Proti tomu jak to v minulosti trotlovalo, je poslední vydání nejblíž ostré versi. Jediné co jsem musel naposled řešit v rozehraném Band Of Bastards je, že po třetí výpravě velitel Kuno jedoucí na koni, se zasekl o jiné zaparkované koně. Stačilo se vlastním koněm rozjet a stádo tak rozrazit.
Ten kdo ještě nemá KCD má vlastně velké štěstí pořídit extra výhodnou Royal Edition https://www.czc.c...50/produkt, která navíc nabídne všechny DLC pohromadě za luxusní cenu.
Příběh za Terezu byl čupr, krom jednoho zákysu v dolech bez viditelných chyb. Dal jsem si tu práci a splnit všechny questy a Terku jsem vyleveloval v lukostřelbě a později s mečem dávala i Kumány 1 v 1 lépe než Jindřich v počátku příběhu.
Mám vlastně dotaz, ani když jsem sehnal lopatu, nedostal jsem možnost vykopat hrob?
Nyní se těším na Johanku co na mě vlastně holka chystá.
Říkal, že se přestěhovali do nových větších prostor a že jich teď bude asi 150. A že je čeká hodně práce. Myslel tím další vývoj KCD a nebo chystá novou hru?
Nemusel jsem... inkvizitor dal práskačce podmínku, protože dělala rozbroje. Jinak DLC s Johankou musí mít několik konců, zrovna švagr to dokončil trestem uříznutí jazyka.
Nevím, zatím jsem skončil tam kde ta žena splní poslední úkol. Jinak Dan se krátce ubytoval v Kutný Hoře, co by to mohlo znamenat?
Že si chtěl prohlédnout sv. Barboru a Vlašský dvůr? Třeba to tam má rád : )
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Já jsem taky skončil záchranou,jestli se to tak dá říct Johanku odvezli do kláštera.
Můj příběh skočil lépe, inkvizitor přikázal Johaně chození do kostela a pokud bude mít znovu vidění, musí to nejdřív ohlásit místnímu faráři. Jindřich v epilogu zmínil, že Johanka žila s Matějem no.
Já to považuju za spokojeně vyhozený peníze a fakt nevím co si mám o tom myslet když vidím jak šlape AI v Red dead redemption 2 což je technicky stejná hra vyjma soubojů mečem ..
Ono to totiž udělat jde s minimem chyb a RDR2 je toho důkaz.
A to nepočítám že zhruba každou třetí minutu narazím v KCD na nějaký bug. Ano stále i dnes.
Ale nikdo by nikdy neudělal český středověk v posázaví a ještě k tomu bez fantasy. Za to musíme Vávroj děkovat ještě za dvacet let ..
Upravil/a magot dne 01-07-2019 18:46
- Fixed a rare bug in which a few cutscenes were missing.
- Fixed a rare glitch during combat animation.
- Fixed amount of money paid to the guard during arresting.
- Fixed a rare issue when failed evade didn´t interrupt fast travel.
-- Band of Bastards DLC --
- Fixed the crash after dialog with Kuno during second patrol.
- Fixed the dialog options when Stone steals the ring in the quest Ring of Bacchus.
-- A Woman's Lot DLC --
- It is now possible to acquire lock-picks from Fritz even when you complete the side quest for Johanka by stealing the trunk key.
- Fixed French and German dabbing in several cutscenes.
- Missing French and German voice-overs added.
- Broken models and graphics after finishing Theresa's story should appear even less frequently. Saving & restarting the game will fix the issue.
- Fixed the black screen with UI prompts after finishing Theresa's story.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.