Battle of Stalingrad - žvanírna !!!Locked!!!
|
pSipi |
Přidané 24-07-2019 15:53
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 475
Založený: 10.11.15
|
Ako obvykle skuhres ze tam nie je P51?
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 24-07-2019 16:05
|
Fusioner
Příspěvek: 15069
Založený: 29.09.05
|
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
311_Mart |
Přidané 24-07-2019 16:26
|
Uživatel
Příspěvek: 1636
Založený: 22.08.10
|
Jason píše, že se nemusíme bát. P-51, P-38 a Tempest budou v ne příliš vzdálené budoucnosti. Tipuju tak 14 dní
|
|
|
|
Aces_Wild |
Přidané 24-07-2019 17:04
|
Diskutující
Příspěvek: 4049
Založený: 06.08.15
|
Cockpits 95%. FMs several weeks out, under development.
Jason |
|
|
|
606_Druindin |
Přidané 24-07-2019 17:56
|
Diskutující
Příspěvek: 4090
Založený: 18.01.10
|
To ty zbývající letadla plánujou vydat ve stylu Kubáně -> všecky tři zaráz a vo to dýl si jako počkáme, nebo co?.
Mimochodem Psipi já taky skuhrám že není mustang, kdo by taky neskuhral, když jedna strana je komplet a druhá strana má 1,5 letadla. Nebo je tu snad nějakej aktivní spojeneckej pilot, kterymu to vyhovuje???
|
|
|
|
Ajvn |
Přidané 24-07-2019 18:04
|
Diskutující
Příspěvek: 2487
Založený: 30.05.07
|
Mě serou, že strácejí čas s krabicema od bot.
Jinak GO GO GO. |
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 24-07-2019 18:18
|
Stařešina
Příspěvek: 6043
Založený: 12.05.12
|
Tak mě teda nasrali, že Bristfity udělali zjevně z Pe 2. Zkusil jsem Quick Mission 3x Efko vs 3x Brisftfit a nechal jsem je naspawnovat 500m pod těma Efkama naproti nám. No a první let mi trvalo pár vteřin, než jsem si letadlo osahal a začal řídit. A bum prásk, Bristfity 500m pod náma a letadlo na cimpr campr, červený voko a je po ptákách. To jsem fakt netušil, že střelci za WW1 byli takoví ostrostřelci, že trefovali protiletící cíl 500m nad nimi takhle spolehlivě. Respawn a znovu. Hnedle s tím lomcuju, aby to měli těžší. Stejně jakmile zamířím, bum prásk a díra do chladiče, leak paliva, olej, voko .. známá sekvence. Tak ještě jednou. Jako jo, nakonec jsem se i trefil. Fuj, to byla fuška. Hned, abych tam nevisel dlouho, jdu zas do zatáčky a jako že zas obhlídnu situaci. Bum prásk a zas ... co to? Jeden Bristfit je asi 500 za mnou a celkem jistě mě trefuje i v tom úhybným manévru. Že já blbec tenkrát četl toho Bigglese. Kdybych to nečetl, myslel bych si, že 500m je běžná vzdálenost, na kterou se střílí spolehlivě a trefuje. Že jsem to četl, myslel jsem si, že chodili na 50m, aby to nebylo střílení pánubohu do oken.
No tak jsem zas vychladnul. Nicméně je fakt, že útočit na AI Bristfita a asi i na jakékoli jiné AI bude tradičně pozvánka do hrobu. No jak s tím Befkem proti Pešce. |
|
|
|
ringlett |
Přidané 24-07-2019 19:12
|
Diskutující
Příspěvek: 2093
Založený: 23.10.09
|
606_Druindin napsal:
To ty zbývající letadla plánujou vydat ve stylu Kubáně -> všecky tři zaráz a vo to dýl si jako počkáme, nebo co?.
Mimochodem Psipi já taky skuhrám že není mustang, kdo by taky neskuhral, když jedna strana je komplet a druhá strana má 1,5 letadla. Nebo je tu snad nějakej aktivní spojeneckej pilot, kterymu to vyhovuje???
Stojí to za starou bačkoru. Retardovaný Džbán, Spit IX houpající se na vlnách větru, Jak co se při větší rychlosti rozpadá a La-5FN co jako jediná tak nějak stačí, ale se zbraněmi, že musíš pomalu vlízt befku do kokpitu. A druhá strana komplet. Taková cikánská férovka ... |
|
|
|
kopeda |
Přidané 24-07-2019 19:17
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 108
Založený: 13.03.11
|
606_Druindin napsal:
No pořád máme Lavinu. Ta umí vyprášit kožich čemukoliv i tý obávaný Schwalbině . |
|
|
|
saldy |
Přidané 24-07-2019 19:45
|
Diskutující
Příspěvek: 3652
Založený: 29.01.09
|
Odhaduju, že úsilí zase přenesou na lítadla a blátošlapy na čas usnou, i když nezlobil bych se . Základ tam nyní máme, síly by měly být rozumněji vyrovnaný a ostatní chystané stroje budou už vlastně jen takovým bonusem navíc.
|
|
|
|
Lanc |
Přidané 24-07-2019 20:20
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 280
Založený: 02.01.11
|
chlapci jak vtipne je vas citat, neznaly temy by si aj myslel ze naozaj lietate proti modrym na hadraplanoch. V lavine az do kokpitu a Jak sa rozpada.. To uz su teda cervene stroje 'opravene'? Bo este do vcera tie lejzrove strely od rusa lietali na velke dialku a ci befko tak fokac su s dierami v kridlach v pecku. To nehovorim o tom, jak su modre lietadla na kvalitnych serveroch obmedzene, zhruba na dva kusy z kazdeho neskoreho typu.
