Takže bys raději aby to vydali až za dva roky v kompletním stavu s tím, že bys k tomu teď neměl přístup?
Přesně tak ale to už by komunita nevydržela čekat a v ED už by možná nebylo na výplaty. Ale to je můj pohled na věc..mně čekat nevadí Tímto bych to uzavřel.
Čekat ti nevadí, ale nedočkavě sis to koupil abys to mohl kočírivat s plným vědomím v jakém to je stavu. Takže ty vlastně jen obloukem nadáváš sám sobě, že si to koupil. Tak to vidím já.
Takže kdybys měl možnost teď jít do F-14. Který je podle mě v ještě horším stavu. Tak bys to neudělal? Myslím, že to zase koupíš. Problém hledej spíše v sobě
F14 mně neláká..a naštěstí už není na obzoru nic co by mně lákalo. Sladkým řečem o F16 nevěřím a ano problém hledám v sobě. Děkuji za psychoanalýzu A i kdyby mně F14 lákal, tak právě po zkušenosti s Hornetem bych do toho nešel.
@LesniHU: Jakou *hru* vydal Blizzard *hotovou*? WoW, co se neustále mění? Dokonce nemají problém měnit mechaniku postav s každým rozšířením nebo ti z bojem ošlehaného trpaslíka díky novým modelům postav udělají slizkýho lumbersexuála. Chceš změnu? Zaplať. A nedávno s velkým haló opustili DX9 a nahradili ho po X letech DX12. Zatleskáme. Nebo snad Heroes of the Storm na enginu Stracraft (a to je tak kvalitní engine, že je to samej bot) co nabídli veřejnosti jako technickou alfu a také nemají problém měnit mechaniky postav/map? Hearthstone? Overwatch? Blizzard má oproti ED mnohem větší tým s armádou gamemasterů za zády a mohou si ve svých fantasy světech dělat co se jim zlíbí. To ED nemůže. Každopádně, chtít (i díky neschopnosti nastavit TACAN) 10$-20$ za bezkonkureční simulaci stroje pro PC, na kterém se při vývoji podílí výrobce, pobavilo.
Co tady ale míjí mnoho jedinců je neustále opakovaný fakt, že DCS ani nemá snahu být dokončeno, je to neustále se vyvíjející produkt.
@Mira: Z předělaného A/A radaru bude profitovat mnohem více modulů než z A/G radaru. Navíc ten zmíněný HARM si odhlasovala komunita jako prio pro Hornet, A/G radar skončil v hlasování tuším třetí, kousek od A/A radaru. Vyhrál ATFLIR. Viggen by ti asi sedl více. :)
Co se týče nespokojenosti nad modulem, který je v předběžném přístupu, bylo napsáno dost o tom co se nabídne během vydání a co později, mohu pouze doporučit důkladně číst, případne si nepořizovat moduly v předběžném přístupu. Nedávno jsme si pořídili Two Point Hospital (pamatujete Theme Hospital?) a Breathedge (taková humorně podaná kosmická Subnautica). Ani jedna z těch her není hotová... Skandál!
A že by v ED neměli na výplaty, protože by neuvolnili předběžný přístup Hornetu pro veřejnost? Vážně si myslíš, že ED má hlavní příjmy od nás?
For the upcoming 3 October 2018 update, we plan to further update the APG-73 radar for the Hornet. In the previous update, we greatly improved the ability of the radar to maintain a lock during hard ownship maneuvering. In next week's update, we will further refine MEM (memory) mode, TDC location after a dropped lock (not move to stowed position), and B-Sweep behavior after a lost lock. The remaining item in this task is to adjust B-Sweep after an Undesignate Button track cancel.
We are also now working on L&S auto-centering.
YouTube Video
The Mk-20 works quite well now when delivered properly. The Mk-20 contains Mk-118 anti-armor submunitions. Each submunition uses a shaped-charged warhead to defeat armor. It is not a high explosive or fragmentation submunition that would have an appreciable blast radius per submunition. Given this, a direct hit is required with a Mk-118 except for lightly protected targets.
