Aby mi za letu, pět sekund po odpalu zmizely ve vzduchu dva amraamy to už je fakt síla
Zřejmě vstoupily do jiné dimenze a tam lítají dodnes to bude asi ten jejich nový letový model..
U toho Warthogu 2 píšou o nějakém upgradu systémů? To taky zjistili, jako Razbam u Mirage 2000, že to co dělali, není tak úplně podle skutečnosti?
U RAZBAMu asi zjistili, že veřejně dostupné dokumenty se nemusí shodovat s realitou, proto spolupráce s AdA.
U Warthoga je to jinak, tam s největší pravděpodobností dostaneme novější "Suite" (něco jako Block/Tape u F-16 nebo Lot u F/A-18). Aktuálně máme Suite 3.1, posledním je nějaký Suite 8. Podrobnější info nám nabídnou později. Aktualizace bude volitelná, pro stávající majitele A-10C s velkou slevou (stejně tak to bude i u Ka-50).
oni tam maj bejt nějaký opuštěný letiště, jestli to nebudou ty původní WWII .. nicméně ty ostrovy budou mít moderní zástavbu, což by stejně kazilo WWII design ..
Jinak to vypadá nádherně ten pacifik.
Mohli by ED ještě udělat tu WWII sub-verzi
Když kdysi dávno Wags mluvil o další mapě zdarma, zmínil možnost jak moderních, tak WWII scénářů. No, uvidíme. Osobně se mi výběr lokality zamlouvá.
Každopádně, v dalším zpravodaji snad bude mj. info k další WWII mapě - "The Channel Map".
* další mapa zdarma do DCS bude situována do oblasti Pacifiku, konkrétně Mariánské ostrovy
vida, ke Krocanovi Krocaní mapa :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
U KA-50 a A-10C se upgrade týká systémů a minilmálně u KA-50 i externího 3D modelu. Upgrade údajně nebude povinný. KA-50 bude podle toho, co jsem se dočetl, doplněn o DIRCM a možnost nést střely vzduch-vzduch. Možná i vylepší INU, to by bylo celkem vtipné, mít reálný čas sesouhlasení navigace (cca 50-120 minut)
Můj osobní tip pro A-10C je nasimulování kryptování a IFF.
U KA-50 a A-10C se upgrade týká systémů a minilmálně u KA-50 i externího 3D modelu. Upgrade údajně nebude povinný. KA-50 bude podle toho, co jsem se dočetl, doplněn o DIRCM a možnost nést střely vzduch-vzduch. Možná i vylepší INU, to by bylo celkem vtipné, mít reálný čas sesouhlasení navigace (cca 50-120 minut)
Můj osobní tip pro A-10C je nasimulování kryptování a IFF.
Ka-50: DIRCM, MLWS a 4x Igla
A-10: systémy a výzbroj budou upřesněny později, záleží jaký Suite chtějí namodelovat; já si tipnu ještě Scorpion HMCS
Díky za vysvětlení Acesi. Odvádíš tady skvělou práci, co se týče informování o novinkách
Kdyby na Warthog 2 přidali HMCS tak jej hned beru.
Na Black Shark 3 se strašně těším a nemám problém vývojáře podpořit znovu
...taky sem si nemyslel že bych mohl sestřelit německý letadlo. Dva roky po válce se mi to konečně podařilo.
Abraham Simpson
Silně nedoporučuji. Pokud se nejedná o cílený podvod, tak minimálně o nezvládnutý projekt. Po 10-ti měsících od objednání a zaplacení jsem produkt neobdržel. Komunikace téměř žádná a nebo velmi podezřelé výmluvy. Stačí se podívat na jejich FB stránky a názory zákazníků. Je to škoda, ale je asi dobré se poohlédnout jinde.
Silně nedoporučuji. Pokud se nejedná o cílený podvod, tak minimálně o nezvládnutý projekt. Po 10-ti měsících od objednání a zaplacení jsem produkt neobdržel. Komunikace téměř žádná a nebo velmi podezřelé výmluvy. Stačí se podívat na jejich FB stránky a názory zákazníků. Je to škoda, ale je asi dobré se poohlédnout jinde.
Provedl rychlé prozkoumání, přitom jde pořád o Gametrix: https://cs-cz.fac...ix.europe/ s jinou obchodní značkou.
Dnešní trend, dáme tomu jiné jméno a dvojnásobnou cenu.
* pár nových obrázků a informací
* při zakoupení Supercarrieru dostanete také předělaný Kuzněcov, Su-33 a raketový torpédoborec třídy Arleigh Burke
* předprodej započne 17. ledna s 30% slevou a uvolnění do Open Bety se očekává koncem Q1 2020
* majitelé Hornetu dostanou další slevu
We are pleased to announce that the DCS: Supercarrier module will also include a greatly updated Kuznetsov-class aircraft carrier (without deck animation), the Su-33 Flanker D for DCS World (for those of you who don’t already own it), and the Arleigh Burke-class guided-missile destroyer!
• The Kuznetsov is a Russian-built aircraft carrier that is substantially improved over the existing version in DCS World. It is a completely new model with detailed geometry, textures, lighting, and animations. Players can operate the Su-33 Flanker D from the Kuznetsov, including carrier landings and ski-jump ramp takeoffs. In addition to a formidable suite of surface-to-air defenses, the Kuznetsov is also armed with P-700 Granit anti-ship cruise missiles. The Kuznetsov sister ship, the Varyag, was sold to China and now serves in the Chinese Navy as the Liaoning.
• A cornerstone of today’s American Carrier Battle Group (CVBG) is an array of Arleigh Burke-class guided-missile destroyers. Built around the SPY-1D radar and AEGIS battle management system, the Arleigh Burke-class provides an effective air defense umbrella around the CVBG and is also armed with Harpoon and Tomahawk cruise missiles, close-in gun systems, torpedoes, and a 5-inch deck gun.
DCS: Supercarrier will be available for pre-order on January 17th with a 30% discount and will deliver as an Open Beta by the end of Q1 2020. Owners of DCS: F/A-18C will receive a discount when purchasing DCS: Supercarrier.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.