December 23 2024 00:22:43
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 1
magot

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Kingdom Come: Deliverance (spoiler alert)
Opitze
No to je druhá věc. Že se Vávra pouští do těchto aktivit, které nemají s jeho odborností nic společného, a může tam mít maximálně roli nadšeného amatéra, tak tam, kde by měl tu odbornost mít, tak tam je to samej bug a nedodělek. Vyděšený

magot
Přítelkyně, historička, se k Vávrovi hlásila do týmu, ale nedal jí dost peněz. Nakonec šla dělat úplně něco jiného, do vývoje do banky a peněz má dost Šklebící se
Btw měla ke KCD tady nějaký hořký poznámky, k oblečení žen, něco k zemědělství, ale to byly jen ty nuance. Nejvíc ji vadily ty rozhovory/ texty. Ten způsob komunikace.
Mě se ta hra obsahem celkem líbí a jsem rád že vznikla. Až na ty chyby, ty to kazí. Hlavně že tam nejsou draci a elfové Šklebící se
Upravil/a magot dne 30-04-2020 18:58

saldy
No je pravda, že to jen rozvířil, ti studenti tam to měli celkem v p.či a to video nikoho do té doby nezajímalo.

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
Art
Opitz napsal:

Nojo, jenomže v KCD jde opravdu vidět, že to je všechno historické podání Palackého a Jiráska, dokonce tam jsou převzaté repliky třeba z komunistických filmů jiného Vávry a ty stereotypy tam prostě jsou. Já třeba osobně Daniela Vávru nemám rád. Myslím si, že si historii vykládá tak trochu po svém a je velice nepříjemný na kohokoliv, kdo má na to jeho pojetí jiný názor.

Dávat do knihovny Sázavského kláštera 15. století "knihy" od Jiráska, to není historie, ale zjevná snaha vykreslit ten herní svět, v rámci té hry, v rámci toho herního výkladu historie. Z podstaty to nemůže být pravda, jako spoustu jiných věcí, které tam jsou, ale on by to mohl všechno suverénně odpálkovat odkazem na uměleckou licenci.

Zbytečně se handrukuje, ješitně a osobně, o jednotlivosti, které ta historička zmínila v té přednášce, ale o to přeci vůbec nejde.
Vávra tam ukazuje asi deset knih - z těch "desítek knih", které spíš potvrzují slova té historičky.

Každopádně, já jsem konzervativec, ať si dělá Vávra, co chce, ale nebudu mu lajkovat videa, kde 2 hodiny stráví obhajováním své "pravdy" a nejen to, ale v závěru dokonce požaduje, aby historička přišla o místo, což je teda psycho, protože nakonec dělá přesně to, co tak strašlivě kritizuje na levičáckých progresivistech, kteří chtějí ničit kariéry pro odlišný názor. Tady by měla historička přijít o místo jen proto, že si dovolila mít názor na proklamovanou historickou autentičnost Vávrovy hry, což on považuje za "ovliňování mladých lidí".

Což je teda fakt na hlavu a Vávra jen ukazuje, že má nějaký osobní psychický problém a není vůbec zvyklý na to, že mu někdo říká ne.

Jo a to nemluvě o tom, že to video "historičky" vidělo minimum lídí, dokud na něj sám Vávra po téměř dvou letech sám neupozornil. Asi se doma nudí a začíná mu hrabat.

Tady vidím velký špatný. Viděl jsi to video od tý ženský co mele hovna? Nemá pádný argumenty a nemluví jen o těch knihách, ale rovnou se osobně naváží do Vávry a ještě blbě. A jestli tě nesere, že ona neumí ani udělat pořádně přednášku, dohledat si informace a pádně vyargumentovat a za tohle je placená, tak wtf.. Četl jsi vůbec toho Jiráska? Profesor historie bylo mu tehdá 80 let a byla to největší kapacita fakulty, tak tyhle spisovatele a historky co ty nemusíš uznával. Ono historik, taky pracuje na domněnkách, které se sice opírají o prameny, ale co je pramen? Navíc spousta historiků si to vyloží podle sebe, takže kde je pravda? Vávra má recht a očividně máš s ním problém akorát ty. Úsměv

