Battle of Stalingrad - žvanírna !!!Locked!!!
|
magot |
Přidané 01-10-2019 13:43
|
Fusioner
Příspěvek: 17621
Založený: 19.06.08
|
CSW_Cassius Chaerea napsal:
Mapa zklamání - málo času, nebo málo lidí = málo detailů. Ruské rozlehlé vesnice s chatrčemi se proměnili na Německa města se středověkými baráky, která končí v polích. Na mapě neexistují "vesnice" a města nevypadají na rok 2019 nijak úžasně. Ale furt lepší než byl svého času normandský Stalingrad. Ale na průmyslové centrum Evropy a hlavní její ekonomickou oblast, mapa vypadá prázdně.
Jaký má ta mapa rozsah? (která města má na okrajích)
Přemejšlím jestli to má cenu kupovat .. |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 01-10-2019 13:57
|
Fusioner
Příspěvek: 15069
Založený: 29.09.05
|
401 x 324 km, Amsterdam, Antverpy, Brusel (někteří by si mohli užít jeho bombardování ; ), Kolín nad Rýnem a tak.
Ta města resp. jejich velikost a okraje (přechody do polí) mne také zklamaly, ale jinak docela fajn.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
magot |
Přidané 01-10-2019 14:27
|
Fusioner
|
Dík .. říkáš zlatá mapa Slovenska ve starým šturmoj |
|
|
|
petsild |
Přidané 01-10-2019 14:28
|
Diskutující
Příspěvek: 4105
Založený: 30.11.14
|
Zapomněl zeptat, jestli lze nativně přiřadit osu trackir-Z na zoom?
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 01-10-2019 14:34
|
Fusioner
|
magot napsal:
Dík .. říkáš zlatá mapa Slovenska ve starým šturmoj
Tak nic lepšího zatím nikdo neudělal. Tu hned tak někdo nepřekoná.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 01-10-2019 18:59
|
Fusioner
|
Tak to je nářez. Na lightningovi jsou funkční i ty vyleštěné plošky na motorových gondolách, jejichž pomocí se vizuálně kontrolovala poloha podvozku. Normálně se tam ty podvozkové nohy odrážejí. Wow!
|
|
|
|
petsild |
Přidané 01-10-2019 19:10
|
Diskutující
Příspěvek: 4105
Založený: 30.11.14
|
Tak dej obrázek...
|
|
|
|
ringlett |
Přidané 01-10-2019 19:13
|
Diskutující
Příspěvek: 2093
Založený: 23.10.09
|
310_cibule napsal:
Tak to je nářez. Na lightningovi jsou funkční i ty vyleštěné plošky na motorových gondolách, jejichž pomocí se vizuálně kontrolovala poloha podvozku. Normálně se tam ty podvozkové nohy odrážejí. Wow!
fakt že jo. čuměl jsem jak tele na nový vrata |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 01-10-2019 19:55
|
Fusioner
|
Funguje to stejně jako zpětné zrcátko čili animace (nejen sklápějící se podvozek, ale i krajina). Dost dobrý...
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 01-10-2019 21:06
|
Fusioner
|
Tak ty trimy na osu mi asi nejsou souzený, či co...
|
|
|
|
Baron |
Přidané 01-10-2019 21:57
|
Diskutující
Příspěvek: 4840
Založený: 18.02.10
|
Niečo robíš zle priateľu.
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
ringlett |
Přidané 01-10-2019 22:01
|
Diskutující
Příspěvek: 2093
Založený: 23.10.09
|
na šoupátka mi taky nešli dát, tak skončili na točítkách.
Ale zatím dojmy pozitivní. Na mapu jsem ještě nekoukal. Éra fajn, 150 oct Spit je docela síla. Zbytek jsem on line ještě nepotkal. Na off na mě udělal dojem Tempest a P-38-
Jsem o 10 FPS vejš, vidím trochu líp. Nemyslím si, že by to byl jen dojem. A nastavoval jsem jen ty trimy ...
Zmizel mi, doufám napořád, hlasitej brouk. |
|
|
|
RH_Killer |
Přidané 01-10-2019 23:53
|
Uživatel
Příspěvek: 540
Založený: 14.05.10
|
Postihla někoho taky škubačka? Koumal jsem a přestane to, jen když jdu z ultra na high. Rozdíl nepozoruju v kvalitě žádnej.
