vytahnout kabel pripojujici pocitac do site. |
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 20-05-2020 18:14
|
Stařešina
|
LesniHU napsal:
1stCL_Novotny napsal:
Jednoduše vyzkoušej tohle Jiříčku. Jdi do antiviru a vypni štíty na pár minut. Pak pustíš Lancher a uvidíš. Pokud pojede je problém s vyjimkou u AV. Pred testem tohoto typu doporucuji minimalne vytahnout kabel pripojujici pocitac do site. Ten na 240V? |
|
|
|
606_Temp |
Přidané 20-05-2020 22:05
|
Stařešina
Příspěvek: 5502
Založený: 19.08.07
|
Když nahodim grafiku na ultra a nastavím grafiku na max, tak to artefakty nedělá. Ale FPS 25-35. Jak dám nastavení High, vypnu HDR a AA, tak FPS kolem.100, ale artefakty.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
|
|
|
|
1stCL_Jiricek |
Přidané 20-05-2020 22:44
|
Uživatel
|
606_Tempik napsal:
Když nahodim grafiku na ultra a nastavím grafiku na max, tak to artefakty nedělá. Ale FPS 25-35. Jak dám nastavení High, vypnu HDR a AA, tak FPS kolem.100, ale artefakty.
No mně to zatím šlape jako hodinky. Dal jsem odinstalovat - odinstalovalo se. Dal jsem instalovat - instaluje se...
FPS 25-35 na Ultra, jo? Kolik jsi měl před patchem?
A s prominutím, že odbočuju - co jsou to vlastně ty FPS ve BoSku? Jako ano, frames per second, ale co je to doopravdy? Protože mi to dovede krásně ukazovat 80, ale reálně vidím za vteřinu několik jednotek obrázků (při náročné scéně). Která část počítače tedy počítá ta FPS a která mi to následně "zkrouhne"? Dá se z toho usuzovat, která komponenta PC je slabá? |
|
|
|
606_Temp |
Přidané 20-05-2020 22:54
|
Stařešina
Příspěvek: 5502
Založený: 19.08.07
|
Hele před patchem asi stejně. Nemám nejnovější stroj. Šlo mi hlavně o to řešení artefaktů. Asi odladili hezkou grafiku, ale tu ocesanou už trocha uspěchali.
S těma GPS je to takový jen orientační. První půl vteřinu to to vykreslí klidně 60 obrázků, druhou pulvterinu jen dva. Průměr pořád teoreticky slušných 31, ale přitom je to nehratelný.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
|
|
|
|
ZVP_Iceman |
Přidané 21-05-2020 10:32
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 175
Založený: 22.04.08
|
Nikdy jsem si nestěžoval, ale je na řase si malinkato postesknout... Včera mi to sosalo patch asi od čtyř odpoledne zhruba do půlnoci, pak nastala instalace, která stále trvá, tak jsem zvědav, co z toho bude.... |
|
|
|
rudidlo |
Přidané 21-05-2020 10:44
|
Diskutující
Příspěvek: 2447
Založený: 29.09.05
|
Instalace, ktera trva devet hodin? Asi tam budes mit neco zaseknuteho. |
|
|
|
1stCL_Jiricek |
Přidané 21-05-2020 10:48
|
Uživatel
|
ZVP_Iceman napsal:
Nikdy jsem si nestěžoval, ale je na řase si malinkato postesknout... Včera mi to sosalo patch asi od čtyř odpoledne zhruba do půlnoci, pak nastala instalace, která stále trvá, tak jsem zvědav, co z toho bude....
Mně se tohle dělo cca u poloviny všech patchů. Ten červený posuvník byl téměř na 100%, ale na úplný konec neposkočil. Byla to chyba toho posuvníku, ve skutečnosti byla instalace dokončená. Stačilo to shodit a spustit hru... Bohužel jednou se mi povedlo být neprpělivý a věřit, že už je hotovo, ikdyž nebylo, a shodil jsem to během isntalace. Ale jestli čekáš už pár hodin, buď je to hotové, jen se to neukončilo, nebo je to rozbité a už se to nespraví. Takže si myslím, že to klidně shoď. |
|
|
|
ZVP_Iceman |
Přidané 21-05-2020 10:51
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 175
Založený: 22.04.08
|
1stCL_Jiricek napsal:
ZVP_Iceman napsal:
Nikdy jsem si nestěžoval, ale je na řase si malinkato postesknout... Včera mi to sosalo patch asi od čtyř odpoledne zhruba do půlnoci, pak nastala instalace, která stále trvá, tak jsem zvědav, co z toho bude....
Mně se tohle dělo cca u poloviny všech patchů. Ten červený posuvník byl téměř na 100%, ale na úplný konec neposkočil. Byla to chyba toho posuvníku, ve skutečnosti byla instalace dokončená. Stačilo to shodit a spustit hru... Bohužel jednou se mi povedlo být neprpělivý a věřit, že už je hotovo, ikdyž nebylo, a shodil jsem to během isntalace. Ale jestli čekáš už pár hodin, buď je to hotové, jen se to neukončilo, nebo je to rozbité a už se to nespraví. Takže si myxslím, že to klisně shoď.
No, jelikož mě to momentálně netrápí, mám tu spoustu jiné práce než sedět u PC, tak to ještě chvíli vydržím.... Mě ten posuvník pomalinku postupuje asi od jedné čtvrtiny, sice neznatelně, ale postupuje, ještě mu chybí asi centimetr.... |
|
|
|
1stCL_Jiricek |
Přidané 21-05-2020 11:04
|
Uživatel
|
ZVP_Iceman napsal:
No, jelikož mě to momentálně netrápí, mám tu spoustu jiné práce než sedět u PC, tak to ještě chvíli vydržím.... Mě ten posuvník pomalinku postupuje asi od jedné čtvrtiny, sice neznatelně, ale postupuje, ještě mu chybí asi centimetr....
wow...
Máš místo na disku? |
|
|