Zejména když si ve finále při startu vypne v bé pětadvacítce jeden motor, narazí kvůli tomu do rolujících kolegů a pár jich zabije. Nádhera : )
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Ano Alane, ona tam ta mapa už dávno existuje. Takže copy/ paste, zvolili cestu minimálního odporu.
Což je z bussines a zlatokopeckého pohledu oukej
Upravil/a magot dne 28-11-2019 11:15
Tak jsem si opět prohlídnul video k "Invazi". A mimo skvělých vzpomínek jsem si všimnul, že s příchodem BoN budeme mít vsechna letadla, která byla ve videu k Invazi (byť některá jen jako AI). Fuči, až doděláš diplomku, moh bys oprášit pravidla Invaze a dáme si repete
Tak jsem si opět prohlídnul video k "Invazi". A mimo skvělých vzpomínek jsem si všimnul, že s příchodem BoN budeme mít vsechna letadla, která byla ve videu k Invazi (byť některá jen jako AI). Fuči, až doděláš diplomku, moh bys oprášit pravidla Invaze a dáme si repete
Jen už specku nikdo neudělá. Protože BOX je ne-user-friendly na spouštění private serverů a dělání misí takže prozatím proběhlo za těch x let co BOX existuje přesně 0 specek.
Takže ty svoje výpočty škrtni, protože žádná specka pravděpodobně nebude.
A přitom specky by bylo to nejlepší z BOXu kdyby to teoreticky někdo celé rozchodil ..
Upravil/a magot dne 28-11-2019 11:24
Jen už specku nikdo neudělá. Protože BOX je ne-user-friendly na spouštění private serverů a dělání misí takže prozatím proběhlo za těch x let co BOX existuje přesně 0 specek.
Takže ty svoje výpočty škrtni, protože žádná specka pravděpodobně nebude.
A přitom specky by bylo to nejlepší z BOXu kdyby to teoreticky někdo celé rozchodil ..
Jsem naprosto přesvědčený, že nemáš pravdu. V BOX neproběhla žádná velká specka ne proto, že by BOX byl blbou platformou, ale proto, že specku prostě nikdo neudělal. Jestli se ale nepletu, tak ty jsi se Magote speciálek neúčastnil, ne? Ty jsi mezi roky 2004 a 2011, kdy jsme tyhle velké akce pořádali, online nelétal buď vůbec, nebo málo? Nebo možná pod jiným nickem?
Ale Speciálky byly jen vrcholem ledovce obecně silné a zdravé komunity. Teď je speciálka neudělatelná ne kvůli platformě, ale kvůli lidem.
burnes napsal:
... a poté mě od compu vyndala manželka že to prej stačí.
Je mi te lito.
burnes napsal:
A k tomu nastavení ještě jednou DĚKUJU za pomoc, ten sim je na ovládání dost náročnej a novej hráč raději sáhne po hrách jako je WoWP , WT a nebo jim podobné protože je to jednoduchý a hlavně ZADARMO a za pár let zjistí že na mikroplatbách jim tam poslal nekolik ( možná i desítek ) tisic.
Ja jsem hral sim ve WT jen proto, ze jsem stary komp na kterem jsem hraval stareho Sturma dal na charitu a laptop nic jineho neutahl. Jedine prachy co ode me za dva a pul roku videli byly dva dolary za zmenu prezdivky.
Zato do noveho Sturma uz jsem nacpal par desitek liber, mozna uz ke dvema stovkam za dva mesice.
Fuči v dnešní době, kdy stará komunita dospěla do fotříků, workoholiků, alkoholiků a kdovíčeho dalšího je těžky udržet v aktivitě aspoň část bývalých členů. O nových pilotech se nám tak akorát může zdát. To je štěstí, když se uchytí jeden z pěti v rámci pětiletky.
O tom, že by si někdo našel čas na budování servru a obsahu pro něj nemá ani cenu psát. Dneska už se to dá udržet jen na dobré náladě skrz TSko, web, videa a okořenit to nějakou soutěží. A je v celku jedno jestli někdo sbírá airkilly, groundkilly, nebo virtuální medaile a hodnosti.
Art napsal:
Nejlepší by pro nás bylo kdyby si je vzal pod křídla Microsoft propůjčil byl jim ten nový engine a dal jim menší finanční injekci. Jóo to by bylo
Proc by to proboha delal? Jako ze by delal Microsoft konkurencni produkt svemu Flight simulatoru?