Until we add hard-wired munition dispense altitudes to match the DDI settings, it is very important that you set the HT value to 1500. It’s also best to release at a dive angle between 25 and 30 degrees and at an altitude of around 2,500 ft AGL.
In this track, a single Mk-20s are dropped against groups of trucks, BTR-80s, BMP-2s, T-55 (drop angle was too low), and T-72B. For a burst altitude of 1,500 feet, the coverage footprint is correct when released under the proper release parameters.
Prosím tě , mohl by jsi mi vyjmenovat které moduly budou profitovat z předělaného A/A radaru..nevím o jinem modulu, který disponuje APG-73? Ve výhledu 5ti let A neboj, vím co je hlavním zdrojem příjmu ED..Já se třeba těšil na slíbenou verzi AV8B Plus, jejíž vydání je právě , krom jiného, podmíněno i funkčím A/G režimem. Neproběhla na tohle tema dokonce nějaká spoluprace mezi oběma ED a Razbamem.
Upravil/a Mira dne 30-09-2018 11:49
Z pohledu vývoje tam bude asi nějakej frame kterej bude v rámci APG-6x a APG-7x konfigurovatelnej .. pro různé sub-typy toho radaru.
Takže pokud by spolupracovali Razbam s ED, pak teoreticky ten harrier plus (ten netuším jestli je v plánu), F-15E, F-16C ..
@LesniHU: Jakou *hru* vydal Blizzard *hotovou*? WoW, co se neustále mění? Dokonce nemají problém měnit mechaniku postav s každým rozšířením nebo ti z bojem ošlehaného trpaslíka díky novým modelům postav udělají slizkýho lumbersexuála. Chceš změnu? Zaplať. A nedávno s velkým haló opustili DX9 a nahradili ho po X letech DX12. Zatleskáme. Nebo snad Heroes of the Storm na enginu Stracraft (a to je tak kvalitní engine, že je to samej bot) co nabídli veřejnosti jako technickou alfu a také nemají problém měnit mechaniky postav/map? Hearthstone? Overwatch? Blizzard má oproti ED mnohem větší tým s armádou gamemasterů za zády a mohou si ve svých fantasy světech dělat co se jim zlíbí. To ED nemůže. Každopádně, chtít (i díky neschopnosti nastavit TACAN) 10$-20$ za bezkonkureční simulaci stroje pro PC, na kterém se při vývoji podílí výrobce, pobavilo.
Co tady ale míjí mnoho jedinců je neustále opakovaný fakt, že DCS ani nemá snahu být dokončeno, je to neustále se vyvíjející produkt.
Vsechny starcrafty, warcrafty atd. Nevim jak posledni roky, online hry moc nesleduji, ale predtim byl ochoten i celou hru zrusit a odepsat miliony z vyvoje, nez aby vydal neco prumerneho. Kdyz mas tento standard, tak mas mnoho ovecek, ktere muzes dojit.
Predposledni veta pobavila zase me, boha jeho, takova kombinace neschopnosti pochopit napsanou vetu a zakladnich ekonomickych pravidel. Ja nemluvil o strane "nabidka", ja mluvim o strane "poptavka" zuzenou konkretne na me. Ja nerikam, za kolik to maji prodavat. Ani nerikam, za kolik by si to meli ostatni kupovat. Nechapu, jakou uvahou muzes z napriklad neci vety "ja bych nesel na hokej, ani kdyby stal listek deset" vyvodit "on pozaduje, aby stal listek pet". Ja s 50$ nebo kolik je to ted nemam problem, a po pravde receno, byt na jejich miste, zacal bych to prodavat pokud mozno vic dodelane a jeste za vic, abych vydojil ty nejvetsi nadsence. Vzhledem k tomu, ze hlavni cilovka je US, tak by to v tomto pripade asi slo. Pokud by se firma do te doby udrzela nad vodou :-)
A taky me nevadi, ze model DCS je vyvijet ho vecne, ale kdyz tam [zatim?] nejsou vyvinute casti, ktere chci a ocekavam, tak ho nekoupim. Tecka. A se mnou nejspis stovky, tisice+ dalsich. A potom muzeme brecet, ze simulatory jsou vymirajici zanr a ze musi byt drahe, protoze je kupuje malo lidi.
