November 27 2024 04:35:41
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna !!!Locked!!!
Paulus
CSW_Cassius Chaerea napsal:

Paulus napsal:

Paulus napsal:

ZVP Zdenek, CSW_Cassius Chaerea: Do této diskuse jsem se nechtěl míchat, ale nedá mi to. Co si zaplatíme 2x? Hledal jsem a nenašel.
Poučte mne.
Úsměv
Jak-9, Befko.

Asi jsem slepej. V BOS, BOM, BOK Jak-9 není. V BOB či BON taky není! O Befko se hádat nebudu, nevím, který typ míníš.Zamračený
Collector plane. Jak-9 vydaný nadvakrát, jako Jak-9T a Jak-9, jiný kanón a posunutá kabina je propagováno jako jiný produkt. Třeba fatálnější zasahy do letadel v podobě střeliště u šturmoviku, nebo otočné věže u Pešky, jsou v rámci modifikací, zde to očividně asi nešlo tak udělat. Zbývá jen naděje, že dotyčné Jaky bude mít možnost hráč modifikovat na verze D, K nebo M, aniž by tyto další drobné změny zase chtěli zaplatit v podobě "nového" letadla.

G6 late v BoN versus G14 v BoB , ale u těch befek je to ve více případech, třeba G4.

Jo, pochopil jsem, co myslíš. Částečně s tebou souhlasím. V bojových podmínkách dát do Jak-9 kanon z Jak-9T asi nešlo, tak jim to dodávali přímo z fabriky. Souhlasím s tím, že plná cena za tyto „varianty“ není fér. Správně by asi bylo základní model v normální ceně a „varianty“ jen jako „doplatek“. Jenže tým potřebuje „drobný“ tak je to tak jak je to.Mrknutí
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

CSW_Cassius Chaerea
Paulus napsal:

Paulus napsal:

Paulus napsal:

ZVP Zdenek, CSW_Cassius Chaerea: Do této diskuse jsem se nechtěl míchat, ale nedá mi to. Co si zaplatíme 2x? Hledal jsem a nenašel.
Poučte mne.
Úsměv
Jak-9, Befko.

Asi jsem slepej. V BOS, BOM, BOK Jak-9 není. V BOB či BON taky není! O Befko se hádat nebudu, nevím, který typ míníš.Zamračený
Collector plane. Jak-9 vydaný nadvakrát, jako Jak-9T a Jak-9, jiný kanón a posunutá kabina je propagováno jako jiný produkt. Třeba fatálnější zasahy do letadel v podobě střeliště u šturmoviku, nebo otočné věže u Pešky, jsou v rámci modifikací, zde to očividně asi nešlo tak udělat. Zbývá jen naděje, že dotyčné Jaky bude mít možnost hráč modifikovat na verze D, K nebo M, aniž by tyto další drobné změny zase chtěli zaplatit v podobě "nového" letadla.

G6 late v BoN versus G14 v BoB , ale u těch befek je to ve více případech, třeba G4.

Jo, pochopil jsem, co myslíš. Částečně s tebou souhlasím. V bojových podmínkách dát do Jak-9 kanon z Jak-9T asi nešlo, tak jim to dodávali přímo z fabriky. Souhlasím s tím, že plná cena za tyto „varianty“ není fér. Správně by asi bylo základní model v normální ceně a „varianty“ jen jako „doplatek“. Jenže tým potřebuje „drobný“ tak je to tak jak je to.Mrknutí
No v bojových podmínkách nešlo udělat i více věcí co máme v modifikacích. Otočnou věž do pešky, taky nenarveš na polním letišti, u šturma máš dva typy kabiny a u většiny letadel sis taky na frontě tu zbraňovou výzbroj neměnil. A ano, chápu že chtěj prachy a já bych od nich zase chtěl, ať za prachy taky něco udělají. Úsměv

LesniHU
No, ono s tou podporou...
Chapu lidi, co pristup "rad je podporim" irituje. Protoze tahle skupina drzi nad vodou soucasny stav, ktery nevyhovuje jim. Jestli nekdo koupil D proto, ze ho predtim potesilo A, B nebo C, aniz by ho samotne D lakalo, tak je to spatne - mel misto toho koupit znovu A, B nebo C, pokud neco, protoze jinak se tvurce vubec nedozvi, co by kdo vlastne chtel a preferoval.

