September 22 2025 08:44:47
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 1
606_Druindin

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Kampfgruppe na Východě
1stCL_Fucida
Fw 190 A-8/R2...a VVS rázem nemá protizbraň! Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

CSW_RH_Killer
3IAP_Wolf napsal:

Killer napsal:

606_hayes napsal:

...ja som nezazil cas kedy by furt modry nad niecim nerumazgali......ale furt.....od dob stareho sturmovika ....Šklebící se a musim sa smiat na tom....

Máš asi v paměti i moji smršť nadávek ze včerejška. Je tu jedno ale: říkal jsem si, dobrej server ten random expert. To, že mě dvakrát zhasl ten super Jak na jeden průlet, to bych vynechal, s tím jsem už nějak smířenej. To, že pokropim vyvěšenýho MiGa dvouvteřinovou dávkou, lítá od něj bordel, černý obláčky v kuse a on si odletí, ve statech má pak 6x zásah do 1%, s tím taky umím žít. Co mě ale brutálně nasralo, když několikrát přiletí rusák nad naše letiště, točí nad dráhou s Turbem 3-4 minuty, dva flaky střílí sto metrů za něj a pak sestřelí onoho Turba, kterej je 200m od rusa. Ano, náš flak mu dal 97%! Tak jsme jim to tedy chteli vrátit. Odletíme nad jejich letiště a tam nás dva flak rozebral za 20s. Flaky tam po trojicích v každým rohu. Jako bonus, ten Jak dostal za ty 3min. 6x zásah odnašeho flaku do 1%! A my? Výpis na celou stranu a všechno nad 4% do asi 20%. Ne, nechci brečet nad Jakem a tak. Brečím nad přístupem vylízanejch Rusů, kteří server dokážou domrvit jen tou svojí nadutostí a chorým smejšlením. Pro rejpaly: všechno je vidět ve statech. Největší zlo tedy není Jak, ale vypatlanej Ruskej mozek.

Choré myšlení máš možná ty,když lítáš nad nepřátelské letiště...Šklebící seSuper Jak? nehul to levné a začni lítat hlavou,možná se to zlepší..Mrknutí

Možná jsi to špatně pochopil, ale nepsal jsem o pilotech. Předpokládal jsem tyhle reakce.

saldy
Killer napsal:

606_hayes napsal:

...ja som nezazil cas kedy by furt modry nad niecim nerumazgali......ale furt.....od dob stareho sturmovika ....Šklebící se a musim sa smiat na tom....

Máš asi v paměti i moji smršť nadávek ze včerejška. Je tu jedno ale: říkal jsem si, dobrej server ten random expert. To, že mě dvakrát zhasl ten super Jak na jeden průlet, to bych vynechal, s tím jsem už nějak smířenej. To, že pokropim vyvěšenýho MiGa dvouvteřinovou dávkou, lítá od něj bordel, černý obláčky v kuse a on si odletí, ve statech má pak 6x zásah do 1%, s tím taky umím žít. Co mě ale brutálně nasralo, když několikrát přiletí rusák nad naše letiště, točí nad dráhou s Turbem 3-4 minuty, dva flaky střílí sto metrů za něj a pak sestřelí onoho Turba, kterej je 200m od rusa. Ano, náš flak mu dal 97%! Tak jsme jim to tedy chteli vrátit. Odletíme nad jejich letiště a tam nás dva flak rozebral za 20s. Flaky tam po trojicích v každým rohu. Jako bonus, ten Jak dostal za ty 3min. 6x zásah odnašeho flaku do 1%! A my? Výpis na celou stranu a všechno nad 4% do asi 20%. Ne, nechci brečet nad Jakem a tak. Brečím nad přístupem vylízanejch Rusů, kteří server dokážou domrvit jen tou svojí nadutostí a chorým smejšlením. Pro rejpaly: všechno je vidět ve statech. Největší zlo tedy není Jak, ale vypatlanej Ruskej mozek.

Hele sovětští vědci řekli, že moderní ruský člověk zde byl již před 800 miliony let, to je jasný triumf evoluce http://www.lajkit...y/item/792 ..."Původně byla předložena verze o mimozemském původu ženy, ale genetický rozbor těla ukázal stoprocentní shodu s moderním ruským člověkem. Dnes jsme zcela stejní jako byli naši předkové před 800 milióny lety!"....

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
Mira
Řekl bych, že Wolf to velmi dobře pochopil..

1stCL_Jiricek
Pánové, respektujme prosím původní účel vlákna (název napoví). Díky.

lochness
Par veci na doplneni:
V soucasnosti se nemusime prit o to, ze cerveni maji epsi stroje, protoze diky tvurcum BoX serie jsou cerveni vzdy nepratele, at letite cokoliv. Tolik prosim konec invektivam v tomto vlakne.

Prestoze jsem danou misi neletel, presne jsem pochopil smysl Jirickova vyjadreni o dominanci a beru je jako prinosne planovani.

