Battle of Stalingrad - žvanírna !!!Locked!!!
|
310_cibule |
Přidané 04-11-2019 12:31
|
Fusioner
Příspěvek: 15069
Založený: 29.09.05
|
Tak já to zkusím. Reinstalovat to můžu nakonec dycky. Díky.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 04-11-2019 13:25
|
Fusioner
|
Mimochodem teprve včera jsem se u lightninga naučil zacházet se automatickým nastavením směsi (tedy zjistil jsem, jak to funguje). Teď se ještě naučím startovat švalbinu či dokonce s ní přistát a bude ze mne hotová Hanna Reitschová.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
saldy |
Přidané 04-11-2019 14:10
|
Diskutující
Příspěvek: 3652
Založený: 29.01.09
|
Já si počkám na slevu, pakliže švalbe je jediný éro co mě tam zajímá. Ještě budu doufat v kterékoli dvoumotoráky colectory. Ideálně proudový arado, Me 410, moskyto...
|
|
|
|
petsild |
Přidané 04-11-2019 15:07
|
Diskutující
Příspěvek: 4105
Založený: 30.11.14
|
310_Snakes napsal:
SaBot, Petsild - jakou verzi RS používáte? A jakou verzi ovladače GK? Win? A co nastavení grafiky ve hře? Všechno naplno? Přemýšlím, s čím by to mohlo kolidovat. Vypnout HDR? AA? SMAA nebo co to je...
Předem dík
Aktuálně Nvidia 441.08 a RS 4.4.1 v ovladačích zapnuté MFAA + Sparse Grid Supersampling.
Všechny ty filtry na obrázku nejsou pro chod Box nutné, jen jsem mé oblíbené zapnul na vyzkoušení.
|
|
|
|
Richi |
Přidané 04-11-2019 16:22
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 450
Založený: 20.02.18
|
310_cibule napsal:
Zjistil jsem, že mám prakticky úplně plný systémový harddisk, kde mám historicky nainstalován i BOX.
Dá se složka 1C Games bez újmy přenést na jiný disk?
Nemám s tím žádnou zkušenost, ale něco takového?:
https://www.sveth...-hry/43813
http://www.pchrac...ruhy-disk/ |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 04-11-2019 16:26
|
Fusioner
|
Díky, zkusím. Akorát si nejsme jist, zda mám BoX na Steamu.
|
|
|
|
Ajvn |
Přidané 04-11-2019 18:00
|
Diskutující
Příspěvek: 2487
Založený: 30.05.07
|
BoX GE nepdporuje. |
|
|
|
saldy |
Přidané 04-11-2019 21:39
|
Diskutující
Příspěvek: 3652
Založený: 29.01.09
|
Na servru mi začly mizet a zase se objevovat lodě z výhledu, zásah 500kg bombou tanker ani nešráblo, ještě jsem chtěl tanker pokosit kanony ale nezobrazila se animace střel ani jejich dopadu , jen zvuk. |
|
|
|
magot |
Přidané 04-11-2019 21:44
|
Fusioner
Příspěvek: 17621
Založený: 19.06.08
|
Jo to se mě taky dělo, jeden druh tankeru. |
|
|
|
Alan Grey |
Přidané 05-11-2019 04:33
|
Uživatel
Příspěvek: 894
Založený: 30.09.05
|
Barone,
bude tato polozasněžená krajina součástí mapy pro Bodenplatte nebo se od toho upustilo? Nikdo se zatím na offiko fóru nevyjádřil.
Díky za informaci
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 05-11-2019 06:54
|
Fusioner
|
Tak přenést BoX z disku na disk není problém, funguje to v pohodě. Prostě jsem to tam jen ručně přehodil. Na Steamu sice BoX vidím, ale s jeho pomocí ho jako jedinou hru přenést nemohu. Asi proto, že původní instalace nešla přes Steam. Díky všem za tipy.
|
|
|
|
Baron |
Přidané 05-11-2019 09:45
|
Diskutující
Příspěvek: 4840
Založený: 18.02.10
|
Alan Grey napsal:
Barone,
bude tato polozasněžená krajina součástí mapy pro Bodenplatte nebo se od toho upustilo? Nikdo se zatím na offiko fóru nevyjádřil.
