Jednomotorový proudový dolnoplošník, který na první pohled uchvátí i nestranného pozorovatele nebývalou elegancí, má i svou rurální stránku – zkrátka a dobře může operovat i z nezpevněných travnatých ploch.
Mezi další přednosti patří vysoká spolehlivost, jednoduchost a nenáročnost na obsluhu. Letoun je navržený tak, aby mohl působit bez problémů i z nezpevněných ploch (vstupy vzduchu vysoko nad zemí, kryté před nečistotami křídlem, zakryté podvozkové šachty).
Upravil/a petsild dne 25-12-2018 15:23
Po poslednom update sa mi hra nespusti. Nepride ani do menu. Napada vas nieco com by to mohlo byt? Dal som opravit DCS, skontroloval som vynimku v AV (ten som aj na skusku uplne vypol), ale nic. Tym to asi nebude, hra sa jednoducho nespusti.
Jednomotorový proudový dolnoplošník, který na první pohled uchvátí i nestranného pozorovatele nebývalou elegancí, má i svou rurální stránku – zkrátka a dobře může operovat i z nezpevněných travnatých ploch.
Mezi další přednosti patří vysoká spolehlivost, jednoduchost a nenáročnost na obsluhu. Letoun je navržený tak, aby mohl působit bez problémů i z nezpevněných ploch (vstupy vzduchu vysoko nad zemí, kryté před nečistotami křídlem, zakryté podvozkové šachty).
Jenomže nezpevněná travnatá plocha jak jí definuje LET 1-1 anebo vybrané části z LET 3-xx, není to samé jako louka za humnama. Musí mít předepsanou únosnost a hlavně tam nesmí být jeden drn vedle druhého. Zkus si představit, co se stane s podvozkem při dosednutí v 300 km/h na obyčejnou travinu. To samozřejmě nemění nic na tom, že v DCS není nic, co je v běžném provozu známo jako záložní travnatý pás.
rocketdog napsal:
Jenomže nezpevněná travnatá plocha jak jí definuje LET 1-1 anebo vybrané části z LET 3-xx, není to samé jako louka za humnama. Musí mít předepsanou únosnost a hlavně tam nesmí být jeden drn vedle druhého. Zkus si představit, co se stane s podvozkem při dosednutí v 300 km/h na obyčejnou travinu. To samozřejmě nemění nic na tom, že v DCS není nic, co je v běžném provozu známo jako záložní travnatý pás.
Přeci jsem nepsal, že s tryskáčem lze přistát na louce za humny a vůbec netvrdím o existenci takové plochy v DCSku! Jo terén musí mít v reálu částečnou úpravu, jak se popisuje v armádní příručce Polní a přespolní přistání po 101.
Upravil/a petsild dne 25-12-2018 22:06
Due to the holidays, the next DCS World Open Beat update is schedule for 16 January 2019. The next update to the Release version will follow after that.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.