Tak navrhni scénář já se to pokusím sestřihat a ty s tím budeš obcházet studia.
Já vím co letí za videa. Je to takový styl US akčních filmů. Hodně střihů, razantní hudba a než se vzpamatuješ tak je konec. To nemám rád, takže ne mě, ale tebe s tím vyhodí :-)
Nadhera. Akorát co dělá na americké základně ten spitfire, co navíc neumí parkovat? ; )
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Díky kluky.
Požadavek zněl někoho z RAF se Spitem, nejlépe já, abych jim ukázal konec dráhy. Ale já si myslím že se mě chtějí z pochopitelných důvodů zbavit. Znáte ty hajzli Amíky.
S tím Holyvoodem zatím počkám, pač tam řádí Me Too. :-)
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Nesmíš bejt alfasamec Pepe, pak tě vezmou. Pamatuj, že dnes si pohlaví můžeš svobodně zvolit, navíc je prý nějakým způsobem rozervaná duše (či co) mediálně zajímavá.
Hele a ten návrat jen jednoho, to měl být symbol, nebo se přistání dalších nedostalo do délky videa?
To máš Rume pravdu . Nejen pohlaví, ale můžeš být i zvíře a nebo se oženit třeba s lustrem jako jedna paní. Já například jsem se dnes ráno cítil pod psa.
Koncipováno to bylo jako že se nevrátí jeden, ale to by bylo moc moc dlouhé, takže parkoval-roloval druhý. Zaparkován byl po pravé straně první a třetí jak to bývá ve válce se nevrátil. Ještě tam chybý láska, ale to jsem kurníček šopa nezvládl jak. Jedině tam vložit nějaký segment z Tmavomodrého světa :-) Myslím lásku mezi mužem a ženou. Ale musím uznat že jsi všímavý. Počítal jsme s inteligencí diváka :-)
Jste si tak trochu spletli vlákno, ne? Ale jinak. U Homo sapiens sapiens jsou jenom dvě pohlaví. Homo sapiens sapiens není bezpohlavní nebo hermafrodit. Existuje pouze samec nebo samice. To, o čem se bavíte, je sociální konstrukt jménem "gender". Viz odkaz na video. https://youtu.be/... A jak někdo vtipně napsal: "Bojová helikoptéra není gender?..."
Upravil/a AJaromir dne 10-11-2019 11:15
Ale já jsem pro. Označím se jako gender nosič hellfajrů a budu v práci požadovat nový hajzl .. nebudou mě (tam) srát ani muži, ani ženy a budu ho mít krásný čistý a vždy dostupný. To je jednoznačně výhoda.
Upravil/a magot dne 10-11-2019 11:33
The following image is what I can currently trigger on command in the 109, this, of course, is for development and testing, and won't be available upon release, but it gives you an idea, this list changes for different aircraft, and some things not listed here can be a reaction to other damage.
We have greatly improved all the Spitfire LF Mk.IX engine and propeller sounds. New sounds were recorded from an actual Spitfire Mk.IX and added to the game. Our sound engine factors in altitude, airspeed, engine RPM, manifold pressure, and many other elements. You can hear the dramatic difference from within the cockpit and outside the aircraft. The update is available in the current Open Beta and will be available in today’s Stable version!
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.