Díky za informaci
Neviem Alane. V teste som ju nevidel.
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
rudidlo |
Přidané 05-11-2019 11:51
|
Diskutující
Příspěvek: 2447
|
Alan Grey napsal:
Barone,
...
Je nadherna. |
|
|
|
ringlett |
Přidané 05-11-2019 12:37
|
Diskutující
Příspěvek: 2093
Založený: 23.10.09
|
Alan Grey napsal:
Barone,
To vypadá fakt dobře! |
|
|
|
Alan Grey |
Přidané 05-11-2019 15:04
|
Uživatel
|
Baron napsal:
Alan Grey napsal:
Barone,
Díky za informaci
Neviem Alane. V teste som ju nevidel.
Barone, a je v tvých možnostech zjistit nějaké bližší informace? Pokud nejde o Top Secret... což by nemělo podle toho screenu.
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 05-11-2019 15:10
|
Fusioner
|
Baronééé... prosííím...
|
|
|
|
Baron |
Přidané 05-11-2019 17:26
|
Diskutující
Příspěvek: 4840
Založený: 18.02.10
|
Alan Grey napsal:Barone, a je v tvých možnostech zjistit nějaké bližší informace? Pokud nejde o Top Secret... což by nemělo podle toho screenu.
Pokiaľ je mi známe, vývoj máp pre BP bude pokračovať aj po vydaní hry. Túto polozimnú mapu som hľadal, ale v QM nie je. Nie je však vylúčené, že bude k dispozícii pre MP a kariéru. V každom prípade mám skúsenosť, že keď niečo zverejnia, môžeme rátať s tým, že bude prístupná. Netrúfam si povedať , či bude už v tomto patchi (tzn. najbližšom, je to na spadnutie) alebo až v ďalšej aktualizácii. To je všetko co viem a mozem zatiaľ k tomu uviesť.
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
Alan Grey |
Přidané 05-11-2019 17:33
|
Uživatel
|
Baron napsal:
Alan Grey napsal:Barone, a je v tvých možnostech zjistit nějaké bližší informace? Pokud nejde o Top Secret... což by nemělo podle toho screenu.
Pokiaľ je mi známe, vývoj máp pre BP bude pokračovať aj po vydaní hry. Túto polozimnú mapu som hľadal, ale v QM nie je. Nie je však vylúčené, že bude k dispozícii pre MP a kariéru. V každom prípade mám skúsenosť, že keď niečo zverejnia, môžeme rátať s tým, že bude prístupná. Netrúfam si povedať , či bude už v tomto patchi (tzn. najbližšom, je to na spadnutie) alebo až v ďalšej aktualizácii. To je všetko co viem a mozem zatiaľ k tomu uviesť.
Děkuji moc... já spíš myslel, zda to nebude jen určitá oblast.. jako v reálu ... 100km a máš jaro že Ale to asi ne To by jsme chtěli moc. Přesto díky za vyčerpávající odpověď
Jarda "Alan Grey" M.
|
|
|
|
Ajvn |
Přidané 05-11-2019 18:15
|
Diskutující
Příspěvek: 2487
Založený: 30.05.07
|
A ja bych měl dotas pro změnu na Barona.
Myslím, že je nasimulovaný ten "posed" pilota v letadle.
Prostě když provedu prudkou zatáčku třeba v rychlosti 450 Km/h v LA-5FN no tak mám v mžiku tmu. Když to samé provedu v BF-106 G-6 tak mám tmu citelně později. Je to fakt? nebo se mi to jen zdá? |
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 05-11-2019 18:37
|
Stařešina
Příspěvek: 6043
Založený: 12.05.12
|
Ajvn napsal:
A ja bych měl dotas pro změnu na Barona.
Myslím, že je nasimulovaný ten "posed" pilota v letadle.
Prostě když provedu prudkou zatáčku třeba v rychlosti 450 Km/h v LA-5FN no tak mám v mžiku tmu. Když to samé provedu v BF-106 G-6 tak mám tmu citelně později. Je to fakt? nebo se mi to jen zdá? Nesouvisí to s polohou pilota ve stodevítce? Nebyl tam položenější? |
|
|