tráva v DCS je jak lehátko pro fakíra, asi by tvůrce měli tej trávy víc kouřit aby měli pestřejší představivost ...
Nemluvě o podvečerní renderu při západu slunce, tráva září a zem je černá ...
Kruciš, ta tráva vypadá dobře i blbě. Je až moc rovnoběžná. A pod ní ta rovná zem. Chtělo by to udělat podobně, jako v RoF.
O té trávě ve streamu říká, že je na ní ještě hodně práce.
Jinak mne zaujalo, jak mluvil o tom, že pracují na letové komunikaci odpovídající režimu ve WW II a kromě Normandie plánují i další mapy z celého světa.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Ta traaaaava je taková moc jako.... no, nevim... zelená
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
This is part 1 of an unedited, no voice-over recording of an Su-25 mission over the Normandy map. This video demonstrates one example of how this map can be used outside of WWII missions.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.