Já bych všechny ty internety a počítače zakázala. Věra Pohlová, 72 let, důchodkyně.
|
|
|
|
Ajvn |
Přidané 02-10-2019 00:03
|
Diskutující
Příspěvek: 2487
Založený: 30.05.07
|
Cibule a zarveš tu páku nejdřív dolů a pak nahoru?
Trim výžkovky mám na páce a trim směrovky na otočném poťáku. Zarvu doleva, pak doprava. a v pohodě. Ja vím, že nejsi blbej, ale... |
|
|
|
ZVP Zdenek |
Přidané 02-10-2019 00:47
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 369
Založený: 14.04.08
|
Killer: škubačku mám pořád, hrabáním do nastavení se to dá akorát zhoršit. A po updatu jak jsou všichni na maďarech a je to přeplněno kdoví kým tak je to ještě víc patrné. A to jsem si myslel že nové železo to vyřeší ale prd.... A nejsem sám, lehké a pravidelné microstuttery má například Requiem na svém kanálu, jak lítá s BP letadly, a to v single playeru. IMHO máme tenhle problém všichni ale ne každý ho registruje, nebo ventiluje. Zkusil jsi vypnout HUD ? To mi pomáhá (ale podezřívám že to nedělá HUD ale server zprávy v chatu)... Tedy, neodstraní microstutter úplně, ale je to na hranici vnímání...ale pořád to tam je, co sekunda to škub...Starý šturm je to samé v bledě modrém, řešením byla NVIDIA...s 5700 xt a ryzenem 3700x ho ani dnes nerozjedu plynule, pokud ho značně nezkrouhnu v konfigu (a i tak musím přivřít oči chvilkama)....
Die Tschechen sind die lachende Bestien
|
|
|
|
magot |
Přidané 02-10-2019 01:12
|
Fusioner
|
To nastavení v BOXu je fakt úplně zmatený .. mě ty trimy zase nejdou na tlačítka ale na osy jo
Ale jinak dobrý, bandaska bandaskuje ... mapa celkem ujde, je to takový ROFko rok 2009 |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 02-10-2019 07:04
|
Fusioner
|
Ajvn napsal:
Trim výžkovky mám na páce a trim směrovky na otočném poťáku. Zarvu doleva, pak doprava. a v pohodě. Ja vím, že nejsi blbej, ale...
Jsem blbej, ale přesně takto to dělám : )
|
|
|
|
RH_Killer |
Přidané 02-10-2019 07:15
|
Uživatel
Příspěvek: 540
Založený: 14.05.10
|
Postihlo mě to i offline. O tom serveru vím. Tam to škube vždycky. FPS vysoko, bez propadů a i tak ultra mít už nemůžu.
Já bych všechny ty internety a počítače zakázala. Věra Pohlová, 72 let, důchodkyně.
|
|
|
|
311_Mart |
Přidané 02-10-2019 07:40
|
Uživatel
Příspěvek: 1636
Založený: 22.08.10
|
Cibule, jakou máš plynovku nebo trimbox? Na jiné ovládací prvky se chytne?
|
|
|
|
311_Vont |
Přidané 02-10-2019 08:15
|
Uživatel
Příspěvek: 914
Založený: 25.01.10
|
310_cibule napsal:
Ajvn napsal:
Trim výžkovky mám na páce a trim směrovky na otočném poťáku. Zarvu doleva, pak doprava. a v pohodě. Ja vím, že nejsi blbej, ale...
Jsem blbej, ale přesně takto to dělám : )
Nazdar Cibule,
pokud používáš ¨quadrant¨od saiteka, tak občas když už je poťák unavenej a máš na páce nějaké ty vůle, je dopré stánout páku dolů a mírně zatlačit do stran a to samé udělat i v horní poloze. Pak by to mělo chodit.
Je vždy velmi užitečné stát proti nepříteli, který je připraven zemřít pro svou vlast. Znamená to totiž, že máte oba společný cíl. (Generál Tacticus)
|
|
|