Falkone. Jelikož mám F-14 koupenou, tak se mi to možná neukazuje. Údajně by to mělo být v manažeru modulů. Ale zjistil jsem, že se to dá obejít propojením ED účtu se steamem, jako bys chtěl převést addony ze steamu na non-steam verzi.
Přesně takto by to mělo fungovat. V nejhorším se to dá ještě nainstalovat pomocí příkazu v příkazovém řádku. Jinak Stable a Beta jsou teď shodné. Takže je to jedno.
Hello folks. I hope you are enjoying the year's end festivities.
Just a quick heads up regarding the AV-8B NA:
1. Manual CAS Briefing will be enabled: This means that you will be able to enter CAS targets using the UFC/ODU.
2. Targetpoints will be increased from 4 to 10: This means that the AV-8B NA will be able to hit 10 ground targets simultaneously with the JDAMs.
3. EMER page will be enabled: This page displays procedure steps to be carried out during selected emergencies. Consider it an emergency pocket guide.
Symboly: F16 na všech kontaktech má výšku
F16 10cílů vs F18 8cílů
F16 navíc: může dát víc System cílů mezi kterými si přepíná. F18 jen dva.
F16 má automatickou elevaci, F18 zatím ještě ne.
F18 navíc: může nastavit libovolně azimut pro sledování zaměřených kontaktů.
F18 navíc: může cíle pozičně určit k Bulleye
F18 navíc: u system cílů vidí vzdálenosti pro odpal.
F16 expand může být pro někoho funkčnější
a možná mě ještě někdo v něčem doplní
Můžeš porovnat: YouTube Video
=MB2= 1.Flight - Falcon Flight; =UVP= Společné výcvikové centrum JTC; =AVS= Aliance Virtuální letek
Je přesně co jsem potřeboval vědět děkuji.
V budoucnu se změní pro radar dotazování se (video čas 8:05 min) přítel/nepřítel na automatické, nebo už zůstane manuální pomocí kurzoru?
Tak jsem pořídil 4K monitor a DCS v něm to je fakt žrádlo. Akorát je to další výzva pro nvidii ... v N44 P-51D metr nad stromy FPS padá (i9 + RTX2080ti) k 50 FPS. (od 1km vejš 60 - 200)
Naproti tomu BOX v 4K to je ještě větší škareda než než v 2K. Protože jsou krásně vidět velmi vzdálené oblasti které jsou fakt hnusně otexturovány. (opakující s pole) To je snad ještě větší hnus než ve starým šturmoj
Takže pokud někdo plánuje 4K monitor na BOX, tak to jsou vyhozený peníze .. stačí bohatě 2K a je to plně dostačující .. možná o trochu hezčí ..
Jinak v DCS to funguje bezvadně s i bez VSYNC. Ale v BOXu je to bez VSYNC nepoužitelný .. S VSYNC je to ok. Dokonce to z 90% odfiltruje i ten chybný render stromů z ext. pohledu.
Tak jsem pořídil 4K monitor a DCS v něm to je fakt žrádlo. Akorát je to další výzva pro nvidii ... v N44 P-51D metr nad stromy FPS padá (i9 + RTX2080ti) k 50 FPS. (od 1km vejš 60 - 200)
Naproti tomu BOX v 4K to je ještě větší škareda než než v 2K. Protože jsou krásně vidět velmi vzdálené oblasti které jsou fakt hnusně otexturovány. (opakující s pole) To je snad ještě větší hnus než ve starým šturmoj
Takže pokud někdo plánuje 4K monitor na BOX, tak to jsou vyhozený peníze .. stačí bohatě 2K a je to plně dostačující .. možná o trochu hezčí ..
Jinak v DCS to funguje bezvadně s i bez VSYNC. Ale v BOXu je to bez VSYNC nepoužitelný .. S VSYNC je to ok. Dokonce to z 90% odfiltruje i ten chybný render stromů z ext. pohledu.
4K
Nechci radit… já mít RTX 2080 Ti, tak raději na 4k monitoru používám GPU Upscaling, mírně říznutý image Sharpeningem. Získám tak obraz, kvalitou něco mezi 2K-4K s více fps a zároveň to pořeší i antialiasing.
Na SVK je formát PNG marný!
Změnit lze přidáním řádku v souboru autoexec.cfg uložený hry:
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.