November 21 2024 21:56:26
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Megazblnk revival 2
AH_Kraken
prosím číslo "13" jako včera Úsměv

magot
Chuck Norris mezi čísly. Šklebící se

AH_Kraken
Jen se nesměj. Jseš velitel a ten za všechno může. 😁

Kukuloo
Ok, cisla pridane. Aj Norrisove Šklebící se

Erichos dik za pracu na serveri Mrknutí
Letka_13/Kukulo

magot
AH_Kraken napsal:

Jen se nesměj. Jseš velitel a ten za všechno může. 😁

V tom případě, kdo nechytne třetí lano drhne sám celou podlahu. Interpidu.
Pokud nechytne velitel, drhne celá letka Šklebící se

AH_Kraken
Šklebící se
To riskuješ, když si uvědomíš že přistáváme za tebou. Šklebící se

57thMH_Edison
Pokud někdo bude chtít na čumák znak jako třeba ORLOVÉ zašlete mi ho na edi.killer@seznam.cz plus NICK.
Jinak bude default GRIM REAPERS.

tady zatím balík prvních skinů

311_Mart
CSW_Rannisokol
311_Vont
Orel_Erichos
Orel_Franta
magot
AH_Kraken
Batoh
57thMH_Edison

http://leteckapos.../108573713

Je potřeba to nakopírovat i do složky PaintSchemes\NetCache pak se to nemusí sosat po síti.

BYE
Upravil/a 57thMH_Edison dne 17-02-2020 18:30
RUM ZBYSTŘUJE ZRAK A ZJEMŇUJE PILOTÁŽ

magot
AH_Kraken napsal:

Šklebící se
To riskuješ, když si uvědomíš že přistáváme za tebou. Šklebící se

Tvl jsem teď testoval start, přistání no to bude mrtvejch Šklebící se
Zatím potřebuju minimálně 5 životů abych se nezabil .. a chytil poslední lano
i.postimg.cc/y7nsNwsz/F4U.jpg

Jinak štelování starýho šturma na novém PC obsahovalo spoustu veselostí:
1) aha ono to na 4K monitoru nepojede, asi 2 hodiny laborování a testování. No jede to max na 1920x1080. Víc z toho nevymáčknu. Kua co jsme to v DT vytvořili ..
2) aha widle 10tky vysíraj x86 adresáři, takže přesun na plotny
3) Kde je kua 6DOF ... po hodině serfování .. aha ono stačí zmáčknout Shift+F1. (Defaultně je nahozen sight-3DOF)
4) aha všechno přemapovat, všechny ID zařízení jsou někde v prdeli ..

No a teď už jen chcípám o palubu Interpidu Úsměv
Upravil/a magot dne 17-02-2020 20:40

Algy
...u mňa dobré !!!
Letka_13/Algy

www.letka13.sk

www.letka13.sk
Aces_Wild
magot napsal:

1) aha ono to na 4K monitoru nepojede, asi 2 hodiny laborování a testování. No jede to max na 1920x1080. Víc z toho nevymáčknu. Kua co jsme to v DT vytvořili ..

Mrknul jsem na net a někteří Stuma 1946 na 4K obrazovkách provozují. Tak jsem zkusil u sebe zapnout VSR, změnil rozlišení ve Widlích na max. použitelné (2560x1600, nativní 1680x1050), změnil rozlišení v conf.ini a hned z první:
i.imgur.com/9SHBBgZ.jpg

magot
Hmm zajímavé. U mě to nejde. (3840x2160) Zkoušel jsem všechny možné kombinace nastavení a nic.
Dokonce HSFX vůbec nejde použít. Nějak to rozbije ingame ovladač myši ...
U druhého monitoru 1200p (taktéž DELL), no problem. Podezdřívám DP ..
Upravil/a magot dne 17-02-2020 22:19

magot
Algy napsal:

...u mňa dobré !!!

