RDR2 v rade mechanismu navazuje na prvni RDR, ale prinasi nove mechanismy - kvalitu zabiteho zvirete, jeho kozesinu, apod.
Jednotlive edice se lisi dle obsahu. Vyssi edice maji zbrane a obleceni navic.
Ne, balit zenske tam nelze, na to je treba vykrocit do realneho zivota nebo zvolit jiny zanr hry.
Stoji za to zahrat si RDR2 a pak pokracovat prvnim dilem.
[img]https://img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpg[/img] is not a valid Image.[img]https://img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpg[/img] is not a valid Image.
Tak jsem stahoval přes noc, skoro čtyři hodiny, pak instalace a... teď to nejde spustit. Ani jako administrátor : (
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Tak to je na HW fakt dost vysoká krvárna To si s optimalizací vážně moc velkou hlavu nedělali . Jako být s mainstreamovou kartou při mainstreamovým rozlišení na 26 FPS...to není dobrý . Ale tak třeba půjde čarovat s detaily .
Sakra, to bych mohl. Senior editor. Z toho se pistolníci poserou ; )
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Díky, Magote. Vyzkouším všech dvanáct nápravných kroků a pak – jsa zcela vyčerpán – vlezu do lightninga a půjdu zkusit dělat něco užitečného nad Antverpami.
pak sem z toho (zkusit dělat něco užitečného nad Antverpami) napiš report, zajímal by mne výsledek :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Náhodou, třeba včera jsem je vcelku úspěšně přelétl a dokonce i přistál, aniž bych zničil éro, sebe či cokoliv jiného. To zas není tak málo. Na mne ; )
Cibule, tak ono to je plošně, ne jen u tebe .. tak asi počkej na nějakej (kurva) fix
[img]https://pbs.twimg.com/media/EInjoCfWkAAKm82.jpg[/img] is not a valid Image.
Hrali jste nekdo RDR2 vice nez jednou? Ja ted kombinuji druhy pruchod ve hre s Online hranim, obcas dokonce objevim i mista a situace, kterych jsem si predtim nevsiml.
Dokončil jsi i všechny side-joby?
No mě přijde že se tam objevují nové domy, že je normálně staví od základů, komplet stavba i se stavařema
Upravil/a magot dne 06-11-2019 16:28
Ted se prave snazim udelat vsechny vedlejsi ukoly stejne jako predtim, jen ted daleko vic prozkoumavam krajinu a snazim se najit i ty , ktere mi drive zustaly skryty.
Docela by me zajimalo, koho se v RockStaru rozhodnou obsadit do hlavni role pokracovani. Vzhledem ze John Marston v jednicce umre a na konci prezije jen jeho syn, tipoval bych jej.
Ty jo... co to jako kua je ?! Já myslel že to je prostě GTA na divokém západě a místo toho to je MP hra ?! Nebo dělám něco špatně ? Na začátku mi to nabídlo tvorbu postavy, chlapa a ženskou, ženská nejde udělat hezká, tak sem vzal chlapa a mám němýho hrdinu, nejdřív mě to hodilo z vězení na paseku kde sedí blonďatá čtyřícítka de Winter nebo tak nějak a řekne mi že mám odbachnout lidi co stojí za vraždou jejího manžela, včetně její bývalý nejlepší kámošky, pak jedu na poštu, pak do nějakýho tábora kde vystřílím pár banditů, a teď mi to napsalo že mám najít nějakýho tydýta Coopera cosi, tak jedu, najdu opuštěný dostavník a tam mi to napíše wait for others players... WTF ?! A nechápu ty šílený nároky, když to nevypadá líp nežli dva roky starý zaklínač 3....
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.