Švalbina 3D model je mraky let hotov. I kokpit. Nemaj k FM dost podkladů.
Tak že bych ještě připlatil... ; )
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Model kokpitu dělal tentýž člověk co model Kurfiřta a Dory. Dělalo se to v DT. Dělal tenkrát IvanK.
Ještě jsme mu k tomu sháněli podklady. A Částečně se použili věci z archivu deutscheluftwaffe.com a z archivu Olega. Ten je kdysi použil i pro šturma ..
To bylo ještě za staré Letky 13. Před smrtí Booseho. (Ukázal bych rendery ale shořely s fórem)
Měl jsem v to v 3dsmaxu.
Měl jsem za to že to ED obdrželo, stejně jako Kurfiřta a Doru. Tedy pokud zaplatili. Tedy Ilya ..
Upravil/a magot dne 05-04-2020 00:29
Já si teď všiml, že když Kurfirst dostane zásah do chladiče, neutíká chladící kapalina jako jednolitá bílá šmouha, ale je to krásně přerušované. Působí to moc imho realističtěji. Nevzpomínám si, že bych to dřív viděl...
@Zifi 190A8 je perfektní, hlavně zvuky a to nejen motoru, ale všech ovládacích prvků v kokpitu. Spit je taky vymakanej.
Osobně jsem velký fanda kvalitního ozvučení v simech - kvalitní zvuky to podle mne vždy hodně moc pozvednou. BTW, nechci flejmovat nebo pomlouvat, ale teď jsem si po delší době sedl do Mustanga v IL2BOX a zvuk mi přišel úplně mimo mísu, jako šicí stroj nebo tak něco... Vůbec to nelze srovnat s tím, co máme u Ponyho v DCS.
Souhlas s Tapim a Saburem. U mě vede (a dlouho bude) Anton (velké plus za oznámení variant F-8/G-8) následovaný Poníkem. Zatím. Než vyjde Jug.
Každopádně už by to konečně chtělo oživit WWII scénu i nějakými těmi přírůstky do WWII Assets Packu.
A přiznávám, že pokud bys to tu nenapsal, asi bych si tý výměny nevšiml nikdy.
Nové info o datech vydání: https://forums.ea...p?t=269757
- New Damage Model is progressing well and will be presented to you in the near future.
- Enhanced Aircraft AI was added to active phase of development
- Clouds. This task is planned to be started again in May 2020.
A konkrétní data vydání:
[ April 2020 ] WWII Asset Pack update
[ Q2 2020 ] P-47D Thunderbolt EA
[ Q2-3 2020 ] The Channel EA
[ Near Term ] Damage Modeling for WWII Aircraft
[ Mid Term ] Mariana Islands
Near Term = we have the final list of tasks to be done before we share it in DCS World and expect delivery in less than 6 months.
Mid Term = we have a firm list of tasks and we trust that it might be delivered in less than 9 months
Tedy musím konstatovat, že co se týká rychlosti dokončování plánovaných věcí, jde jim to jak psovi pastva
Ale asi dělají co můžou...
Upravil/a Tapi dne 15-04-2020 11:50
S 2.5.6.47224 dorazily nové jednotky do WWII Assets Packu:
° Ju 88A-4 - torpedo bomber aircraft
° A-20 - medium bomber aircraft
° Stug III - assault gun
° M10 - tank destroyer
° Mk VIII Centaur IV - cruiser tank
° Elefant - heavy tank destroyer
° Mk IV Churchill VII - infantry tank
° M8 Greyhound - armored car
° 8.8 cm Flak 41 - anti aircraft gun
° Flakscheinwerfer 37 - searchlight
° V-1 and launching ramp as static object
° Shnellboot S-100 class
° U-boat Type VII
Rozhovor plný informací.
Například potvrdil, že v budoucnu (spíš vzdálenějším), by se nebránili udělat Hellcata, P-38 a Tempesta. Problém s Tempestem je, že aktuálně není létající warbird a tedy není k dispozici feedback od pilota. I když na druhou stranu byl prý Tempest letově dost podobný jako Hawker Fury, což by se prý dalo využít. Taky by asi prý bylo problematičtější nasimulovat složitý Napier Sabre, proto by možná uvažoval spíš o Mk II s hvězdicovým motorem (to by ale podle mne bylo dost škoda, protože všichni přece chceme Mk.V ).
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.