Pánové, první sraz bude tuto neděli, 19:40 (ať dáme hromadný vzlet v 20:00) na TS SVK. Pro začátek něco lehčího, dogfight na wingseh apod., jestli zjistíme, že nás to zase baví, můžem se domluvit na jiném dnu v týdnu a jiné kampani.
Bomben los!
Som za. Pritiahnem aj aspon jedneho zbrojnosa od nas. Ak nahodou budeme s Julom testovat masiny, pridem o nieco neskor.
P.S. Friday night bomber flight bol iba priklad, leti sa aj v sobotu
v Pondělky a Čtvrtky jsme schopni vám na TAW resp. WoL přislíbit své skromné stíhací síly já a herr Punkey. Nezaručeně +2 další. Když bude poptávka, houkněte na TS SVK. Tedy za předpokladu, že nepůjde o sebevražedné tréninky bojem :)
sice jsme ztratili asi 4 bombardaky, ale vzhledem k situaci to byl slusny vykon od vsech. Diky za cover chlapci, bylo krasne videt vas poletovat kolem. Letiste neuhlidali a navic jste jich hodne sundali, tak to nebylo marne.
Lietajuce dni mame vlastne od pondelka do nedele Niekolko tyzdnov budeme vyblokovani na sobotnajsie vecery, pretoze od soboty lietame online kampan Flanders in Flames v RoF. Sobota a nedela by asi vyhovovali najviac, ale zariadime sa aj na ine dni.
Barone, já nemyslel "tuhletu" Koutyho akci. Myslel jsem, jestli někdy nelétáte "jen tak sami od sebe", že bychom vás třeba někdy podpořili. Téměř každý den někdo od nás TS hledá smsl svého počínání... :)
Thor postnul dve videa z nedelni mise na WoL. Je to z pohledu leadra bombardaku. Prvni video je zaznam bombrunu, druhe obrana pred stihaci. Bohuzel u druheho videa se nenahral jeho live komentar z pozice strelce
paráda...taky mám už nastříhané video se záznamem z TS, jen musím najít vhodný program kde to zkompletuju.
Můžeš použít třeba to Microsoftí studio. To je zdarma a pro nenáročné věci postačí. Mě se osvědčila Wondershare Filmora. Sice se to kupuje, ale je to výrazně bohatší střihací softík.
paráda...taky mám už nastříhané video se záznamem z TS, jen musím najít vhodný program kde to zkompletuju.
Můžeš použít třeba to Microsoftí studio. To je zdarma a pro nenáročné věci postačí. Mě se osvědčila Wondershare Filmora. Sice se to kupuje, ale je to výrazně bohatší střihací softík.
O filmoře mi ani nemluv....strávil jsem tři hodiny stříháním videa a výsledek je film s jejich reklamou přes celé video....
O filmoře mi ani nemluv....strávil jsem tři hodiny stříháním videa a výsledek je film s jejich reklamou přes celé video....
No jasně, však oni ti to píšou, že free verze je s watermarkem. Si zaplať těch pár fifníků a máš to bez watermarku. Pokud to je jen tvůrčí výstřelek, jdi do M$ MovieMakeru, ale jinak si tu Filmoru kup.
Pro jednoduchý editování a úpravy videa by mohl postačit Avidemux nebo Pitivi, pro větší věci Lightworks. Zdarma, u Lightworks je potřeba akorát se registrovat.
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak?
Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.