Rumcajs
Nemá smysl hodnotit motivace jiných lidí. Ať je motivace jakákoli, je to motivace daného jednotlivce. Nikomu nepřísluší, aby hodnotil, proč ten či onen koupil či nekoupil.
Z pohledu vývojáře je to taky úplně jedno. Pokud dostanou zaplaceno, dělají to dobře.
Obdobně jako s posuzováním motivací koupit či nekoupit je to s posuzováním ceny. Je to na každém z nás, jestli to dáme nebo nedáme. Je jen a pouze na vlastníkovi práv, za kolik to nabídne. Že Jak 9 a Jak 9 T jsou skoro stejná letadla? No a co? Je to jejich obchodní model. Jejich. Naše je volba koupit či nekoupit. Jak moc se vývojář napakuje na prodeji skoro stejného Jaku je nesmyslná otázka. Páčto taky nikdo z nás neřeší, kolik prodělal na jiném letadlu, který bylo třeba při vývoji problematické. Taky neřešíme, kolik třeba neplánovaně zaplatili na řešení problémů s kompatibilitou či s přechodem na DX10.
Přiznám se, že mě nepřestává fascinovat, kolik lidí se cítí dotčeno, že jiní lidé se dostatečně nestarají o jejich štěstí a spokojenost. Děcka, vaši spokojenost si musíte zařídit sami. Jestli vám to doma neřekli, tak nikdo na vás na světě nečeká a o své štěstí se musíte zasloužit vlastním přičiněním. Cool

310_cibule
Prosím prosím, já si nové jaky ani huríka nekoupil. Zatím mne moc nelákají (stejně jako nekupuji všechny verze befka a fokáče). Naopak bez lightninga či třeba lavoček si život nedokážu představit a tante Ju resp. kukuruznika jsem koupil z principu. Je to tak dobře?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

ZVP Zdenek
Kukuruznik je základ, nejzábavnější letadlo....ovšem pouze pro opravdové mužiky
Die Tschechen sind die lachende Bestien

310_cibule
Přesně, ve fokáčovi to umí každej Fučida, ale tohle éro je jen pro opravdový chlapy. A ženský.

: )
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

ZVP Zdenek
310_cibule napsal:

Přesně, ve fokáčovi to umí každej Fučida, ale tohle éro je jen pro opravdový chlapy. A ženský.

: )

YouTube Video

Die Tschechen sind die lachende Bestien

magot
310_cibule napsal:

Prosím prosím, já si nové jaky ani huríka nekoupil. Zatím mne moc nelákají (stejně jako nekupuji všechny verze befka a fokáče). Naopak bez lightninga či třeba lavoček si život nedokážu představit a tante Ju resp. kukuruznika jsem koupil z principu. Je to tak dobře?

Určitě Šklebící se
Já tetu a kurnika koupil ve slevě za pár šušní .. biftek G6 jsem taky nepořizoval. A fokáče mám automaticky všechny z prémiovejch verzí..

CSW_Cassius Chaerea
Nepřestává mě fascinovat, jak má Rumcajs potřebu vysvětlovat. Úsměv

Rumcajs

Nepřestává mě fascinovat, jak má Rumcajs potřebu vysvětlovat. Úsměv
Tak tak, to stejnak nedáš. Ani fakt, že jsi na diskuzním fóru, ti nepomůže.

606_Temp

Jj, postupně jak to budou do hry přidávat, tak budeš k tomu mít přístup.

1stCL_Novotny napsal:
Nemusíš je dokupovat. Dále po vydání (ofiko) Bodenplatte bude k nákupu verze se všemi stroji z rospisu, i ta verze o trošku levnější bez Colector planes. Mrknutí
Tak jako u již vydaných.

Díky za info Mrknutí

http://no606.ic.cz/
Alan Grey
Poradí někdo s nastavení PC na IL2 GBS? Nějak se mi to stále nezdá. Co nastavit v simu a co na ovladačích. Klidně screenshoty.. budu velmi vděčný. A to samé v DCS.

Moje sestava:

Intel(R) Core(TM) i5-4670K CPU @ 3.40GHz - Socket 1150 LGA
Mainboard SABERTOOTH Z97 MARK 2
2 x Kingston 4096 MBytes PC3-12800J (800 MHz)
NVIDIA GeForce GTX 1070 Ti - 8 GB Memory type: GDDR5 (ovladače 441.41)
Windows 10 na SSD KINGSTON SV300S37A120G
Simulátory na HDD WDC WD5000AADS

http://www.alan-grey-page.cz/
Hot_Dog
Alane, nenapsal si, co se ti nezdá a nepíšeš na jakym rozlišení to hraješ, takže můžu jen hádat:-) Nicméně pokud se ti to nezdá z hlediska nízkých FPS, tak jako hlavní brzdu tvého systému bych viděl na první pohled ten procík který je jednak již postavený na celkem staré architektuře a k tomu ti běží na docela nízké frekvenci... Žel, snižováním grafiky FPS moc nezvětšíš (kór, jestli jedeš na FHD?), bo to brzdí právě ten procík, kdežto grafika má docela výkon. Možná nějaké ty postprocessingové filtry ve hře by pomohlo vypnout, o ty se stará povětšinou procík...

