tedy chlapi, mě za poslední týden spadli fps skoro o třetinu a nevím co s tím
z nějakých 45 - 55 jsem na 15 - 35 FPS
zkusím laborovat, ale tedy nadšení padlo k nule
Nějaké nápady co s tím? Nastavení hry i grafiky jsem už půl roku nezměnil ....
mrkni na teploty gpu a cpu v zátěži, pokud by byly nacpaný prachem tak by se přehřívali a automatika by snižovala výkon aby se neupekly ..
tzn profouknout komp stlačeným vzduchem
Člověče, tohle je rda nad zlato
Počítač jsem čistil asi tak dvě hodiny předtím, než jsi to postnul. Něco proběhlo špatně a celý mi chudáček umřel.
Teď už je vše naštestí v pořádku. Tedy až na zmiňovaný problém s FPS, ale to prý vypadá na kombinaci staré plečky s větším množstvím pozemních cílů na některých mapách.
Zapnul jsem si volbu extreme pro zobrazení mraků, ale na větší vzdálenost mám ty spodní okraje dost nehezké. Zubaté, neostré, mihotavé..nevím jak ten efekt správně popsat. Až když se zazoomuju, tak se ten okraj krásně zaostří a zarovná. Je to tak správně ?
Barone..jen taková technická. Lítám si tak kampan za US boy. Je 24.12.1944 a koukám, že podle mapy je Bastonge už hluboko ve spojeneckém uzemí. Ale Bastogne byla osvobozena až 26.12. Já vím, je to takové hnidopišské, ale jsem holt takovej detailista
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.