Může mi někdo vysvětlit co ti umělci udělali s MP ?? 104 server nehorázný laggfest..letadla si skáčou po obloze stometrovými skoky, rakety létají pánubohu do oken..nehratelné..děkuji, ale s takovou si celého Harriera, Horneta i Tomcate strčte někam..no ještě štěstí že už jsem nenakoupil upgrade PC, což bylo kvuli DCS v plánu..hlavně že mame GPS do Mi8..co nás čeká příště ..TGP do Horneta v akci za 9.99 Upozorňiju že oflinne v DCS nelétám..na to mám nepřekonané BMS. Ale ještě donedávna se aspon tento server jakžtakž držel..
Jen pro ukázka video od kamaráda : YouTube Video
Používám ovladače 382.05, které mi sedí pro DCS nejlíp.
FXAA funguje iba tak napoly. Iba v menu hry a Briefingu, kde to vidieť na písmenách. V misií už nie, zubatý okraj rámu okna je stále rovnako. Mám ovládač 384.76
@ Zifi
Nastav to přes NVIDIA inspektor. Třeba to půjde
Aj Inšpektor mám a ani cez neho to nefunguje. Zmenu v profile urobenú cez NCP vidím v NvInšpektore (a naopak), ale DCS na to kašle.
DDU mám a znova použijem.
EDIT:
Odinštalované cez DDU, nainštalovaný driver 382.05 a ... všetko po starom. Kašlem na to, DCS reinštalovať nebudem.
Ďakujem za pomoc.
Upravil/a 606_JuLB dne 10-09-2017 14:34
Může mi někdo vysvětlit co ti umělci udělali s MP....
Už znají příčinu. Objevili chybu v kódu některých jednotkách SAM, které jsou podivně náročné na traffic.
Zdroj: https://forums.ea...tcount=141Upravil/a AJaromir dne 11-09-2017 18:18
Chlapi, mam dotaz na licencie:
- aktualne mam DCS World a niekolko modulov kupenych cez Steam -- a provozujem Steam verziu DCS-ka
- zvazujem, ze by som si kupil dalsi modul, ktory ale ED prehlasuje "STEAM Incompatible"
- samozrejme, ze chcem mat na PC len JEDNU verziu DCS-ka, v ktorej budem mat vsetky moduly
Otazka znie:
* Ako mam moduly v Steam-e deaktivovat (aby sa mi "vratil" pocet aktivacii), a aktivovat v novo-nainstalovanej non-steam verzii?
složka se hrou\mods\aircrafts\letadlo\bin\protect.exe, kde je daktivuješ. Ale nezpaomeň na jednu věc. Kódy z ED-store nefungují na steamu a všechny addony vydané na steamu po m2000c včetně jeho již používají steam DRM, takže klíče se již více nedají použít na non-steam verzi.
Jsou k tomu 2 důvody. Zrušili "kompatibilitu" kvůli podvodným přepkupníkům.
AJaromir napsal:
Ale nezpaomeň na jednu věc. Kódy z ED-store nefungují na steamu a všechny addony vydané na steamu po m2000c včetně jeho již používají steam DRM, takže klíče se již více nedají použít na non-steam verzi.
Nejak som sa v tom stratil... Mam vsetky moduly kupene cez steam niekedy v rokoch 2013-2016. Budem ich moct pouzit v non-steam verzii?
Můžeš použít všechny addony, které na steamu používají starforce DRM. M2000C už používá jinou ochranu.
A ako to, ako Bezny Franta Uzivatel, zistim, aky kondom (teda ochranu) jednotlive moduly pouzivaju?
Btw.: a uz opravili tu rychlost stahovania update-ov v stand-alone verzii? Ako rychlo vam to bezne ide?
Ale asi to nevysaturuje 100Mbit tak ako Steam, co?
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.