October 19 2025 20:58:19
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
IL2 BOX online speciálka - Battle of the Scheldt
310_Snakes
Termín pro ukončení přihlašování byl někde předem zmíněný? Nevěděl jsem, jestli budu na akci mít volno a tak jsem se nehlásil, abych neblokoval letadlo, pokud by byl přetlak na straně Spojenců. Nicméně pořád je 9 neobsazených stíhacích slotů u Spojenců, ale kdybych chtěl letět tak už není šance?
www.311raf.com/images/signature/sigsmall_Snakes.jpg

Bierglass
Jak to bude s registrací střelců?

magot
Bierglass napsal:

Jak to bude s registrací střelců?

s těmi jsme nepočítali - viz. limit hw/sw

magot
310_Snakes napsal:

Termín pro ukončení přihlašování byl někde předem zmíněný? Nevěděl jsem, jestli budu na akci mít volno a tak jsem se nehlásil, abych neblokoval letadlo, pokud by byl přetlak na straně Spojenců. Nicméně pořád je 9 neobsazených stíhacích slotů u Spojenců, ale kdybych chtěl letět tak už není šance?

Domluvím se s klukama a dám vědět.

FK_Buba
Prosil bych jednu Ju-88. Dekuji

310_JD
Ahoj, jestli ještě můžu, tak bych poprosil jednoho poníka. Případně, kdyby byl nějaký bitevní úkol pro plně naloženýho Juga, rád se toho zhostím.

Pánové jsem moc rád, že tahle komunita stále žije a moc vám děkuju za organizaci!

Gentlemen, start Your engines!

310_JD
Sorry, teď teprve čtu předchozí komunikaci, protože jsem to napsal v rychlosti z mobilu, když jsem se dozvěděl, že byla zrušena jiná událost, kvůli které jsem se nemohl zúčastnit. Tak uvidíme jestli se dá ještě něco dělat.

1stCL_Punkey
Do kdy se bude možné nahlásit do bombru?

magot
Do 17.4. nebo do naplnění slotů. - Dám to i na první stranu.

606_Temp
Já vím že se všechno dozvíme, že je času ještě dost a že jde vlastně o malou speciálku.

Ale nemůžete dát starým závislákům dávku kvalitního matroše a pak je nechat na suchu! Piloti chtějí trénovat a jsou celý nedočkaví z toho co je čeká.

Nechcete prásknout třeba letiště pro jednotlivé letky, ať se dá začít trénovat navigace? Historicky se to dá dohledat, ale možná se to netrefí do koncepce a budou nějaké nehistorické úpravy. Navigace pro mnohé v nové hře a pro ostatní na nové mapě může být oříšek.
Omluvte nedočkavost a díky za každé nové info Mrknutí
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
Bierglass
606_Tempik napsal:

Já vím že se všechno dozvíme, že je času ještě dost a že jde vlastně o malou speciálku.

Ale nemůžete dát starým závislákům dávku kvalitního matroše a pak je nechat na suchu! Piloti chtějí trénovat a jsou celý nedočkaví z toho co je čeká.

Nechcete prásknout třeba letiště pro jednotlivé letky, ať se dá začít trénovat navigace? Historicky se to dá dohledat, ale možná se to netrefí do koncepce a budou nějaké nehistorické úpravy. Navigace pro mnohé v nové hře a pro ostatní na nové mapě může být oříšek.
Omluvte nedočkavost a díky za každé nové info Mrknutí

Tempíku, vždyť můžete trénovat.Mapa Antverpy, servr si pro pár lidí uděláte svůj a zamknete ho aby vám tam nikdo nelezl.Jo ještě jedna věc letiště budou stejná, nedá se s nimi hýbat jako v Rofku. Nebo alespoň to tak ještě před půl rokem bylo.

606_Temp
Ano, já vím. Proto mě zajímá domácí letiště. Piloti se na něj musí umět vrátit i po tmě s olejem na kabině za hustého deště Mrknutí
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

Bierglass
606_Tempik napsal:

Ano, já vím. Proto mě zajímá domácí letiště. Piloti se na něj musí umět vrátit i po tmě s olejem na kabině za hustého deště Mrknutí

No tak na to si ještě musíš počkat.Šklebící se

1stCL_Fucida
606_Tempik napsal:

Tempíku, vy si ale s návratem na letiště přece vůbec nemusíte lámat hlavu Úsměv. Už jsem nechal v zajateckém táboře vytopit nějaký cimry, abyste věděli, že se k nepříteli umíme chovat jako gentlemani Úsměv.

Vůdce dnes hlásil, že konečné vítězství je na dosah!
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

606_Temp
Ty to bereš na lehkou váhu. Jenže nikdy nevíš, kdy narazíš na Trigger Happy kluky z USAAF v Mustnzích!

Bierglass
606_Tempik napsal:

Ty to bereš na lehkou váhu. Jenže nikdy nevíš, kdy narazíš na Trigger Happy kluky z USAAF v Mustnzích!

Se Saldym jsme na našem letišti rovněž připravili ubytování.Samozřejmě v oddělené části kvůli karanténě.A není to v rozporu s nařízením vlády.Ubytovny a podobná zařízení mohou být otevřena v případě, že ubytovaní jsou pracovní silou ze zahraničí , kterou potřebujeme pro rozjezd ekonomiky.Poslouchal jsem projev Vůdce, o kterém tady hovořil Fučida. Prý jsme již ušli velký kus cesty a zbývá jen poslední krokŠklebící se

Mira
Nepotřebuju trénovat. Doufám, že mně jeden z těch starých závisláků ( Tempík ) dovede v bezpečí tam i zpátky Šklebící se

magot
310_JD napsal:

Sorry, teď teprve čtu předchozí komunikaci, protože jsem to napsal v rychlosti z mobilu, když jsem se dozvěděl, že byla zrušena jiná událost, kvůli které jsem se nemohl zúčastnit. Tak uvidíme jestli se dá ještě něco dělat.

Dám ti ještě vědět.

Bierglass
Mira napsal:

Nepotřebuju trénovat. Doufám, že mně jeden z těch starých závisláků ( Tempík ) dovede v bezpečí tam i zpátky Šklebící se

To je pravděpodobné jen když LW zůstane na zemiŠklebící se

606_Temp
Kdo se směje naposledy, ten se směje s hispany Šklebící se

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,311,767 návštěv