Fabia me celkem prekvapila, 2x na seste pozici... v teto tride mam najezdeno v podstate prd a fabka zatim ceka v garazi ale asi ji vymenim... jen co vybrat ta C4 vypada docela suverene, Fordy mam celkem rad a Subaru je Subaru..
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý
Tak odjeto na 375 místě, vlastně štěstí v Argentině vůbec dojet, až do konce celého závodu.
Edit:
Omylem koukal na výsledek poslední erzety, místo finálního umístění.
Polepšil na 305 místo z 3863 jezdců no.
Upravil/a petsild dne 11-05-2020 08:43
[img]https://forums.codemasters.com/uploads/monthly_2020_04/854033217_DirtRally2Screenshot2020_04.29-14_36_01_77.thumb.png.c9a4f5ca929a913dd33710f70d4091c8.png[/img] is not a valid Image.
[img]https://forums.codemasters.com/uploads/monthly_2020_04/gry_53.thumb.jpg.f0c762640f94edf06f0d864f86be79ff.jpg[/img] is not a valid Image.
Včera jsem měl debatu s Shadowem na téma šíleně roztřesené kamery v Argentině.
Nejspíš je náprava vnímání otřesů jednoduší než se zdá, dle akademického videa stačí pochopit nastavení Camera Shake.
Můžete Biere a Icemane vyzkoušet, jestli vám Max Shake pomohlo k lepšímu výsledku?
No Argentina je trochu jiný level.I při nastavení na min. to byl problém.Od začátku si jezdci stěžují. Ale jen na Argentinu.Na ostatních závodech na max. není problém.Jestli to přineslo zrychlení? Nevím.Argentinu jsem jezdil na min.Jinak to nebylo hratelné.
Měl jsem tu možnost ještě po záštitou Svazarmu jet Šumavu v roli mitmáry. Dodnes je to moje noční můra. Kde ostatní brzdili my jsme přidávali abychom dohnali nevýhodu ve výkonu.Nikdy jsem se tak nebál Když jsem pak později řídil Škodu 120 pod ještě pořád hlavičkou Svazarmu přišlo mi to úžasně jednoduché.Stejná trať žádný strach. Trabant je jen o pro opravdu harcore piloty.Mohli by nám ho vyrobit. Chtěl bych si to vyzkoušet jako řidič.
Na Max Shake můžeš jezdit cokoliv jen ne Argentinu.
No a to se prave zda byt omyl.. zkuste Max shake.. jako on nazev napovida tomu, ze rozstreseni bude vetsi, takze lidi davaji nastaveni spise na min. Ale to tak dobre?
Funguje to asi jen pro pohled z kokpitu, jine nejezdnim tak jsem ani nezkousel... Je to v podstate tak, ze pri min shaku, je to jako kdybys mel hlavu pridelanou na palubni desce.. takze kazdej hrbol citis, respektive vidis... a se zvysujici se hodnotou shaku, se vice trese kokpit, ale podled na silnici se vice stabilizuje. Takovej chicken neck effect
YouTube Video
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý
Funguje to asi jen pro pohled z kokpitu, jine nejezdnim tak jsem ani nezkousel... Je to v podstate tak, ze pri min shaku, je to jako kdybys mel hlavu pridelanou na palubni desce.. takze kazdej hrbol citis, respektive vidis... a se zvysujici se hodnotou shaku, se vice trese kokpit, ale podled na silnici se vice stabilizuje. Takovej chicken neck effect
YouTube Video
Jestli hledal rezonanční kmitočet, kdy jí upadne hlava, tak to pěkně odfláknul.
Rozjel jsem ve velkém stylu Colin McRae: FLAT OUT Pack, musím tvůrce opravdu pochválit za nápaditost provedení příběhu kariéry legendárního rally jezdce.
Sice je kampaň krapánek těžší než jsem předpokládal, ale nadšení za jeho splnění je následně o to větší.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.