September 22 2025 06:40:56
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2016
Mira
To budem moct porovnávat s DCS..to je skoro ta samá oblast..jestli se nepletu..

CSW_RH_Killer
Možná přestanu brečet. Mrknutí Tak já jim ty prachy tedy dám.Vyděšený

Baron
Hot_Dog napsal:

Tak ze začátku trochu zklamání, zas ta východní fronta, tajně sem doufal v ten pacifik přesto, že většina spíš asi západní frontu v Evropě. Nicméně ten planeset a další avizované fíčury zklamání mírní a celkově asi spokojenost, holt budu lítat spitfira nad Kubání a ne nad kanálem:-) Krom toho, že u Kubáně bude voda, je tam krajina aspoň trochu kopcovitá, nebo je to jak Stalingrad/Moskva?

Myslim, ze ako nazorna ukazka to bude stacit:

https://yandex.ru...e%20photos
Hals - und Beinbruch!

Brano
Mira napsal:

Mapa kaukazu v DCS je tak dekadu stara. V BoK ale po Elbrus mapa urcite nebude Mrknutí
Edit:
A vydobytky socialneho inzinierstva sovietskych architektov v podobe panelovej bytovej vystavby tam tiez nebudu 😁

1stCL_Fucida
Hm.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Rumcajs
Nebuď smutnej. Jestli bude Pacifik, budeš tam moct lítat s FW 190 proti P40. P40tek tam u Pearl Harboru bylo dost, ne?
Non est specifica

Kukuloo
No, verim ze patricna vyzva pre nasu letku. Aj spitfire by som si dal, zvlast ked je to Vb, tak charakteriskticky pre cs wing v Anglicku. Bf-109G-4, mmm, co dodat... Paci sa mi to zatial.

Pacifik a paluby, to je ikona. Okinava smrdi Seafirom snad. Ale cokolvek palubne v tomto grafickom engine potesi oko. Len to je tak daleko este, no.

Ale po dlhej dobe fakt nieco na co sa naozaj tesim Mrknutí

Toto ma uplne ze valcuje Šklebící se
"3. Move to the Pacific Theater and build a first-class simulation of Carrier Warfare which dominated that theater."
Letka_13/Kukulo

1stCL_Fucida
Já jsem bohužel už jeden z mála těch online letců, kteří (online) Pacifik pamatují.

Bylo to naprosté fiasko, ztráta času. Poměr letců, kteří se Pacifiku online věnovali, byl zhruba 1 : 10, možná spíš 1 : 20. Pevně věřím, že se na tuhle slepou cestu vykašlou, protože je prostě...no prostě slepá. Pokud má něco šanci virtuální létání podpořit, pak je to jen západní Evropa s Angličany, Američany, zlou Luftwaffe a línými Makaróny.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

magot
to je bohužel pravda, pacifik byl vždycky onlajnově slabší, ale co hlavně že není válka Šklebící se
Stejně to bude až za 10 let ..

Farky
S Kubání maximální spokojenost, pár lidí určitě bude vědět proč se mi to zamlouvá.

Midway nebo Okinawa - to nechápu, nedává mi to smysl.

Budeme mít prakticky komplet výzbroj Luftwaffe 42/early43, k tomu Mc.202, P-40E, Bostona, Spitfira ... Afrika 1942 se sama nabízí, vždyť to úplně řve El Alamein.

Letadlovky jsou fajn a baví mě z nich lítat, to jako jo. A Pacifik je trochu moje srdcovka. Jenže na druhou stranu kolik různých scénářů a misí se dá vymyslet na takový mapě Midwaye? V bitvě kde se bojovalo jeden den? Co tam přesně bude za zábavu třeba pro lidi co rádi lítají dvoumotoráky? Za Japonce nic, za Američany sebevražednej útok na letadlovky? Super. Mapa s jedním atolem uprostřed a 1000 km okolo jen voda (ok, pár pidi ostrůvků tam je, ty nepočítám). To fakt není až tak úplně zábava, kdo jako já někdy lítal kampaň u Midway nebo intenzívně Pacifik online v původním šturmovi tak ví o čem mluvím. Pacifik lítalo v ilovi vždycky míň lidí a tohle IMHO není dobrý tah. Ještě bych asi rozuměl kdyby napsali Guadalcanal nebo New Guinea, tomuhle fakt moc nerozumím.

P.S. - Fuči byl rychlejší.

CSW_Cassius Chaerea
Pacifické bojiště hmm, no tak to bude Chalchyn Gol. Šklebící se Ale to bych si i koupil.

Baron
Farky napsal:...Budeme mít prakticky komplet výzbroj Luftwaffe 42/early43, k tomu Mc.202, P-40E, Bostona, Spitfira ... Afrika 1942 se sama nabízí, vždyť to úplně řve El Alamein...