Na druhou stranu řešení máš skoro zadarmo, stačilo by trochu nataktovat ten procík, když už máš "K" verzi. 4. generace Core-i byla sice oproti např. 2. generaci dost mizerná co se taktování týče, ale třeba někam okolo 4GHz by to mělo jít zvednout. Rozdíl mezi 3,40GHZ a a 4GHz by byl znatelný...

Jinak pokud přesuneš hru na SSD, fps tím nezvýšíš, ale mohlo by to vyřešit nějaké škubání či pomalé načítání, pokud ho máš/pozoruješ...

Alan Grey
Hot_Dog napsal:

Na druhou stranu řešení máš skoro zadarmo, stačilo by trochu nataktovat ten procík, když už máš "K" verzi. 4. generace Core-i byla sice oproti např. 2. generaci dost mizerná co se taktování týče, ale třeba někam okolo 4GHz by to mělo jít zvednout. Rozdíl mezi 3,40GHZ a a 4GHz by byl znatelný...

No to bych asi chtěl, ale problém je v tom, že to neumím a se.u z toho olej.. prostě bych potřeboval návod pro blbce.. ale fakt ech blbce abych to zvládl.

Tapi
Přesně jak psal Hot-Dog Alane, největší problém bude procík. Pokud hraješ single player kampaň, tak doporučuju nejnižší Air density. Čím je víc AI ve vzduchu, tím více dostává zabrat CPU a ani Hi-tech PC nemusí stíhat, natož starší PC jako je tvoje. A pak hra trhá a vůbec trpí plynulost. V tomhle ohledu je IL-2 extrémně náročný.

Z nastavení grafiky bych ti doporučil alespoň vypnout zpětná zrcátka a případně vyzkoušet snížit některá nastavení, abys našel hranici, kde tvoje 1070Ti ještě stíhá a kde už ne (měl bys mít min stabilních 60 FPS).
Upravil/a Tapi dne 02-12-2019 22:33
WARBIRDS-BLOG.CZ
http://www.warbir...

Hot_Dog
Alan Grey napsal:

Hot_Dog napsal:

No to bych asi chtěl, ale problém je v tom, že to neumím a se.u z toho olej.. prostě bych potřeboval návod pro blbce.. ale fakt ech blbce abych to zvládl.

Taktovat s návodem pro "fakt echt blbce" bych ti stejně nedoporučoval... Může ti ten návod někdo udělat, ale pokud se v tom ani trochu nevyznáš, dle mého bys dost riskoval... Chtělo by to někoho, kdo by ti s tím taktováním pomohl přímo a nataktoval ti to...

Jinak v nvidia control panels si nastav "Low latency mod" česky "režim malé prodlevy" na ULTRA. fps ti to nezvedne, ale pocitovou plynulost ano...
Upravil/a Hot_Dog dne 02-12-2019 22:35

Alan Grey
Tapi napsal:

Přesně jak psal Hot-Dog Alane, největší problém bude procík. Pokud hraješ single player kampaň, tak doporučuju nejnižší Air density. Čím je víc AI ve vzduchu, tím více dostává zabrat CPU a ani Hi-tech PC nemusí stíhat, natož starší PC jako je tvoje. A pak hra trhá a vůbec trpí plynulost. V tomhle ohledu je IL-2 extrémně náročný.

Z nastavení grafiky bych ti doporučil alespoň vypnout zpětná zrcátka a případně vyzkoušet snížit některá nastavení, abys našel hranici, kde tvoje 1070Ti ještě stíhá a kde už ne (měl bys mít min stabilních 60 FPS).

Ok... takže pokud by byl nový procík, deska a paměti tak 1070Ti bude v pohodě?

Hot_Dog
Alan Grey napsal:

Tapi napsal:

Ok... takže pokud by byl nový procík, deska a paměti tak 1070Ti bude v pohodě?

Na jakém rozlišení?

Tapi
A nezapomeň pořešit před taktováním kvalitní chlazení. Jinak dobrá firma je delid.cz. Nechal jsem si u nich upravit CPU a odvedli profesionální práci. Mám také K (i7-7700K) a po delidu jedu na 5 GHz a to chladím jen vzduchem.
WARBIRDS-BLOG.CZ
http://www.warbir...

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,051,041 návštěv