alfik
Panebože, dyť je to HRA!
Nemusí to být "echt podle posledních výkopů", musí to bavit!
Ta dáma (schválně nenapíšu profesorka, protože to je spíš rudá údernice) se na to snaží nabalit nějakou anti-manti-femi-naci-whitesuprenmacy- kokotinu.
Má samozřejmě nárok na vysvětlování svého úhlu pohledu či názoru, ale má samozřejmě i povinnost snést jeho kritiku! A ona prostě neobstála. Její názor se ukázal být omezený a hloupý, poněvadž byl politikářský - aktivistický.
Že třeba nikomu nevadí, jak si Anglosasové vymysleli šest století dějin???
A že třeba nikomu nevadí ty bláboly o mýtických Vikinzích, vedených zcela vymyšleným Ragnarem Lodbrockem a jeho (částečně u 3 z nich doložených) "synů"?
Kolik lidí čumělo na Netflix na Vikingy a Poslední království, a budou se s váma do krve hádat "že je to podle pravdy", když i v tutylcích je naprosto explicitně uvedeno že jde o dílo volně pracující s beletristickými romány???
Je to stejné jako Jirásek.
No a? Stejně na to čumíme kvůli bitvám a kvůli odhaleným kozám!
Kdo věří seriálům, a PC hrám, neliší se od Houmra Simsna Šklebící se a kdo si na tom udělá titul či poitickou sračku, zaslouží si výsměch! Šklebící se
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

magot
A všiml sis jak ten historický ústav MÚ analýza KCD zaměstnala? 8 přednášek tam bylo .. Historici a historičky neměli nic jiného lepšího na práci než se celé dny, týdny a měsíce se šťourat v jedné hře Šklebící se A ještě k tomu tu hru většinou nehráli ..
Až tam se dostala "kultůra kryplů" že se o ní učí na univerzitách ..

Opitze
alfik napsal:

Panebože, dyť je to HRA!
Nemusí to být "echt podle posledních výkopů", musí to bavit!
Ta dáma (schválně nenapíšu profesorka, protože to je spíš rudá údernice) se na to snaží nabalit nějakou anti-manti-femi-naci-whitesuprenmacy- kokotinu.
Má samozřejmě nárok na vysvětlování svého úhlu pohledu či názoru, ale má samozřejmě i povinnost snést jeho kritiku! A ona prostě neobstála. Její názor se ukázal být omezený a hloupý, poněvadž byl politikářský - aktivistický.
Že třeba nikomu nevadí, jak si Anglosasové vymysleli šest století dějin???
A že třeba nikomu nevadí ty bláboly o mýtických Vikinzích, vedených zcela vymyšleným Ragnarem Lodbrockem a jeho (částečně u 3 z nich doložených) "synů"?
Kolik lidí čumělo na Netflix na Vikingy a Poslední království, a budou se s váma do krve hádat "že je to podle pravdy", když i v tutylcích je naprosto explicitně uvedeno že jde o dílo volně pracující s beletristickými romány???
Je to stejné jako Jirásek.
No a? Stejně na to čumíme kvůli bitvám a kvůli odhaleným kozám!
Kdo věří seriálům, a PC hrám, neliší se od Houmra Simsna Šklebící se a kdo si na tom udělá titul či poitickou sračku, zaslouží si výsměch! Šklebící se

No a proto píšu, že si má Vávra hrát radši na umělce než na historika a to, že dnešní historikové maji jiraskovské historie plný zuby, to se dá pochopit, protože se tyhle jeho bajky díky komunistické propagandě, stále drží českého národa jako hovno košile.
Kdyby Vávra tak agresivně netrval a ne hájil veřejně, že on ví jak to bylo a nikdo ho nemusí poučovat, např. Američani, tak by tu reakci nevyvolal. Vávra nesnáší, když ho někdo kritizuje nebo opravuje.

Vávra se nechová chytře. Místo aby si užíval stovky milionů, které si vydělal, tak se vyrábí dvouhodinové kňůů videa s podtextem, že je to kompot levičáků. Je to směšné. Ale jeho fanbois to nemůžou vidět objektivně.

Navíc ta fakulta ho několikrát zvala k diskuzi, stále ho zvou. Místo toho Vávra po dvou letech vyrobí tohle video a vypustí na tu ženskou stovky svých anonymních věrných, kteří mají hned jasno. Holt veterán Gamergate...

Přitom mohl přijmout to pozvání a vše tam mohl těm "mladým lidem" vysvětlit.

