U "černé" série žádnou kalibrační utilitu nenahodíš.
A nebo nezná někdo nějaky jiný postup kalibrace?
Než ho dáš pod strom vyzkoušej twist. jinak jsi v píí...
Než ho dáš pod strom vyzkoušej twist. jinak jsi v píí...
Na tom RAVCORE stáhneš exe tool viz obr. petsild = jednoduchý indikační a nastavovací softw.
Já to zkoušel kalibrovat dle návodu z diskuse na CZC:
@PK75: Nedalo mi a za tuhle cenu jsem Javelin koupil taky. A testnul kalibraci - funguje tenhle postup
1. odpojte joystick od USB (pokud je připojen)
2. Držte stisknuté tlačítko -> režim (mode)
3. Připojte joystick k USB - svítí zelená i červená LED
4. Stiskněte tlačítko -> Start jednou krátce (rozsvítí se červená LED dioda označující vstup do kalibračního režimu)
5. Udělejte celou škálu pohybů na všech osách joysticku a škrticí klapky
6.Klikněte znovu na start (zelená LED se rozsvítí a indikuje konec kalibrace)
funguje mi zkalibrovaný, rozsah twistu OK. Akorát v tom indikačním softw mám zelenou jen levou "diodu", ale funguje OK.
Petsilde + Ucho prosím Vás. Dělá Vám či spíše nedělá, twist to co mi???
Stejně utilitu zprovoznit potřebuješ, co popisuješ je extrémní deadzone na twistu.
Ještě důležité že parametrem 12 bits zvyšuješ schopnost rozlišení na 4096 místo základních 2048 bits.
Sprovoznil jsem to. Podle toho "nového" návodu.
Díky hoši.
No fakt jsem měl brutální mrtvolu na twistu.
Petsilde jak máš nastavené osy X a Y ?
Nabo nechat základ? ještě jsem se v tom nehrabal.
Obrázek byl moje nastavení, čerstvě jsem přehodnotil twist deadzone na hodnotu 3. Což je vhodnější protože osa X/Y následně nefušuje do twistu.
Pro kontrolu je nejlepší DIViehttp://www.leobod...DIView.zip, který zobrazuje všechny axis současně.
Thrustmaster vydal novou páku F-16 a nově prodává základnu sólo. Ve skutečnosti je páka F-16 stejná, jako A-10C, ale jde o to, že grip je prodáván samostatně bez základny, která se dá taky koupit samostatně.
Takže oni přejmenovali Warthoga a je z něj Cougar F-16 ju ?
Já pořád nevím, jestli si mám pořídit WH plynovku (víc by se mi popravdě hodil volant) nebo za pár šupů TWCS Throttle. Nebo nějakou jinou plynovku, víc hraju auta než letadla, ale zase mám toho WH koupeného před pár lety na Alze ve vánočním výprodeji. A létání s ním má takový - jiný level než s měkkou cobrou.
Asi starší, než spousta nových virtuálních pilotů. Po oprášení ale funguje!
Jen tlačítka "8" a "5" spíš nejedou, než jedou. Klikají, ale bez efektu. Neměnil jste je náhodou někdo? Dá se to opravit?
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.