Som si isty, ze az to bude vonku, budu mapy len so "zapadnym" Planesetom. Takze si myslim, ze si to uzijeme Úsměv Napr. take Spity vs Fw-190A3/A5. Mozno aj ako coopku. Uz sa tesim Úsměv
Hals - und Beinbruch!

Farky
Samozřejmě že v onlinu se budou lítat do zblbnutí Spity proti Fokům/Bf a všichni se přitom budou tvářit že Kerčský průliv je vlastně La Manche a budou nadšený. Já jen myslel že tohle už jsme nechali za sebou před lety. Ale ono online lítání toho zpravidla nemá s WWII moc společnýho, tak je to vlastně fuk.

LEON
Mira napsal:

Dokud Míro nepřidají ty super oscilace i do DCS, tak se tyhle dva simy vůbec srovnávat nedají Mrknutí
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE

https://www.rcfree.eu
olda Olde maly
Farky napsal:

Letadlovky jsou fajn a baví mě z nich lítat, to jako jo. A Pacifik je trochu moje srdcovka. Jenže na druhou stranu kolik různých scénářů a misí se dá vymyslet na takový mapě Midwaye? V bitvě kde se bojovalo jeden den? Co tam přesně bude za zábavu třeba pro lidi co rádi lítají dvoumotoráky? Za Japonce nic, za Američany sebevražednej útok na letadlovky? Super. Mapa s jedním atolem uprostřed a 1000 km okolo jen voda (ok, pár pidi ostrůvků tam je, ty nepočítám). To fakt není až tak úplně zábava, kdo jako já někdy lítal kampaň u Midway nebo intenzívně Pacifik online v původním šturmovi tak ví o čem mluvím. Pacifik lítalo v ilovi vždycky míň lidí a tohle IMHO není dobrý tah. Ještě bych asi rozuměl kdyby napsali Guadalcanal nebo New Guinea, tomuhle fakt moc nerozumím.

To je jednoduchý. Nedá moc práce a tudíž to nestojí tolik peněz.

lochness
mody, import objektu, Odessa - vidim to tak, ze oni budou vylepsovat stavajici veci v ramci BoX a ruzna bojiste bude delat nekdo bokem Úsměv
kogm.bluefile.cz/banner/ban_loch.jpg

Mira
Léto 2018 bude pěkně horké Úsměv
Ale spíš než letadla a bojiště mne potěšila všechna ta omáčka kolem co byla zmiňována aneb odborně řečeno Technology and Features a Other Improvements ..to si přeju už pod Ježíška.. ( letošního )

magot
olda maly napsal:

Farky napsal:

To je jednoduchý. Nedá moc práce a tudíž to nestojí tolik peněz.

8 funkčních letadlových lodí, + x bitevních lodí, křižníků torpedoborců a ponorek. Na každé straně mít alespoň jeden létatelný stíhač, dive-bomber a torpedo bomber + hydroplán na průzkum ... ještě se jim bude zdát o placatých ruských pláních a pár zkopírovaných letadlech

Pro mě osobně je ale pacifik lákavější než po tisící omletej kanál, normandie atd ... ale Guadalcanal by to zalepil líp než Midway.
Upravil/a magot dne 09-09-2016 07:49

Baron
Na Midway by som to videl takto:

US:
- F4F3 Wildcat
- F2A Buffalo
- Catalina
- Dauntless
- Avenger
- Vindicator ako Premiak Šklebící se

IJN
- A6M2 Zero
- B5N2 Kate
- D3A1 Val
- E8N Dave

Este by prichadzali do uvahy Aichi E13, Devastartor a B17. Mám dojem, že sa tam mihol v 2 kusoch aj Ryusei. Takto spamäti si nespomínam na žiadne ďalšie mašiny, čo sa tejto bitky zúčastnili.

Myslím, že Midway by bol fajn ako súčasť uceleného celku máp. Na samostatný produkt je tam toho príliš málo na výber.

Aby som pravdu povedal, otázka čo bude po Kubáni je mi momentálne vcelku šumafuk, ešte ani sami vývojári nevedia, aké bojisko budú robiť ďalej. Midway a Okinawa sú iba predbežný plán, podľa Jasona nie je vylúčená napr. Stredozemná oblasť alebo Afrika. Najmenej pravdepodobné je asi európske bojisko, čo je vlastne s podivom, nakoľko časť západnej Európy vrátane La Manch majú plus mínus "predpripravenú" z RoF.
Hals - und Beinbruch!

Baron
Ďakujem za opravu Mrknutí B-26 by bola fajn.
Hals - und Beinbruch!

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,080,461 návštěv