PS. Historička z Muni je možná nalevo. Ale Vávra ji napadá, profesně i osobně mnohonásobně víc než ona jeho.
Upravil/a Opitze dne 01-05-2020 13:56

Opitze
Jo a mimochodem, Vávra moc dobře ví, co se stane, jakmile jeho fanbois shlédnou tohle jeho video. Nebude to řešit nějaký nadřízený nebo akademické orgány. Na ně se mohl obrátit úplně jinak. Ale historička bude zasypána urážkami, nadávkami, vyhrůžkami. Vávra tohle moc dobře ví, ale je mu to jedno. Teda, to je vlastně hlavní účel toho jeho opožděného videa. Vávra je špatný člověk.

310_cibule
No, ty vole, to by mohl člověk podepsat v plném rozsahu ; )

Tedy kdyby nevěděl, že v jiných případech je bičování emocí podobné tomu, co provozuje Vávra, dovoleno, ba přímo žádoucí.

A ano, to agresívní napadání je na tom nejhorší. Ne jiný názor (pokud ho člověk dokáže obhájit), ale ta neschopnost vést normální, věcnou debatu.

Pak ještě nerozumím tomu lesu plnému fanoušků, ale to už je drobnost ; )
Upravil/a 310_cibule dne 01-05-2020 16:03
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Opitze
310_cibule napsal:

No, ty vole, to by mohl člověk podepsat v plném rozsahu ; )

Tedy kdyby nevěděl, že v jiných případech je bičování emocí podobné tomu, co provozuje Vávra, dovoleno, ba přímo žádoucí.

A ano, to agresívní napadání je na tom nejhorší. Ne jiný názor (pokud ho člověk dokáže obhájit), ale ta neschopnost vést normální, věcnou debatu.

Pak ještě nerozumím tomu lesu plnému fanoušků, ale to už je drobnost ; )

Proto si myslím, že to video udělal Vávra právě s tím účelem, aby na tu "pomýlenou" ženskou poštval ty své fanoušky, kteří budou lajkovat nebo dislajkovat a budou komentovat a urážet a žádat nápravu atd atd atd... Je to projev zbabělce, křiváka, který není schopnej nebo ochotnej postavit se napřímo v debatě nebo diskuzi ženské před publikem. Mimochodem, já nikoho na nikoho neposílám, já si to vyřizuji sám, a často úplně sám a velmi často v naprosté menšině. Mrknutí

Je totiž úplně jedno co a jak tam ta paní říká. Ta přednáška byla o stereotypech, studenty tam nikdo nedostal pod hlavněmi kulometů, nic se nakonec nestalo, nikdo o tom nevěděl, žádná veřejná diskuze se z toho nespustila, nikdo ze studentů nezačal Vávrovi posílát tisíce sprostých emailů a ani nežádali jeho vyhození z Warhorse. Vávra je debil. To je můj názor a jen mi ho tímhle ublíženeckým videem potvrdil.

Jinak já si myslím, že Vávrovi prostě pořád chybí to skutečné uznání v rámci jeho profese, které se mu tady doma ale nikdy nedostatne, protože zaprvé - insideři ho znají a ví, co je zač a za druhé, nemá takové charisma a schopnosti, aby se stal neotřesitelným lídrem celého českého herního průmyslu. Herní Baťa z něj nikdy nebude, ale u fanoušků tam ta oddannost už je, ale evidentně to Vávrovu egu nestačí. Dokonce ani ty miliony, které vydělal jen nedokáží upokojit a uspokojit. Prostě stále jen chlapec z malého města, co chce dokázat velkému světu, že je nejlepší ze všech...

310_cibule
Ano, to celé zní velmi "pravdě podobně" a dává to smysl. Snad jen že Vávra dle mého není debil, to by nebyl tam, kde je. Ostatní podle mne sedí.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

CSW_Rannisokol
Já bych řek, že je to vlstně chudák, co si jenom léčí nějakej svůj komplex Šklebící se
A jako takovému bychom mu neměli nadávat do debilů, ale litovat ho Cool

310_cibule
Ale hry dělá pěkný, to zas jo. Já si KCD projel třikrát včetně všech add-ons a moc mne to bavilo. Klidně mu těch pár věcných hovadin a "jiráskovsko-vondruškovských" stereotypů odpustím. Jak píše předřečník, zbytečně šlape v hov... Ale to je na druhou stranu též jeho vcelku typický rys ; )

Opitze
310_cibule napsal:

