Hlavně mě na tom webu zaujal ten nadpis: "Spitfire simulator - coming soon" - Tak jsem zvědav, na jaké hře bude postaven, či to bude nějaké jiné profi dílo. Podle dalšího obsahu webu hádám, že to bude v Duxfordu, tedy v místě firmou ED a Belsimtek velmi oblíbené.
Podle toho přeměřování poškozeného trávníku pásmem, to dostal pilot strhnuto z platu.
Já tu cenu myslel vzhedem k pravé podvozkové noze a jitrnici. Pěkně sebou mrskla při nájezdu na beton a na tu levou vidět nebylo. Standartně kontrola závěsů a čepů podvozku plus funkční zkoušky (výměna jitrnic).
Jak jsem se na to video koukal, viděl bych to na překročení nepřekročitelné a násl. "vytuhnutí" řídících ploch, tedy snížení účinnosti.
Něco jako když jedete s autem moc rychle do zatáčky a chytnete smyk - můžete sice kroutit s volantem podle autoškoly, ale smyk je smyk, vede ven ze silnice, a nejlépe je trefit se mezi stromy...
Všichni piloti vč. virtuálních to znají, v klesání např. za unikajícím enemákem se to stane.
Uvidíme, počkáme si na výsledky šetření.
"Ivane, Ivane. Ty palice medvědí. Nic jsi nepochopil!" Dědeček Hříbeček
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.