kdyby nám to už jednou nenaservírovali ... 7 let .. a vypadá to úplně stejně
Copak maminka, no, pořád je to ženská k světu, o to nic. Ale víte, ta její dcera. No. Říkají, že je celá její máma. Ale víte, ta dcera je prostě už teď hezčí.
Bože ne. Já mám Rofko. Komplet.
Nadbytečné efekty FC a dohlednost nejsou duvod ke koupi FC.
Zatím mě to nepřesvědčilo ty jejich teasery ... krom toho jedna mapa a pár strojů na rofko nemaj ..
- Artillery should appear normally in multiplayer;
- Ten Days of Autumn campaign: aircraft appear and disappear according to the new visibility distance;
- Ten Days of Autumn campaign: the movement of all transport and armored columns has been corrected, there are more of them and they are larger;
- Ten Days of Autumn campaign: the mission logic has been corrected in missions 8 and 15;
- Ten Days of Autumn campaign: other minor improvements.
Mam tiez komplet ROF a FC je podla mna o vela lepsie.
Vlastním ten engine.
Nudí mne mapy BOXu vyjma mapy Kuban. Tzn. mám před očima co ten nezáživný a chudý engine nabízí.
Má snad mapa FC v sobě něco jiného?
Pokud to má nějaké zázračné FM, budiž .. (i když vývoj z boxu naznačoval spíše opak)
Co ještě nabízí krom blýskajících se efektů, dohlednosti (to je +)?
Ono teoreticky si můžu udělat WWI mise na mapě Kuban, ale ten editor BOX je úplně nepoužitelný ..
Takže ne, za mne je FC zatím k ničemu.
To ale neznamená že skalní příznivci se nebudou v online soubojích bavit. Záleží co od toho člověk čeká ..
Upravil/a magot dne 13-11-2019 15:51
Magote ten Editor je naprosto v pořádku, jen to není pro naprostou veřejnost. Nastuduj ho, začni stavět (to je to nejlehčí). Tvoř si šablony a v budoucnu jen vkládej z tvého inventáře. Pokud bys pak rád dělal mapy s možností "třeba" nahodilého rozmisťování jednotek, či snad s plněním daných úkolů . . . . jo tak to pak koukej opravdu dobře študovat.
Už v RoF to byl parádně otevřený svět plný možností. Jen to není QMEditor.
První je dostat na mapu budovy a letiště. Na to stači vědět kde to máš uloženo v adresáři hry a prostě to vložíš. S možností ročního obdobý se dalo také laborovat a pozdní podzim s trochou sněhu také nebyl problém, tedy samozdřejmě pokud jsou všechny 4. druhy ročních map. Tohle bylo to jednoduché.
Dostat na letiště letadla, pche. Nic nového, ani těžkého.
Jo už jsem v něm pár věcí udělal. Vím o co jde.
Ale je natolik ne-user friendly, že mě jednoduše dělat v něm mise nebaví. Je s tím strašnýho sraní.
A tohle už nikdy nenarovnaj ..
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.