Kluky, potřebuji poradit. V online se mi po startu, asi po 2 minutách u Spita přestane fungovat motor a vrtule se pomalu točí. Skontroloval jsem jestli nemám nějaké nastavení spřažené a také jsem si uděll i jiné nastavení, ale výsledek je stejný. Teploty v pořádku. Používám Sidewander. Díky.
Ten obrázek je příliš malý. Poslal jsi sem pouze náhled bez možnosti zvětšení. Nicméně mě toho moc nenapadá, proč by to mohlo dělat, než např. kvůli kombinaci nízké otáčky+vysoké plnění nebo příliš studený motor/horký olej+voda.
Tak chlapci rybolovci, zatím se mi motor nevypnul i když se mi to tak špatné nezdá ta moje cestovní rychlost na obrázku. Ale snažím se aby to nespadlo pod ty hodnoty na obrázku. uvidím na jiném serveru. Díky všem.
PS: Ten upravený zaměřovač mi občas vypadává k mé lítosti a tak jsem vrátil originál a zatím to drží.
That is what I was commenting on, the lock in DCS can be destroyed, so the lock both down and up, the strut, the wheel, the mechanism that moves it and the system behind it can all be destroyed or damaged, so you could have the gear drop, the gear stuck up, the gear collapse on landing.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.