December 04 2025 17:21:14
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
IL2 BOX online speciálka - Battle of the Scheldt
606_Temp
V pohodě. My už jsme si je udělali pro Red sami ;-)
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
1stCL_pbarry
606_Tempik napsal:

V pohodě. My už jsme si je udělali pro Red sami ;-)

To je dobře, my hrajeme bez pravidel Vyděšený
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
1stCL_Fucida
Magote, Falkone, Saldy:

Jistě nemluvím jen za sebe, když řeknu, že teď už opravdu nutně potřebujeme upřesnění pravidel a ideálně i briefingů. Začínáme se dostávat do vyloženě nepříjemné situace. Naše stíhací skupina má před sebou poslední trénink zítra večer (kde bychom si rádi vše vysvětlili) a pak přijde až samotná akce. Já třeba nebudu online ani ve čtvrtek, ani v pátek. Přesto bychom se nějak měli mezi sebou s ostatními letci domluvit. A tím nemyslím jen kluky z naší skupiny, ale obecně s modrými (skoro bych věřil, že tohle řeší i červení).

Pokud máme dostat reálné úkoly až pět minut před akcí a má to zlepšovat atmosféru, pak prosím, nemám nic proti. Ale řekněte nám, že to takhle bude. No a pokud 4 dny před akcí nemáme ani představu o pravidlech, tak to samozřejmě pozitivní není. My fakt nemůžeme 10 minut před akcí přemýšlet nad tím, jak se na TS zorganizovat.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

606_Temp
Červení mají kostru úkolů. Ale pro plánování stejně potřebujeme nějaká pravidla kolem startů, přezbrojování penalizací za poškození. Jestli budou nějaké zákazy, které by nám změnili co jsme museli naslepo nachystat atd.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

Bierglass
606_Tempik napsal:

Červení mají kostru úkolů. Ale pro plánování stejně potřebujeme nějaká pravidla kolem startů, přezbrojování penalizací za poškození. Jestli budou nějaké zákazy, které by nám změnili co jsme museli naslepo nachystat atd.

A já myslel, že červení už vědíŠklebící se

magot
1stCL_Fucida napsal:

Magote, Falkone, Saldy:

Jistě nemluvím jen za sebe, když řeknu, že teď už opravdu nutně potřebujeme upřesnění pravidel a ideálně i briefingů. Začínáme se dostávat do vyloženě nepříjemné situace. Naše stíhací skupina má před sebou poslední trénink zítra večer (kde bychom si rádi vše vysvětlili) a pak přijde až samotná akce. Já třeba nebudu online ani ve čtvrtek, ani v pátek. Přesto bychom se nějak měli mezi sebou s ostatními letci domluvit. A tím nemyslím jen kluky z naší skupiny, ale obecně s modrými (skoro bych věřil, že tohle řeší i červení).

Pokud máme dostat reálné úkoly až pět minut před akcí a má to zlepšovat atmosféru, pak prosím, nemám nic proti. Ale řekněte nám, že to takhle bude. No a pokud 4 dny před akcí nemáme ani představu o pravidlech, tak to samozřejmě pozitivní není. My fakt nemůžeme 10 minut před akcí přemýšlet nad tím, jak se na TS zorganizovat.

Ano měly být už včera. Došlo ještě ke zdržení ...
Budou dnes.
Upravil/a magot dne 28-04-2020 17:13

1stCL_Fucida
Gut! Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

311_Vont
Bierglass napsal:

606_Tempik napsal:

Tady si dovoluji tvrdit a to za většinu červených, že my skoro vždy, něco víme Šklebící seMrknutí
www.311raf.com/images/signature/sig_Vont.jpg

Je vždy velmi užitečné stát proti nepříteli, který je připraven zemřít pro svou vlast. Znamená to totiž, že máte oba společný cíl. (Generál Tacticus)

http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=97
Bierglass
311_Vont napsal:

Bierglass napsal:

606_Tempik napsal:

Tady si dovoluji tvrdit a to za většinu červených, že my skoro vždy, něco víme Šklebící seMrknutí

Neboj Vonte, my modří víme všechno Šklebící seMrknutí

ringlett
Bierglass napsal:

311_Vont napsal:

Bierglass napsal:

606_Tempik napsal:

Neboj Vonte, my modří víme všechno Šklebící seMrknutí

Nevím jak vy, ale já jsem rád, že nevím, nic, jsem štastnej a plně spoléhám na vedoucího naší formace, že mi řekne kam, kdy a kudy mám letět. Že mě tam dovede za ručičku, bude chránit mou kůži a pak mě bezpečně dovede na letiště,kde se rozbiju při přistání.

Bierglass
No jsem na tom stejně.Ale nechtěl bych být v kůži velitelů, když vlastně nemají co plánovat, protože jim chybí informace.Zatím to vidím na plán"poletíme tam a zabijeme je všechny"Šklebící se

1stCL_Jiricek
Bierglass napsal:

No jsem na tom stejně.Ale nechtěl bych být v kůži velitelů, když vlastně nemají co plánovat, protože jim chybí informace.Zatím to vidím na plán"poletíme tam a zabijeme je všechny"Šklebící se

Jediná informace, která opravdu chybí, je zda se to poletí na jeden start nebo na více. Všechno ostatní už je dostatečně plánovatelné.

Zase těm tvůrcům tolik nespílejme, neplatíme si je z daní. Pokud nám něco neříkají, pak buď proto, že ještě nevědí, nebo proto, že se tak rozhodli.

ringlett
1stCL_Jiricek napsal:

Bierglass napsal:

Jediná informace, která opravdu chybí, je zda se to poletí na jeden start nebo na více. Všechno ostatní už je dostatečně plánovatelné.

