December 22 2024 22:36:01
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 11

· Piloti on-line: 1
BenKenobi

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Red Dead Redemption 2 for PC :)
310_cibule
Tady je DxDiag log https://files.fm/.... Díky za každou radu.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Aces_Wild
310_cibule napsal:

Tak jsem to přeinstaloval a... nic. Pořád to hlásí, že nemám dost práv v adresáři knihoven hry.

Kams to nainstaloval? Do Program Files? Zkus to spustit jako administrátor (pravé tlačítko myši na ikonku -> Spustit jako správce).

310_cibule
To už jsem zkoušel. I mám vypnutý antivirák.

Nainstaloval jsem to na jiný disk, než mám wokna. Nevytvořil jsme tam složku Program files, ale rovnou Rockstar games. Může to být problém?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

magot
310_cibule napsal:
Nainstaloval jsem to na jiný disk, než mám wokna. Nevytvořil jsme tam složku Program files, ale rovnou Rockstar games. Může to být problém?

1) zkus to nainstalovat na systémový disk
2) máš vypnutý externí antivirák nebo i ty co jsou defaultně ve widlých?

magot
To je fakt komedie to rdr2 na pc, zkus se cibule mrknout jestli některá z těch chyb není i ta tvoje ..
YouTube Video

Upravil/a magot dne 12-11-2019 14:32

310_cibule
magot napsal:
1) zkus to nainstalovat na systémový disk
2) máš vypnutý externí antivirák nebo i ty co jsou defaultně ve widlých?

1) Tam se mi to nevejde ani náhodou, je plný z 90 procent.
2) Externí. Umíš cestu k tomu ve woknech?

magot
310_cibule napsal:
2) Externí. Umíš cestu k tomu ve woknech?

YouTube Video

Cibule můžeš poslat screen té error hlášky?

310_cibule
Dík. Tak to bude další krok.

A myslíš, že by mohl být problém, když jsem na ten jiný disk nenarýsoval přesně ten systém složek, na které je zvyklý? E:/Program Files/....?

1stCL_SaBot
Taky musim vypinat win antivir, jinak se mi to neprihlasi do toho jejich Social Clubu.

Aces_Wild
310_cibule napsal:

Dík. Tak to bude další krok.

A myslíš, že by mohl být problém, když jsem na ten jiný disk nenarýsoval přesně ten systém složek, na které je zvyklý? E:/Program Files/....?

Ne.

Jak se ptal magot, co přesně za chybu ti to hlásí?

Edit: Nvidia GForce Game Ready Driver 441.20:

Fixed Issues in this Release

• [Red Dead Redemption 2][Vulkan][Maxwell GPUs]: Geometry corruption occurs on some Maxwell GPUs. [2744709]
• [Red Dead Redemption 2][Vulkan]: G-SYNC disengages when disabling V-Sync on the game. [2740479]

Upravil/a Aces_Wild dne 12-11-2019 18:12

310_cibule
310_cibule napsal:
Pořád to hlásí, že nemám dost práv v adresáři knihoven hry.

Přesně v angličtině: “Unable to launch RDR2.exe due to a lack of privileges on the Game Library directory.”

petsild
310_cibule napsal:

Tady je DxDiag log https://files.fm/.... Díky za každou radu.

Prošel jsem tvůj DxDiag, nic divného tam nemáš.
Našel jsem na R supportu: https://support.r...expectedly
[img]https://img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpg[/img] is not a valid Image.[img]https://img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpg[/img] is not a valid Image.img33.rajce.idnes.cz/d3302/16/16984/16984634_736d48680dbea871c244e75c34d27f32/images/SClogom.jpg

magot
Hází ti tu hlášku hra nebo widle? (podle vzhledu hlášky)
To vypadá že prostě nemá práva spouštět v té složce exáče. A buď držkujou widle (nebo widlovskej antivir) nebo z neznámých důvodů hra.

Jako instalace na systémový disk C:\Program Files\.. by tuhle chybu zřejmě vyřešila. Ta prostě a jednoduše máš ty práva.
Pokud nemáš místo, tak to je - serious problem.

rudidlo
310_cibule napsal:

310_cibule napsal:
Pořád to hlásí, že nemám dost práv v adresáři knihoven hry.

Přesně v angličtině: “Unable to launch RDR2.exe due to a lack of privileges on the Game Library directory.”

Zkus vybrat adresar, kde mas hru nainsltalovanou a ve vlastnostech vypni "ReadOnly" nebo "Pouze pro cteni" a potvrd kliknutim na OK.

http://silicon-remarks.blogspot.com
magot
no ještě jedna věc - rockstar game tu hru spouští přes launcher, ale těch exáčů tam zřejmě bude více přes které to jde.
Tzn. bude tam zřejmě i hlavní exáč hry - což není rockstar launcher.
O co jde - všechny dotčené EXE nastavit - vlastnosti - úroveň oprávnění - spouštět jako správce

Protože cibule zřejmě spouští jako správce launcher, ten ale zavolá exe hry a tento exáč to zařízne páč tam to není nastaveno ..

rudidlo
Pokud je proces spousteny s elevaci prav a spousti dalsi proces, ten ma uplne stejny kontext. Tzn pokud spoustis launcher jako Admin, i aplikace ktera je spoustena z launcheru bude spustena s pravy Admina (pokud samozrejme vyvojar nerozhodne jinak, coz v tomto pripade nepredpokladam.)

http://silicon-remarks.blogspot.com
clone9cz
Nemělo by tu být na řešení problémů jiné vlákno a nebo tu nic jiného neděláte?

http://www.wwii-illusion.net
magot
Teoreticky ano. Prakticky, zdá se, že pc verze jiný obsah nemá Úsměv
Upravil/a magot dne 12-11-2019 20:14

310_cibule
rudidlo napsal:
Zkus vybrat adresar, kde mas hru nainsltalovanou a ve vlastnostech vypni "ReadOnly" nebo "Pouze pro cteni" a potvrd kliknutim na OK.

Nepomohlo, jedu postupně dál.

310_cibule
Tak nic, prostě nic.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

36,124,942 návštěv