Jo Druindine, jenže já si před nějakými těmi 16 roky řekl, že mi nestačí to, co psali tehdejší fotříci a workoholici: "Že vlastně stačí udržovat náladu přes TS a rozdat si na konci měsíce medaile ". My prostě musíme být nejen doplněni, ale i nahrazeni dravým mládím, stejně tak, jako jsme my začali doplňovat a posléze nahrazovat "Ty staré" před téměř dvěma dekádami. Jen je možný, že skončíme bez náhrady
magot napsal:
Protože BOX je ne-user-friendly na spouštění private serverů a dělání misí ..
Muzes to prosim rozvest? Dekuji.
To je jednoduché. Servery sice už teoreticky spouštět jdou. Pár lidí to už i umí.
Ale fakticky nejsou cz servery. Nedělají se specky. Neexistuje něco jako byla předtím u starého šturma (a jde to takto i u DCS), že existoval spoustu cz, sk a jiných private serverů.
Neexistuje že by sis pohodlně zbastlil v editoru misi. A pak ji jednoduše spustil online, a s kamarády si ji zalétl (zaheslovanou).
Ta komunita žije prostě jen na těch public serverech, protože jí nic jiného nezbývá.
BOX je na toto udělanej tak debilně, že pokud bys chtěl spustit server a udělat si misi (což jde) a lítat jí online, tak se na to každej vysere protože to je hroznej voser.
Proto se dodnes neletěla žádná specka v BOXu na nějakém cz/sk serveru.
Upravil/a magot dne 28-11-2019 12:00
Jo Druindine, jenže já si před nějakými těmi 16 roky řekl, že mi nestačí to, co psali tehdejší fotříci a workoholici: "Že vlastně stačí udržovat náladu přes TS a rozdat si na konci měsíce medaile ". My prostě musíme být nejen doplněni, ale i nahrazeni dravým mládím, stejně tak, jako jsme my začali doplňovat a posléze nahrazovat "Ty staré" před téměř dvěma dekádami. Jen je možný, že skončíme bez náhrady
No nevim esli to RanníSokol všechno zvládne
Asi bysme mu měli sehnat ještě nějaky posily. Zatím co sme zkusily tak nám moc nezafungovalo, ale napadá mě, že jsme ještě nezkusily "masivní, ale opravdu masivní letákovou kampaň"
Ahoj Barone (První jsem napsal Magote.... už z toho BoX magořím )
mám na tebe dvě otázky. Budu rád zda budeš schopen alespoň trochu odpovědět.
1. Radiokomunikace - plánuje se něco podobného jako bylo v IL2 1946? To co je momentálně v IL2 GBS je pro SP hráče špatenka... a já jsem především SP hráč.
2. Mapa Bodenplatte - dojde někdy v budoucnu k přepracování mapy? Tohle je fakt velký nedodělek (dle mě je tlačí finance, a pokud by spustili předprodej BoN dříve, než by byla ukončená BoBp, spoustu lidí by to asi zarazilo).
Art napsal:
Nejlepší by pro nás bylo kdyby si je vzal pod křídla Microsoft propůjčil byl jim ten nový engine a dal jim menší finanční injekci. Jóo to by bylo
Proc by to proboha delal? Jako ze by delal Microsoft konkurencni produkt svemu Flight simulatoru?
Jakou konkurenci? FS je čistě civilní simulátor. O druhé světové tam nebyla ani zmínka. Navíc Micro. slíbilo podporu módů.
Jenže dnešní doba a nabídka na trhu her, bohužel moc dravému mládí nenahrává. A spousta toho dravého mládí dá přednost DCS před BoX. Proč? Netuším. Já sám, stále přebíhám mezi zmíněnymi tituly a do toho navíc BMS. A jak už kdosi zmínil nade mnou. Investovat další peníze do pedálů, joystiku a ruzných těch rozhlížedel, je větší zlo, než klavesnice a myš za pár šupů, která ti stačí na kdejakou FPShru.Navíc potom skočit na server, kde se prohání jeden veterán vedle druhého a člověku nedají pořádně čuchnout jednoho taky odradí. Ale to už je jiná písnička.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.