Btw. som zvedavy na vas ked sa karta obrati, ako velmi vam bude trapne lietat proti modrym potom.
Serie ma, ze sa ebu s ww1 a tankami, ked je to tolko veci nedorobenych a polotovarov s Box. A tvrdim, ze hra bude komplet jedine vtedy, ako to urobili v Daidalos. Bo rus ma pici, chechtak uz dostal
2/JG26_Krak
|
|
|
|
CSW_Cassius Chaerea |
Přidané 24-07-2019 20:28
|
Diskutující
Příspěvek: 4360
Založený: 14.02.13
|
To víš, nejsi sám kdo si potřebuje poplakat. Najdou se tací i na té správné straně.
|
|
|
|
2JG26Bus |
Přidané 24-07-2019 20:46
|
Nováček
Příspěvek: 26
Založený: 05.10.11
|
Jenže to už není o nějakém plakání, to už je o nekonečným červeným bulení malých holek ... |
|
|
|
RH_Killer |
Přidané 24-07-2019 20:52
|
Uživatel
Příspěvek: 540
Založený: 14.05.10
|
Nedivím se, že jsou všichni červení nasraní. Jak píše Baron, tak nedomrdlá P-47 není priorita a zbytek nemají. Být to opačně, bylo by to stejný. |
|
|
|
606_Druindin |
Přidané 24-07-2019 20:52
|
Diskutující
Příspěvek: 4090
Založený: 18.01.10
|
Lanc napsal:
chlapci jak vtipne je vas citat, neznaly temy by si aj myslel ze naozaj lietate proti modrym na hadraplanoch. V lavine az do kokpitu a Jak sa rozpada.. To uz su teda cervene stroje 'opravene'? Bo este do vcera tie lejzrove strely od rusa lietali na velke dialku a ci befko tak fokac su s dierami v kridlach v pecku. To nehovorim o tom, jak su modre lietadla na kvalitnych serveroch obmedzene, zhruba na dva kusy z kazdeho neskoreho typu.
Btw. som zvedavy na vas ked sa karta obrati, ako velmi vam bude trapne lietat proti modrym potom.
Serie ma, ze sa ebu s ww1 a tankami, ked je to tolko veci nedorobenych a polotovarov s Box. A tvrdim, ze hra bude komplet jedine vtedy, ako to urobili v Daidalos. Bo rus ma pici, chechtak uz dostal
2JG26Bus napsal:
Jenže to už není o nějakém plakání, to už je o nekonečným červeným bulení malých holek ...
Hoši mě ty vaše originální názory už fakt chyběly, dík
Busi ještě teda abych to nepopletl, jak bys definoval plakání a bulení a jak modry a červeny
|
|
|
|
Voyk |
Přidané 24-07-2019 20:55
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 125
Založený: 15.12.11
|
Jak to tady čtu tak každý asi lítame jiný BoX. Já nepláču i když lítám na té správné straně, protože vím že většinou je to mýma rukama. |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 24-07-2019 20:55
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10828
Založený: 26.01.13
|
2JG26Bus napsal:
Jenže to už není o nějakém plakání, to už je o nekonečným červeným bulení malých holek ...
No, já si taky myslím, že ten stávající model vydávání letadel je extrémně blbý...ve smyslu nevyvážený. Ono to asi víc trápí online letce, ale i tak...
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
RH_Killer |
Přidané 24-07-2019 20:56
|
Uživatel
Příspěvek: 540
Založený: 14.05.10
|
Otázka na Barona: Co střelec v Pe-2? Předpokládám, že je podle Jásoně naprosto v pohodě? |
|
|
|
2JG26Bus |
Přidané 24-07-2019 21:03
|
Nováček
Příspěvek: 26
Založený: 05.10.11
|
1stCL_Fucida napsal:
No, já si taky myslím, že ten stávající model vydávání letadel je extrémně blbý...ve smyslu nevyvážený. Ono to asi víc trápí online letce, ale i tak...
Nevím, jestli se mohu počítat mezi online letce s 676 nalítanýma hodinama na BOXu, kde jsem na offline nebyl ani 5 minut.
Neříkám, že vydání letadel je v pohodě, ale co vyřeší neustálý stěžování si a tuplem zde .... ? |
|
|
|
Baron |
Přidané 24-07-2019 21:12
|
Diskutující
Příspěvek: 4840
Založený: 18.02.10
|
Killer napsal:
Otázka na Barona: Co střelec v Pe-2? Předpokládám, že je podle Jásoně naprosto v pohodě?
Vieš, ono to je trochu zložitejšie - modrá strana frfle na Pešky (nielen na ne čo sa týka strelcov), červená strana zase frfle na strelcov v He111 (ale aj na Ju88, Ju 87, Bf110). Takže k tomu asi toľko. A co na to Jason? Nuž, to sa musíš opýtať priamo jeho
Hals - und Beinbruch!
|
|
|