Tak čeština je docela reálná, samozřejmě nejdřív tak za rok, ale šance tu je viz příspěvek překladatelské skupiny Lokalizace.net https://www.faceb...?__tn__=-R
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
[img]https://img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpg[/img] is not a valid Image.[img]https://img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpg[/img] is not a valid Image.
Uvažuji správně, když si říkám, že nejnovější ovladače jsou dělané primárně pro nejnovější karty a moje 960 GTX už by si s nimi mohla rozumět hůř než s těmi předchozími? Nebo je to úplná blbost?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Uvažuji správně, když si říkám, že nejnovější ovladače jsou dělané primárně pro nejnovější karty a moje 960 GTX už by si s nimi mohla rozumět hůř než s těmi předchozími? Nebo je to úplná blbost?
Něco na tom bude… je potřeba si takovou teorii ověřit v praxi.
[img]https://img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpg[/img] is not a valid Image.[img]https://img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpg[/img] is not a valid Image.
Dík, kluci. Zazálohuji, přeinstaluji ovladač a uvidím.
Pořiď si novou gpu ..
Mám obavu, že to bude s tím tvým hw bude vypadat zhruba jako Red Dead Redemption 1, možná ještě hůř ..
Na xboxu ta grafika u dvojky byla naprosto excelentní, fakt zážitek, na pc s pořádnou gpu to bude ještě o stupeň lepší a tak o hodně přijdeš ..
(to není jako u BOXu že vypadá na všech grafárnách stejně nudně a prázdně, jen se liší v pochcanejch efektech lesku duralu)
Krom toho RDR2 má i vynikající soundtrack za který by se nemusel stydět ani Sergio Leone či Johny Cash
Upravil/a magot dne 04-11-2019 19:49
Tak jo, zkusím někde šlohnout nějaký prachy, splatit dluhy a nechat opravit navalený auto. A za zbytek si koupím PNY QUADRO P6000 24GB GDDR5.
Kdybys mi raději napsal, jaký driver mám na tu svojí 960 GTX použít.
Ovladač přeinstalován, poslední WHQL. Registruji mírné zlepšení (nebo si to aspoň namlouvám ; )
Tak dneska!
Tentokrát Rockstar nevydal DVD edici, takže to budu stahovat celej den
To naštve. Navíc v té digiverzi jsou tři - jedna za 2300, druhá za 1900 a třetí za 1500. Vzal jsem tu nejlacinější. Snad to není extra ořezané ? MP nehraju...
Jsem na to zvědav, GTA bohužel místy nakonec sahaly k repetivnosti, platilo to zvlášť u čtyřky, pětka byla v pohodě.
A doufám že mi to nebude řvát,ať si koupím novej komp (mám 7700k, GTX 1070, 16GB a hraju ve full HD
Jo... ehm... a daj se tam balit ženský a pak mít s nima techtle mechtle ? Jako to bylo třeba v Zaklínačovi, kde se dalo volit mezi Triss, Yen, Shani apod ? Nebo tam jsou jen "working girls" jako v GTA ? (V pětce snad žádný balení ženských nebylo, jen štětky a striptérky ?)
BTW: Já to na konzoli nikdy nehrál, ale předpokládám, že spíš než jako GTA to bude ve stylu Mafie jedničky na divokém západě ? (Někde jsem tuším četl - loni - že to má jeden z nejlepších příběhů ve hrách ever...)
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.