° Ju 88A-4 - torpedo bomber aircraft - může naložit pouze torpéda, ale neumí typ torpédového útoku
° A-20 - medium bomber aircraft - může pouze naložit 4x bomby, odhodit je umí
° Stug III - assault gun - ovladatelný
° M10 - tank destroyer - pouze AI
° Mk VIII Centaur IV - cruiser tank - ovladatelná artilerie!
° Elefant - heavy tank destroyer - ovladatelný
° Mk IV Churchill VII - infantry tank - ovladatelný
° M8 Greyhound - armored car - ovladatelný
° 8.8 cm Flak 41 - anti aircraft gun - pouze AI
° Flakscheinwerfer 37 - searchlight - ovladatelný!!
° V-1 and launching ramp as static object
° Shnellboot S-100 class - je tam pouze typ 130 ne typ 100, posádka za zbraněmi chybí, nějak není moc schnell
° U-boat Type VII - je to U Flak, posádka za zbraněmi chybí
A všimli jste si, že Saburo opět změnil avatar? A myslíte, že takhle často mění i jiné "věci"?
:))
Jinak proč Hellcata, sakra? Proč P-38?
(tedy ano, určitě ano, ale nějaké adekvátní stroje k nim je potřeba, jako sůůůl!! :))
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Jinak proč Hellcata, sakra? Proč P-38?
(tedy ano, určitě ano, ale nějaké adekvátní stroje k nim je potřeba, jako sůůůl!! )
Nick má na Hellcatu celkem nalítáno a patří mezi jeho nejblíbenější éra. Na Lightninga se v tom rozhovoru moc netvářil, spíš něco ve smyslu "možnost tu je". Nemyslím si, že zrovna Tempest a Lightning jsou něco co by chtěli v ED dělat, to asi případně nechají třetím stranám.
Nechci řešit problémy po každém updatu. Kdy si spousta lidí na něco stěžuje. Zase tolik času nemám. Když si k tomu sednu, tak chci aby to fungovalo. Navíc mi současná beta padá po ukončení mise. Nebo se zamrzne obrazovka.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.