nastavení
|
DatavCZ |
Přidané 31-03-2020 15:05
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 190
Založený: 12.10.11
|
Zdravím, tak jsem si opět po půl roce nainstaloval Battle of Stalingrad a jsem docela zklamanej asi se jim trochu nepovedla nějaká aktualizace jelikož pokud si nastavím rozhled po kokpitu a chci ho vycentrovat zpět na zaměřovač tak pokaždé se začnu koukat do zadní pancéřové desky a to samé je při začátku mise tak asi možná má někdo ten samí problém. díky za nějaké info |
|
|
|
606_Temp |
Přidané 31-03-2020 16:34
|
Stařešina
Příspěvek: 5502
Založený: 19.08.07
|
A čím se rozhlížíš? Věšteckou kouli tu má jen jeden uživatel a ten tu dlouho nebyl :-(
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
|
|
|
|
DatavCZ |
Přidané 31-03-2020 16:38
|
Rozkoukaný
|
606_Tempik napsal:
A čím se rozhlížíš? Věšteckou kouli tu má jen jeden uživatel a ten tu dlouho nebyl :-(
Kloboučkem na joysticku chtěl jsem si to nastavit na plynové páce od Thrusmastera ale tam to nejde vůbec |
|
|
|
Ajvn |
Přidané 31-03-2020 17:32
|
Diskutující
Příspěvek: 2485
Založený: 30.05.07
|
Jo to se Ti tam někde uložil nějaký ten pohled do té zblblé paměti. Jakože že si musíš uložit například "pohled přes zaměřovač."
Tohle je převzaté z ROF. Jednou se mi tam uložil nějaký pohled a ani za boha krista jsem už jej nedokázal zrušit. Musel jsem to hodit do základního nastavení. Dokonce mám dojem, že jsem tenkrát celý ROF přeinstaloval.
Asi sem Ti moc nepomohl. Ja se v nastavení jen polointuitivně přehrabuju hatmatilky neuměje. Ještě, že je to i Polsky. |
|
|
|
DatavCZ |
Přidané 31-03-2020 20:05
|
Rozkoukaný
|
Ajvn napsal:
Jo to se Ti tam někde uložil nějaký ten pohled do té zblblé paměti. Jakože že si musíš uložit například "pohled přes zaměřovač."
Tohle je převzaté z ROF. Jednou se mi tam uložil nějaký pohled a ani za boha krista jsem už jej nedokázal zrušit. Musel jsem to hodit do základního nastavení. Dokonce mám dojem, že jsem tenkrát celý ROF přeinstaloval.
Asi sem Ti moc nepomohl. Ja se v nastavení jen polointuitivně přehrabuju hatmatilky neuměje. Ještě, že je to i Polsky.
já také neumím anglicky tak to beru přes mobil gogle překladač já to dal asi 3x do defoltu a stejně to tam furt vyskakuje tak ještě zkusím smazat soubor kde to je |
|
|
|
pSipi |
Přidané 31-03-2020 20:37
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 474
Založený: 10.11.15
|
Nastav pohlad tak ako chces aby bol a stlac F10
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 31-03-2020 20:54
|
Fusioner
Příspěvek: 15069
Založený: 29.09.05
|
Už dvě hodiny přemýšlím, co jste mi tady tehdy asi před dvěma lety poradili, když jsem se na totéž ptal, a když jsem to použil, tak to fungovalo. Nevzpomněl jsem si.
: )
Upravil/a 310_cibule dne 31-03-2020 21:03
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
Ajvn |
Přidané 31-03-2020 21:02
|
Diskutující
|
|
|
|
|
DatavCZ |
Přidané 31-03-2020 23:14
|
Rozkoukaný
|
zkusím to díky pak dám info |
|
|
|
alfik |
Přidané 01-04-2020 10:53
|
Diskutující
Příspěvek: 4818
Založený: 21.04.06
|
310_cibule napsal:
Už dvě hodiny přemýšlím, co jste mi tady tehdy asi před dvěma lety poradili, když jsem se na totéž ptal, a když jsem to použil, tak to fungovalo. Nevzpomněl jsem si.