Nakonec dobrý, všechno šlape i když jen v FHD Úsměv

AH_Kraken
Mě to jede pod DirectX 3440 x 1440 (napsal jsem to do config.ini)

Chtěl bych se ale zeptat na ty skiny. Když zvolím ten skin od Edisona, tak se přes něj stále zobrazuje to trupové číslo 01 ze hry a vypadá to velice hnusně. Jak se ta trupová čísla ze hry dají vypnout?

magot
Nj ale DirectX je škareda. OpenGL má nastavení "perfect" (které DX nezná) - znatelně lepší detail krajina, voda atd..

AH_Kraken
Mě to na Open GL jede jen 2560x1440 a na krajích monitoru mám černé pruhy.

magot
Nj to bude asi ono. To OpenGL má nějaký limit.
Ale doporučuju radši OpengGL na menším rozlišení. Podporuje veškeré "nové" efekty a detaily Ten directX přestal být aktuální někdy v roce 2007 Úsměv

Kukuloo
Mame nasledujuci problem... Tyka sa skinov.

Aby tam neboli cisla, musime na serveri dat narodnost ako "None", cim sa z red lietadla stane narodnost none. Problem je ze to vypne red radionavigaciu Hayrake. To nechceme. Musime nechat narodnost USN a teda aj cisla ktore zobrazi hra. Ak sa Edie nenahnevas, potrebujeme skiny bez cisiel na trupe a na motorovom kryte. Cislo na chvoste a kridle moze zostat. Server Erich spravil a frci ok, tak to bolo mozne otestovat az teraz. Uz hotove skiny si myslim dobre posluzia ako darceky z tejto akcie.
Letka_13/Kukulo

AH_Kraken
Aha to jsem nevěděl. No já ale radši zůstanu u toho rozlišení 3440x1440 ty černé pruhy na okraji obrazovky mě ruší. Efekty si užiji víc v F-14 v DCS Úsměv

Jestli to někoho zajímá a pamatuje si speciálku "Nálet na Berlín". Tak jsem našel v počitači přípravnou dokumentaci a korespondenci pro bombardovací svaz na tuto speciálku. Je tam i seznam bombardovacích pilotů kteří se speciálky zúčasnili a jejich asi počáteční hodnocení od jednotlivých velitelů. Edison ode mně dostal 2- Šklebící se - což podle Jiříčkova seznamu hodnocení znamená "drží se jako klíště, ale nedokáže zodpovědně vést"Šklebící seŠklebící se

To že se od těch dob moc nezměnilo myslím dokumentuje úryvek z jedné Jiříčkovi odpovědi na mé poznámky.
Jiříček píše: "Někteří naši piloti (a já Tajpana jmenovat nebudu) jsou natolik kreativní, že když jim dáme prostor „přemýšlet“ nebo „hodnotit situaci“, do vzduchu se nedostaneme." Šklebící seŠklebící seŠklebící se

PS: Koukl jsem se na datum nejmladších souborů. Je to únor 2005. Takže od vlastně první velké specialky československé komunity IL-2 právě uplynulo 15let.
Upravil/a AH_Kraken dne 18-02-2020 00:50

magot
Nj, já tam černé pruhy nemám. Ale je vidět že to OpenGL je docela divoký Úsměv

57thMH_Edison
Kukuloo napsal:

Mame nasledujuci problem... Tyka sa skinov.

Aby tam neboli cisla, musime na serveri dat narodnost ako "None", cim sa z red lietadla stane narodnost none. Problem je ze to vypne red radionavigaciu Hayrake. To nechceme. Musime nechat narodnost USN a teda aj cisla ktore zobrazi hra. Ak sa Edie nenahnevas, potrebujeme skiny bez cisiel na trupe a na motorovom kryte. Cislo na chvoste a kridle moze zostat. Server Erich spravil a frci ok, tak to bolo mozne otestovat az teraz. Uz hotove skiny si myslim dobre posluzia ako darceky z tejto akcie.

SKINY PŘEDĚLÁM TO NEBUDE PROBLÉM.
RUM ZBYSTŘUJE ZRAK A ZJEMŇUJE PILOTÁŽ

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,009,565 návštěv