Ale hry dělá pěkný, to zas jo. Já si KCD projel třikrát včetně všech add-ons a moc mne to bavilo. Klidně mu těch pár věcných hovadin a "jiráskovsko-vondruškovských" stereotypů odpustím. Jak píše předřečník, zbytečně šlape v hov... Ale to je na druhou stranu též jeho vcelku typický rys ; )

Tak je potřeba si uvědomit, že tak jako vláda ČR není jen Babiš, tak KCD nevyrobil jen Vávra a měl tam pár velmi zkušených lidí, kteří ty jeho vize a nápady realizovali. Vávra je známý tím, že neumí dodělávat věci a musí mít kolem sebe lidi, kteří ho k tomu doslova dokopou, resp. to dodělají za něj. Ale Vávra se prostě skrze média prezentuje, že "udělal" Mafii a taky udělal KCD. Celý ten jeho tým je jen stafáž, lopaty a otroci. Na vrcholu je vždy on, on je ten ksicht ven a jen on slízne všechnu smetanu. Tenhle jeho styl mu vyčítá spousta a spousta lidí. Na druhou stranu, nikdo z oboru jej nechce veřejně kritizovat, protože se to nakonec obrátí i proti nim a oboru jako takovému. Je vidět, co dokáže Vávra roztočit za divadlo, když po něm někdo jde. Proč se v tom vůbec matlat, stejně mají všichni práce až nad hlavu a na podobná videa vůbec nemají čas ani chuť... Radši si ho zabanují na Facebooku, aby ho nemuseli vůbec číst a na veřejnost vypustí jen krátce - Hellboy je prostě Hellboy.
No a tohle podle mě toho Vávru sere úplně nejvíc a proto furt takhle exhibuje.
Upravil/a Opitze dne 01-05-2020 17:12

310_cibule
Neber mi iluze. Dan Vávra for Prezident! : )

Opitze
310_cibule napsal:

Neber mi iluze. Dan Vávra for Prezident! : )

Jestli se dostane do nějakých debat, tak to bude dobrý cirkus. Hlavně potom na Twitteru a v komentářích pod jeho Facebookem Vyděšený

Opitze
Úplné spiknutí na té MUNI...

i.imgur.com/vrN7IdI.png

A proč na MUNI velký Vávra nejde?

i.imgur.com/dcKJBAk.png

Opitze
Vávra je idol a pořádně jim to nandal...

i.imgur.com/o9Kfe0a.png

Vyděšený

Opitze
A nejoddanější fanoušci Vávrova kultu už začínají zjišťovat, jak by se dala ta paní kontaktovat...

Myslíte si, že mu velký Vávra napsal, že takhle teda ne?

i.imgur.com/lmhsBoB.png

Bierglass
Opitz napsal:

310_cibule napsal:

Tak je potřeba si uvědomit, že tak jako vláda ČR není jen Babiš, tak KCD nevyrobil jen Vávra a měl tam pár velmi zkušených lidí, kteří ty jeho vize a nápady realizovali. Vávra je známý tím, že neumí dodělávat věci a musí mít kolem sebe lidi, kteří ho k tomu doslova dokopou, resp. to dodělají za něj. Ale Vávra se prostě skrze média prezentuje, že "udělal" Mafii a taky udělal KCD. Celý ten jeho tým je jen stafáž, lopaty a otroci. Na vrcholu je vždy on, on je ten ksicht ven a jen on slízne všechnu smetanu. Tenhle jeho styl mu vyčítá spousta a spousta lidí. Na druhou stranu, nikdo z oboru jej nechce veřejně kritizovat, protože se to nakonec obrátí i proti nim a oboru jako takovému. Je vidět, co dokáže Vávra roztočit za divadlo, když po něm někdo jde. Proč se v tom vůbec matlat, stejně mají všichni práce až nad hlavu a na podobná videa vůbec nemají čas ani chuť... Radši si ho zabanují na Facebooku, aby ho nemuseli vůbec číst a na veřejnost vypustí jen krátce - Hellboy je prostě Hellboy.
No a tohle podle mě toho Vávru sere úplně nejvíc a proto furt takhle exhibuje.

No nějak ty prachy musí umět získat.Je mi fuk, že od Bakaly.Pro mně je důležitá ta hra. Pořád u mě je HD1 i HD2 pecka.Stejně jako Mafia 1. Nikdo nedokázal v těchto žánrech udělat nic lepšího. O KDC platí to samé.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

36,125,365 návštěv