November 25 2024 21:33:55
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 11

· Piloti on-line: 1
CSW_Rannisokol

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna !!!Locked!!!
Baron
"jen zrcátko" nepohnes. Musíš to urobiť tými klávesami. Oddial si nimi pohľad uvidis aj zameriavac aj zrkadlo.
Upravil/a Baron dne 02-09-2019 05:57
Hals - und Beinbruch!

Paulus
To mi neřeší problém, v zrcátku vidím je zadní trup letadla!Smutný
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

pSipi
A co chces vidiet v tom zrkadle? Podvozok? Pff

Paulus
VyděšenýNedělej si ze mne srandu. Vidět své sedadlo a trup letadla nemusím chci vidět dozadu jestli za mnou není nepřítel, né! Pokud nevíš, jak to spravit, tak se sem neser!
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

Baron
Paulus napsal:

To mi neřeší problém, v zrcátku vidím je zadní trup letadla!Smutný

Paule je treba sa tým pohrať. Potom vidíš dozadu bez problémov. Alebo si to nastav na nejakú klávesu, čo k tomu priradís.
Hals - und Beinbruch!

ringlett
Mimochodem tu informaci co probleskla na Virpilu po nějaké konferenci s vývojáři BOS, o nových sběratelských kouscích jste zaznamenali?

Údajně by měl vyjít Hurricane IIb a dva jaky, Jak 9 a Jak 9T.

Teď trocha ještě většího věštění z logru. Zajímalo by mne jak moc tu dvojku rozeberou na součástky, protože jak všichni víme do svazu šli jak IIb tak IIc a obě varianty ještě upravovali na vlastní výzbroj v minimálně čtyřech konfiguracích a navíc IIb i na dvojmístnou. Jak 9T je jasný 37mm kanon s protitankovým střelivem (pokud mu nepodřadí i K s 45 mm), ale Jak 9, to je hned zase víc možností, prostý stíhač, bombardér, stíhač s dlouhým doletem a totéž s větším doletem (9, 9B, 9D a 9DD).

Hmm. Uvidíme.

606_Druindin
Jo zaznamenal, v chatu na TAWu tyhle letadla někdo vypisoval. Jestli to tak fakt bude se uvidí. Zajímalo by mě, proč nepadlo i něco ze strany osy. Tam by byl větší kupní potenciál. No uvidíme.

ringlett
606_Druindin napsal:

Jo zaznamenal, v chatu na TAWu tyhle letadla někdo vypisoval. Jestli to tak fakt bude se uvidí. Zajímalo by mě, proč nepadlo i něco ze strany osy. Tam by byl větší kupní potenciál. No uvidíme.

Pokud jsem to dobře přeložil, což je u mne vždy ve hvězdách, takse na ně nikdo neptal. Ale stejný člověk na foru bos nadhodil Me 410 a IAR 80.

Ajvn
Já jsem vám to s těma jakama říkal. Budu vítěz ankety.Šklebící se

ringlett
Ajvn napsal:

Já jsem vám to s těma jakama říkal. Budu vítěz ankety.Šklebící se

Těžko, toho Hurouše jsem typoval já a i přímo verzi Úsměv

Ajvn
No jo čeče.Úsměv
No ,ale jestli chtějí jako další přídavek pacifik,což nikdo netuší, tak by měly být dlší prémiáky buďto Zero nebo Wildcat...

1stCL_Novotny
Tak to rozhodně nehrozí. Hlavní řada letadel pro Pacifik, rozhodně nebude jako prémiová letadla.

Baron
Páni, pochybujem, že dajú japonské lietadla ako prémiové PRED vydaním Pacifiku. Čo bude ďalší diel IL2 GB zatiaľ nie je známe.
Hals - und Beinbruch!

saldy
Myslíte, že jsou schopni vyrobit flotilu do Pacifiku? Random letadlovku, křižník a torpedoborec?

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
606_Druindin
Proč by nebyli? Bude to jen otázka podkladů a rozhodnutí do jakých detailů se vrhnou. Když daj spawn na palubě ušetřej spoustu práce a času s výtahem a podpalubím Úsměv
Horší jestli to budou chtít detailně a všechny hlavní typy, včetně bitevek. To bude práce na dva roky Šklebící se

Ajvn
Novotňas máš pravdu. Po chvilce jsem si to uvědomil taky.

Baron
saldy napsal:

Myslíte, že jsou schopni vyrobit flotilu do Pacifiku? Random letadlovku, křižník a torpedoborec?

Ano, su schopni. Len to nebude random ale konkretne lode od torpedoborcov, cez krizniky az po lietadlove lode.
Hals - und Beinbruch!

ringlett
Baron napsal:

saldy napsal:

Ano, su schopni. Len to nebude random ale konkretne lode od torpedoborcov, cez krizniky az po lietadlove lode.

To by bylo sakra pěkný. Předpokládám, ale že cizelovat se bude na úroveň tříd ne jednotlivých lodí.

Baron
Malo by to byt co najvernejsie. Jason napr. chce na lietadlových lodiach plnú prevádzku (vrátane posádky). Smeruju k tomu už pripravovane opravy a do tankovanie. Co však z toho bude, je vo hviezdach.
Hals - und Beinbruch!

ringlett
Baron napsal:

Malo by to byt co najvernejsie. Jason napr. chce na lietadlových lodiach plnú prevádzku (vrátane posádky). Smeruju k tomu už pripravovane opravy a do tankovanie. Co však z toho bude, je vo hviezdach.

Tak to aby si půlka světa modernizovala nádobíčko Úsměv
Včetně mě.

Ale už se vidím jak svým dokonalým startem rozsekám 1/4 posádky vrtulí na sekanou ....

Mrknutí

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,044,676 návštěv