Ohledne DED servru a flaku - nevim jak to je v soucasnosti, ale hned od spusteni prvniho DED mela byt podle adminu intenzita flaku nastavena na zaklade poskozeni/zasobovanosti cile. Nemecke letiste mohlo na tom byt hur nez ruske, proto mozna jina uroven flaku. Zkuste nekdo potvrdit, kdo ma posledni zkusenosti s denim ci pravidly. Muze to mit vyznam pro planovani.
kogm.bluefile.cz/banner/ban_loch.jpg

310_cibule
lochness napsal:
V soucasnosti se nemusime prit o to, ze cerveni maji epsi stroje, protoze diky tvurcum BoX serie jsou cerveni vzdy nepratele, at letite cokoliv. Tolik prosim konec invektivam v tomto vlakne.

Tak barvu ikon si můžeš ve hře nastavit podle libosti :-)
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

1stCL_Jiricek
lochness napsal:

ja dnes vyjmecne nebudu, nejak se necitim.
ale o vikendu bych tu mel byt.

V neděli výjimečně budu. Něco vymyslíme .)

1stCL_Jiricek
Sry, měl jsem sabotáž na technice. Viník popraven i s celou vesnicí, dnes večer další pokus. Bude někdo z "velkých kluků"?

saldy
Včera jsme s Lochem letěli s klukama z DBS, bylo nás 8, já se jen tak přicmrdával na okraji abych jim to nekazil. Továrna zničena a most na hadry, nouzák na dohled od letiště. Úsměv
ijncluny.estranky.cz/img/original/405/mig19ccc.jpg

lochness
V pohode Jiricku, stava se. Me neslo ani SVK ts, proto jsme se k Lionum nepridali.

Saldy se drzel paradne. Skoda ze pri prvnim naletu na 111kach jsme meli snad jedineho stihace jako cover a napadla nas smecka rusu. Nekteri kuci bohuzel naklad nedovezli, ale i presto cil dostal pecku. Thor sliboval videa, tak uvidime Úsměv

Ja dnes asi budu, rozhodnu se podle poctu bombardaku

saldy
Tak jsem se teď koukal do statistik a mám furt jen startovních 1000 bodů, ten zásobovací let mi to vůbec nezapočítalo. Mám tam vidět délku letu 12 minut a jinak nic víc. Zkusím to zas dnes večer, 100% paliva a bez výzbroje.

1stCL_Jiricek
saldy napsal:

Tak jsem se teď koukal do statistik a mám furt jen startovních 1000 bodů, ten zásobovací let mi to vůbec nezapočítalo. Mám tam vidět délku letu 12 minut a jinak nic víc. Zkusím to zas dnes večer, 100% paliva a bez výzbroje.

Ani Lochovi, taky už jsem se nad tím podivoval. Napadá mě, jestli není potřeba nejdříve provést nějaký bojový let. Ikdyž nevím, jak by si to definovalo bojový let. Leda jako jakýkoli ne-empty.

Psalo vám před letem to na stojánce, že za tento let bude připsáno 1000 bodů? A po letu?
Upravil/a 1stCL_Jiricek dne 22-11-2016 13:13

saldy
Na stojánce jsem si nevšiml, po letu jen 100% splněno hláška.

1stCL_Fucida
Nemusí ten let trvat přes 15 minut?

A sedli jste na obsazené letiště? Nebylo prázdné?
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

1stCL_Jiricek
1stCL_Fucida napsal:

Nemusí ten let trvat přes 15 minut?

A sedli jste na obsazené letiště? Nebylo prázdné?

Časový limit byl na TAW, tady mi to minule uznalo i pětiminutový let. Ale to s těmi letišti by mohlo být ono. Musí to samozřejmě být z jednoho aktivního letiště na jiné aktivní letiště.

lochness
Byla obe aktivni. Ja musel opakovat pristani, protoze startovala banda stihacek (pokud teda nepocita jen urcitou cast letiste jako splneni mise - stojanka atd). Ja si po letu hlasky nevsim. Pred letem to psalo jak rikas - 1000 bodu za misi, aktualne 1000.
Po pristani jsem zkusil vzit zase transport a spawnout se, napsalo ze mam 2000 bodu. Pokud to po refly nesmazalo 1000, mel bych je mit. Uvidim casem.

edit: neni spis problem v poskozeni transportniho letadla? Ja musel uhnout stihacce, ve smyku jsem skrtnul o zem spickou kridla, ale jen lehce. Saldy tam ma taky nejake poskozeni.
Upravil/a lochness dne 22-11-2016 15:25

saldy
Hmm to bude ono, mně vjel do cesty fok a musel jsem to strhnout do trávy. Zůstal jsem na kolech ale asi jsem poškození měl.

CSW_RH_Killer
[quote]lochness napsal:

(pokud teda nepocita jen urcitou cast letiste jako splneni mise - stojanka atd).

Možná na tom něco bude. Přistál jsem včera na svém letišti s FW a kredit fuč. Bylo určitě aktivní a správné. Ve statech je, že jsem přistál mimo letiště.

saldy
Ty některý mapy na WoL hodně vyznávaj mlejnicoismus, ale na Ded byla konečně parádní dálka až k Moskvě, trefili jste tam?

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,081,658 návštěv