Prosím tě , mohl by jsi mi vyjmenovat které moduly budou profitovat z předělaného A/A radaru..nevím o jinem modulu, který disponuje APG-73? Ve výhledu 5ti let :D A neboj, vím co je hlavním zdrojem příjmu ED..Já se třeba těšil na slíbenou verzi AV8B Plus, jejíž vydání je právě , krom jiného, podmíněno i funkčím A/G režimem. Neproběhla na tohle tema dokonce nějaká spoluprace mezi oběma ED a Razbamem.
Já ale nemám tušení co všechno se za 5 let vydá. :)
Asi si nerozumíme. Nepředělává se A/A radar pouze pro Hornet. A/A se víceméně přepisuje komplet, předělávají simulaci paprsků, odrazů, atd. apod. Jakmile bude nová simulace A/A radaru součástí API, profitovat z toho tak budou všechny moduly vybavené A/A radarem.
Jak píšeš, RAZBAM udělá Plusko až dorazí A/G radar do DCS. To je vše co o Plusku vím. Těch Harrierů chtějí ale udělat více, FRS.1, GR3/5/7... Co nakonec bude ví jenom oni. :)
Vsechny starcrafty, warcrafty atd. Nevim jak posledni roky, online hry moc nesleduji, ale predtim byl ochoten i celou hru zrusit a odepsat miliony z vyvoje, nez aby vydal neco prumerneho. Kdyz mas tento standard, tak mas mnoho ovecek, ktere muzes dojit.
Predposledni veta pobavila zase me, boha jeho, takova kombinace neschopnosti pochopit napsanou vetu a zakladnich ekonomickych pravidel. Ja nemluvil o strane "nabidka", ja mluvim o strane "poptavka" zuzenou konkretne na me. Ja nerikam, za kolik to maji prodavat. Ani nerikam, za kolik by si to meli ostatni kupovat. Nechapu, jakou uvahou muzes z napriklad neci vety "ja bych nesel na hokej, ani kdyby stal listek deset" vyvodit "on pozaduje, aby stal listek pet". Ja s 50$ nebo kolik je to ted nemam problem, a po pravde receno, byt na jejich miste, zacal bych to prodavat pokud mozno vic dodelane a jeste za vic, abych vydojil ty nejvetsi nadsence. Vzhledem k tomu, ze hlavni cilovka je US, tak by to v tomto pripade asi slo. Pokud by se firma do te doby udrzela nad vodou :-)
A taky me nevadi, ze model DCS je vyvijet ho vecne, ale kdyz tam [zatim?] nejsou vyvinute casti, ktere chci a ocekavam, tak ho nekoupim. Tecka. A se mnou nejspis stovky, tisice+ dalsich. A potom muzeme brecet, ze simulatory jsou vymirajici zanr a ze musi byt drahe, protoze je kupuje malo lidi.
Zrušili projekt Titan z kterého pak čerpali pro Overwatch. A k těm Blizzard standardům: pamatuji si jak férově měli nastavený PvP ve WoW. PvE servery alíků byly nasazovány proti PvP serverům Hordy. Alíky to natolik bavilo, že přestali PvP hrát a čekačky ve frontě se staly nekonečnou záležitostí. V HotS je pak parádní autoban systém, kde jsou schopni tě zabanovat za "abusive chat" i přesto, že máš chat vypnutý. "Je nám líto, ale takhle náš systém funguje", napsali známému. Kvalita Blizzardu má klesající tendenci a není to ani tak o kvalitě produktu jako spíše o přístupu ke komunitě.
