* implementace Open VR API dokončena
* začínají pracovat na zpětných zrcátkách
* implementace TacView je na dobré cestě
* optimalizace 32 letišť na mapě Moskvy, více FPS a odstraněný stuttering při zapnuté vobě "Distant grass"
* úpravy P-39L-1 trvaly déle než se čekalo
* další potíží jsou chybějící podklady pro kinematiku podvozku Jak-7b, takže to nějak vyřeší po svým
Po delší době mi na ofiko fóru Boska odpověděl Jason Williams ohledně chyby s FFB funkcí na posledním enginu s DX11.
Píše že problém byl detekován... jak jsem původně psal i v Rofku, to by v budoucnu mohlo znamenat i nějaký ten update tohoto skvělého WWI simu.
Bejt tebou bych se krotil... ač je technologie staršího vydání, tak tuhle možnost používat zpětnou vazbu díky klacku msffb2 stále používá obrovská komunita pilotů a zatím nic lepšího nebylo doposud vymyšleno.
Chtěl jsem naznačit TozziFanu, že by team Boska mohl odlivem naštvaných pilotů přijít o většinu svých budoucích tržeb. Tedy MSFFB rozhodně není mrtvola a věřím že dají vše do pořádku.
MSFF2 bude moci odejít do svého zasloužilého důchodu teprve tehdy, až se objeví nějaký důstojný nástupce se srovnatelně kvalitním FF. Zatím se s MSFF2 ale i po tolika letech od ukončení výroby stále v komunitě obchoduje, použité kousky stojí nemalé peníze, takže s tím umíráním to asi nebude tak horké
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
Ta zlava sa tyka premiovych strojov - ak si kupis BoS, BoM alebo BoK za plnu cenu, ziskas 33 % zlavu na 3 premiove stroje podla svojho vyberu vratane Ju-52 a Jak-1B. Akcia trva do 8. maja.
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak?
Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.