: )
To znám... Včera tu byla neteř, že nerozumí úkolu z matiky. Co prej je to "úprava vektorů". No a já měl okno co to je "vektor". Přitom to používám DENNĚ, a zrovna předevčírem jsem počítal rozdíl AOA na vstupech do motorů při rotaci letadla, což je právě ta "úprava vektorů", akorát že na konci to pomocí tangens převedu na stupně...
Člověk přesně ví co a jak má dělat, ale ty názvy...
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
|
|
|
|
pSipi |
Přidané 01-04-2020 11:07
|
Rozkoukaný
|
alfik napsal:
No a já měl okno co to je "vektor". Přitom to používám DENNĚ, a zrovna předevčírem jsem počítal rozdíl AOA na vstupech do motorů při rotaci letadla, což je právě ta "úprava vektorů", akorát že na konci to pomocí tangens převedu na stupně...
Nerozumiem reci tvojho kmena.
|
|
|
|
rudidlo |
Přidané 01-04-2020 11:21
|
Diskutující
Příspěvek: 2447
|
Zvykej si... |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 01-04-2020 13:06
|
Fusioner
Příspěvek: 15069
|
Na co? Jo, už jsem si vzpomněl ; )
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
DatavCZ |
Přidané 01-04-2020 22:53
|
Rozkoukaný
|
Ajvn napsal:
Asi sem Ti moc nepomohl. Ja se v nastavení jen polointuitivně přehrabuju hatmatilky neuměje. Ještě, že je to i Polsky.
tak to nefunguje při každém startu mise čumím do zadní desky kabiny i přes to že jsem smazal adresář INPUT kde by mělo bejt uloženo nastavení, zatím jsem to odinstaloval budu se muset na to o víkendu podívat |
|
|
|
pSipi |
Přidané 02-04-2020 13:24
|
Rozkoukaný
|
Moze byt ze dostavas input z nejakeho ovladaca na joysticku alebo pake a ten je namapovany na pohlad dozadu. Pozri nastavenia pohladov a vsetko co nepouzivas vymaz.
Reinstal alebo reset ovladania moze a nemusi pomoc. Standartne to nastavuje nejake ovladania ak to detekuje joystick a tie nemusia by zrovna tie co potrebujes,
|
|
|
|
DatavCZ |
Přidané 02-04-2020 20:16
|
Rozkoukaný
|
pSipi napsal:
Moze byt ze dostavas input z nejakeho ovladaca na joysticku alebo pake a ten je namapovany na pohlad dozadu. Pozri nastavenia pohladov a vsetko co nepouzivas vymaz.
Reinstal alebo reset ovladania moze a nemusi pomoc. Standartne to nastavuje nejake ovladania ak to detekuje joystick a tie nemusia by zrovna tie co potrebujes,
to je také možné ale k joysticku žádný ovladač nainstalovaný nemám jen ten co našel ve windowsech a plynová páka je od Thustmastru zkusím tu novou instalaci a uvidím |
|
|
|
Aces_Wild |
Přidané 02-04-2020 20:33
|
Diskutující
Příspěvek: 4048
Založený: 06.08.15
|
Zkus následující:
V adresáři {instalace hry}\data\LuaScripts\snapviews přejmenuj/smaž soubor letadla, kde ti to zlobí. Z podadresáře "defaults" by se pak při znovunačtení letounu měl zkopírovat výchozí soubor. Případně můžeš zkopírovat manuálně. |
|
|
|
DatavCZ |
Přidané 03-04-2020 22:37
|
Rozkoukaný
|
Aces_Wild napsal:
Zkus následující:
V adresáři {instalace hry}\data\LuaScripts\snapviews přejmenuj/smaž soubor letadla, kde ti to zlobí. Z podadresáře "defaults" by se pak při znovunačtení letounu měl zkopírovat výchozí soubor. Případně můžeš zkopírovat manuálně.
Tak je vyřešeno musel jsem smazat veškeré nastavení a nechat jen to co opravdu potřebuji a už je to v pohodě |
|
|
|
Ajvn |
Přidané 04-04-2020 12:05
|
Diskutující
|
|
|
|
|
DatavCZ |
Přidané 04-04-2020 20:30
|
Rozkoukaný
|
akurát nechápu proč většina nastavení k pilotování byla zdvojena a někde i 3x asi nějaká chyba a nebo mimozemštani |
|
|