Horneta jsem zkusil a ocenil na deset dolaru, az bude dodelan, tak mozna patnact, a kdyby kolem nej byl nejaky ekosystem, tak mozna i dvacet.
Zkusím zajít do MS a ocenit ty Win10 na stovku českých. Co na mojí poptávku asi řeknou... :)
Hornet dostali do stavu, kdy ho mohli v rámci předběžného přístupu nabídnout. Poptávající se pak mohl sám rozhodnout zda nedokončený produkt zakoupí či nikoliv.
DCS je studijní sim. Pokud není chuť se zakousnout do manuálů a pochopit jak systémy fungují, pak může být zkušenost až depresivní.
Eagle Dynamics - Hornet, Persian Gulf Map, and Su-33 Free Weekend!
* prodloužení akce o den
Free Weekend Extended!
Due to new DCS World users being unable to take part in the Free Weekend on Friday, we are extending the Free Weekend to 2 October 2018 at 0900 UTC (Note that this only applies to the e-Shop version).
We hope you enjoy this taste and that you will take advantage of the Bundle Pack starting tomorrow that includes the Hornet, Persian Gulf Map, and Su-33.
Saburo. Nevím, jak jsi na to přišel. Jediné, co psali, že je to vůbec kdy první produkt na steamu, který má free weekend akci na DLC.
Budovy se ničit nedají. Ani mi není moc jasné, jak bys to u těch mrakodrapů chtěl udělat.
Povrch nevím, ale jinak i moderní stroje umí zpožděnou rozbušku.
Výhoda mapy je hlavně kombinace pevniny na Severu i na Jihu mapy, která je oddělena průplavem. Za mě rozhodně zajímavý prostor pro námořní operace.
Upravil/a AJaromir dne 30-09-2018 18:31
@Saburo
- takové ty běžné malé civilní domy myslím šlo ničit, tyhle velké budovy jako jsou mrakopy ničit nejde
- jo povrch "polyká" bomby, DCS engine nezná fyziku odrazu bomb, naopak fyzika odrazu projektilu je tam zase preventivně absolutní (takže taky na hovno)
btw co by ta mapa měla přinést? Přinesla jen mapu kde si nelze zalétat jednu z největších moderních leteckých bitev Iráku proti Iránu, protože se na Irák jaksi vysrali.
Místo toho toho tam je nadbytečné UAE kde chcíp pes ..
Nicméně i tak je ta mapa "nejlepší", teda pro mne osobně která je na výběr ..
@AJaromir
samozřejmě že to lze, udělat, prostě animace třeba desetistupňová (10 fází poničení per model)
Upravil/a magot dne 30-09-2018 22:53
Saburo, však to je pravda. A jinak to je od tebe, brachu, dost ubohý. Na Západ mapy skoro nelétám, protože server MB2 je umístěn spíš na Východ, který znám od Elbrusu nazpaměť. A ta pobřežní čára zase tak blízko nebyla. A jinak učil jsem ostatní hrát a létat DCS v době, kdy jsi o něm neměl páru. Teď už se spíš soustředím na mezinárodní výpomoc.
Upravil/a AJaromir dne 30-09-2018 23:24
Aces_Wild napsal:
Z předělaného A/A radaru bude profitovat mnohem více modulů než z A/G radaru.
A je to fakt, nebo jen zbožné přání? Bylo by super aby znovu nemuseli vynalézat kolo, ale třeba Harrier a Hornet pochází od stejného výrobce, mají spoustu stejných dílů, ale mám dojem (modul nevlastním - jen co jsem odpozoroval z různých updatů), že si to kódují oba týmy zvlášť.
Nejsem si moc jist, co zrovna dělají. Stále píší o tom, že dělají tohle a tamto. Zrovna včera na steam fóru jeden z moderátorů se dušoval, jak jsou jejich vývojáři vytížení programováním dynamické kampaně.
Jinak nové API radarového modelu je slibované od roku 2015.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.