Poradí mi někdo co je špatně? Mám to komplet u všech skinů P-51. Vypnout, nebo zapnout 4K ve hře nepomáhá. Kluci z letky mají všechno v pořádku. Je to od poslední aktualizace.
Já bych všechny ty internety a počítače zakázala. Věra Pohlová, 72 let, důchodkyně.
Poradí mi někdo co je špatně? Mám to komplet u všech skinů P-51. Vypnout, nebo zapnout 4K ve hře nepomáhá. Kluci z letky mají všechno v pořádku. Je to od poslední aktualizace.
Malo by to byt opravené v najbližšej aktualizácii.
Netusite nekdo prosim, proc mi update BoS, spusteny, pravda, po dlouhe dobe, stahuje 19 giga dat? *Devatenact*. Co tam je? Mimochodem, jenom hra spustit nejde, zustane viset v cerne obrazovce. Asi pokrok...
Netusite nekdo prosim, proc mi update BoS, spusteny, pravda, po dlouhe dobe, stahuje 19 giga dat? *Devatenact*. BoS a jenom BoS, ne nic dalsiho. Co tam je? Mimochodem, jenom hra spustit nejde, zustane viset v cerne obrazovce. Asi pokrok...
Netusite nekdo prosim, proc mi update BoS, spusteny, pravda, po dlouhe dobe, stahuje 19 giga dat? *Devatenact*. BoS a jenom BoS, ne nic dalsiho. Co tam je? Mimochodem, jenom hra spustit nejde, zustane viset v cerne obrazovce. Asi pokrok...
Ako už písal Nowi, hra sa ti stiahne celá vrátane dielov, ktoré nemáš. Je to preto (okrem iného) že máš prístup ku všetkým mapam v MP a môžeš lietať ako strelec aj v strojoch, ktoré nemáš. Preto ten objem dát.
Pokiaľ ti pri spustení hodí čiernu obrazovku, spravidla ti spustenie blokuje Antivirus, treba dat výnimku. Nie je to chyba hry.
Upravil/a Baron dne 07-03-2020 00:27
asi to davam do spatneho vlakna ale snad to nevadi mam problem se spoustenim steamu ,nedavno se me spustilo prihlaseni do sluzby steam a po zadani hesla me to napsalo ze to neprijima tak jsem vygeneroval novy heslo s problemama(pomahal me kamos -ja tomu nerozumim)a vse ok asi po 4 zapnuti pocitace se me objevi tabulka prihlaseni do sluzby steam aby jsem zadal heslo a zas to neslo tento proces jsem delal asi 4x a je to tu zas nevim co s tim mate neake rady tipy diky
mimule me uninstal celej steam a znova nainst a stejne na ho.no
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.