A důvod proč postuješ tyhle miniatury namísto originálního rozlišení je?
Osobní... nic víc Malé rozlišení dělám na svoje stránky a na velké se proklikneš z odkazu.. beru je jako informativní
Upravil/a Alan Grey dne 16-12-2019 17:39
* a tady v původním rozlišení, ne každý leze na FB nebo na stránky Uko Ješity - malíře miniatur ;)
9./JG52 on tour.
TFS 5.0 North African Expansion
For those who have faced off against the guys from 9./JG52 over the English and French skies be warned, some are Alpha testers!
We caught them checking out the new hunting grounds!
Looks like the two guys having a couple of days off the other day found themselves, and there 'borrowed' truck, in all sorts of trouble down at the beach!
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
No, nevypadá to, špatně, fakt, že ne. Jsem zvědav, jestli se to na online zase chytne. Podle mne je CLOD v určitém ohledu lepší simulátor než BoX a Afrika by mohla táhnout.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
No, nevypadá to, špatně, fakt, že ne. Jsem zvědav, jestli se to na online zase chytne. Podle mne je CLOD v určitém ohledu lepší simulátor než BoX a Afrika by mohla táhnout.
chlapci, hloupý dotaz z neznalosti, pravda, nijak výrazně jsem nepátral: je CLOD se všemi TFS létatelný v onlajnu? Jsou servery aktivní a dá se zabojovat nebo to nikdo nelítá? Je to jiná hra nez IL2 CLOD Blitz?
i5-6600K @ 4.6 GHz, ASUS Z170 Pro Gaming, Gigabyte RX 5700 XT Gaming OC 8G, Kingston 8GB KIT DDR4 2400MHz CL12, Noctua NH-C12P SE14, Win 10 Pro
Velmi pomalu se snažím to rozhýbat, bylo by dobrý aby to mělo solidní offline obsah pro příznivce stíhání i bombardování. Pro fandy stěhováků to vypadá dost dobře.
taky o tom uvažuji a momentálně velmi vážně, že si CLOD pořídím a namoduju s TFS. Navíc ta propracovaná TWC kampaň mě neskutečně láká, ale nevím, zda má tato hra smysl z pohledu právě online hraní. Jaká je komunita a jak moc je ta hra "živá" co do počtu aktivních hráčů.
i5-6600K @ 4.6 GHz, ASUS Z170 Pro Gaming, Gigabyte RX 5700 XT Gaming OC 8G, Kingston 8GB KIT DDR4 2400MHz CL12, Noctua NH-C12P SE14, Win 10 Pro
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.