Zase těm tvůrcům tolik nespílejme, neplatíme si je z daní. Pokud nám něco neříkají, pak buď proto, že ještě nevědí, nebo proto, že se tak rozhodli.

Já to pochopil tak, že je to na JEDEN ŽIVOT...

1stCL_Jiricek
ringlett napsal:

Ano, jeden život ano. Otázka je, zda můžeš opakovaně startovat, když přistaneš ve zdraví.

ringlett
1stCL_Jiricek napsal:

ringlett napsal:

Ano, jeden život ano. Otázka je, zda můžeš opakovaně startovat, když přistaneš ve zdraví.

Nevím.
Ale logicky.

Mapa má trvat tři hodiny. Vzhledem k tomu, že befko vám ve vzduchu vydrží 45 minut máme mapu vyhranou už jen početně podle počtu kusů letadel na plochu mapy.

Nejdřív totiž dojde štáva befkům, pak spitfajrům, fokáčům, tempesty se džbánama na to budou chvilku shora koukat, pak dojde štáva Bostonům. No a před koncem mapy vám sestřelíme 111 a 88 a pomalu dokloužeme s 38 na přistání. A ještě nám zbyde pět minut na pokec na letišti.

burnes
ringlett napsal:

1stCL_Jiricek napsal:

ringlett napsal:

Nevím.
Ale logicky.

Mapa má trvat tři hodiny. Vzhledem k tomu, že befko vám ve vzduchu vydrží 45 minut máme mapu vyhranou už jen početně podle počtu kusů letadel na plochu mapy.

Nejdřív totiž dojde štáva befkům, pak spitfajrům, fokáčům, tempesty se džbánama na to budou chvilku shora koukat, pak dojde štáva Bostonům. No a před koncem mapy vám sestřelíme 111 a 88 a pomalu dokloužeme s 38 na přistání. A ještě nám zbyde pět minut na pokec na letišti.

To si opravdu myslíš že jsme tak hloupí? Nám velí ty největší hlavy Říše ( v případě Hermane nejen hlavy, ale i břicho a zadek). My totiž budeme startovat po jednom, takže odstartuje jedno Befko a po 45min když půjde suché na přistání tak bude startovat druhé a než se ve vzduchu všichni vystřídáme tak dojde šťáva i těm vašim mnohotrupým nesmyslům.

606_Temp
Tak červení počítají od začátku s tím, že se bude normálně přebalovat a snad jsme i něco takového zaslechli od Magota na Teamspeaku, když jsme ho online mučili, aby nám sdělil co nejvíc informací. Ale je pravda, že vlastně moc víc jsme z něj i přes usilovné zpracovávání nedostali. Naše E-kladivo bylo menší, než jeho E-koule Smutný

ringlett
burnes napsal:

ringlett napsal:

1stCL_Jiricek napsal:

ringlett napsal:

Nevím.
Ale logicky.

To si opravdu myslíš že jsme tak hloupí? Nám velí ty největší hlavy Říše ( v případě Hermane nejen hlavy, ale i břicho a zadek). My totiž budeme startovat po jednom, takže odstartuje jedno Befko a po 45min když půjde suché na přistání tak bude startovat druhé a než se ve vzduchu všichni vystřídáme tak dojde šťáva i těm vašim mnohotrupým nesmyslům.

45 minut ve vzduchu pro můj mnohotrupý nesmysl představuje 270 km uletěné vzdálenosti a ještě dvakrát tolik před sebou, pěkně v klidu při cestovní rychlosti, ve výšce kde, když nebudu chtít, mě s tím befkem nedostoupeš, nedohoníš a nedotočíš ...

Ale odkud uvidím pěkný kulový na 2/3 mapy najednou Úsměv
Upravil/a ringlett dne 28-04-2020 19:40

Pajda
Nemohl jsem si pomoct Úsměv
Lister:
Jo, tak přestaňte klepat pantem a jde se na věc! A poslední živej je posera. Kdo jde se mnou?

Bierglass
1stCL_Jiricek napsal:

Bierglass napsal:

No mám pocit, že "A "je správně.Mám za sebou výrobu dvou speciálek v ROF(děkuji týmu, který na tom makal a testerům).Především u druhé speciálky jsme narazili na limit serveru i když se to v zátěžáku jevilo dobře.Ale pravidla byla první co jsme uveřejnili.Pak jsme uvolnili scénáře pro obě strany.A to dostatečně dlouho před začátkem akce aby si mohli velitelé naplánovat akci.Několik Lionů se toho také účastnilo,ať mi někdo z nich napíše, že nevěděli co mají dělat.Nebo kluci od Barona?Měli jsme již dostatečně dlouho dopředu vypracovaný operační plán kdo, kdy a kde bude.Velel jsem takové akci poprvé a téměř denně konzultoval plán s veliteli letek, jestli toho budou schopni a co změnit.Tady mi to chybí.Rozkazy z velení jsou nejasná, většinou ve smyslu individuálního tréninku.Od velitele letky nepřicházejí, žádné informace, protože je nemá. Předpověď počasí žádná ani pár dní před ostrým startem.Jak má velitel letky naplánovat útok, když ani neví jaké bude počasí?Dokonce ani neví jestli bude tma nebo světlo.Jak pak může vést trénink? Ale i tak díky tvůrcům, vím není to lehké.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

12-11-2025 10:15
Cthulhu dostal podvodní piáno https://youtu.be/.
..UuLQP-YE8O

10-11-2025 10:38
Den válečných veteránů 11. 11. https://www.daruj.
..ojekt/1812

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

38,681,342 návštěv