September 22 2025 10:03:46
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 20

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2016
310_cibule
Typické ruské výmluvy. Navíc je tam slyšet podtón kremelské propagandy. Vypadá to, jako by Jasonovi a Medveděvovi psal prohlášení stejný člověk (Voloďa si je samozřejmě píše sám). Nu što, chorošo budět, nas mnogo.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

CSW_Cassius Chaerea
Myslel jsem, že je to úspěšná společnost...Úsměv
Až se Jasoň vymáčkne na co chce další moje prachy, pak se možná smiluji. Na to aby si máčeli kaviár v šampaňském, zatímco nechají nějakého šulina pracovat na něčem tak zbytečném jako je Ju 52, si prachy nezaslouží.

magot
začátek konce ...

310_cibule
Ano, to je přesné. Ledaže by to byl konec začátku.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Ajvn
Chlapci, chlapci.
Je to smutné, ale nejblíž k pravdě je podle mě bohužel Tyrel.Smutný ...

Rumcajs
57_OTU ajvn napsal:

Chlapci, chlapci.
Je to smutné, ale nejblíž k pravdě je podle mě bohužel Tyrel.Smutný ...
Tyler nemá pravdu skoro v ničem. Je to zapšklej strárnoucí mrzout, který vidí svět negativně. Většina těch jeho výroků stojí a padá na představách, který nemaj reálný základ. Viz třeba ta roztomile naivní představa o vzniku zisku z podnikání.

Je to jednoduchý, buď chceš svět vidět negativně a pak máš nepřebernou škálu možností, jak se ve své negaci utvrdit a pole tvého neštěstí je neorané a můžeš se v tom hnoji ráchat do skonání světa.
Nebo vidíš svět pozitivně. Pozitivně to je jako když vidíš problém a povíš si, třeba lze vyřešit. Nebo vidíš, že ten problém někdo jinej řeší a ty nemusíš.

Rozhodnutí je na každém z nás jednotlivě. Jak tuhle psal Cibule "Někteří umějí být krásně nešťastní". No a jiní umějí být hezky spokojení. A přitom máme k dispozici to samé.
Non est specifica

CSW_Cassius Chaerea
Nebo dělat že tam není problém a jestli že tam náhodou nějaký malý problémek je, tak za to může někdo jiný, jenom né ti co si ho způsobí. To některým jde taky dobře.

Rumcajs
No a jaký problém tam vidíš Cassie? Nebo jaký problém může člověk mít, aby si BOS/BOM užíval?

Když se člověk smíří s tím, že to je hra a že je limitovaná možnostma PC a rozpočtem a časem a ... čím vším to je limitovaný, tak jakej problém s tím člověk může mít? Snad to není tak, že by si někdo představoval, že to je úkladný pokus o to, učinit ho nešťastným. Nebo snad jo? U příspěvků některých místních zoufalců mám právě takový pocit. Ta úkladnost vůči jejich spokojenosti z těch příspěvků úplně čiší.

Nebo si snad někdo představuje, že pozitivní příspěvky zde píší najatí a dobře placení agenti? Zaprodanci Moskvě, zednáři či lumináti? Cool
Non est specifica

CSW_Cassius Chaerea
Bude to dobrý Rumcajs, jako vždy. Nepřestávej věřit a platit.

Rumcajs
Chápu, nemáš co říct, tak jsi alespoň záhadný. Mrknutí
Non est specifica

CSW_Cassius Chaerea
Vše už bylo řečeno, motat se s tebou dál v kruhu nebudu.

alfik
Pokud vím, tak Elvise neunesli mimozemšťané.
Letěl s nimi dobrovolně, páč mu slíbili, že jej po cestě vysadí na jeho domovské planetě.
Šklebící se
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

lochness
Mas pravdu Cassi, je to porad dokola. Stejny problem se resil pri preorderu BoM. Ale je tu precejen jeden rozdil - pokud to chapu dobre, doslo k personalni/m a nazorovym zmenam. Osobne si muzu v tomto pripade dovolit podporit dalsich 14 dni vyvoje. A paradni na tom vsem je, ze kdo nechce, nemusi. A kdo chce jen napul (ve skutecnosti diky rozdilne castce si muze clovek docela slusne vybrat vysi podpory), taky ma moznost, nemusi kupovat obe letadla.

edit: Alfiku, nebyl to spis Michal Jackson, kdyz ho odmitli u MiB?
kogm.bluefile.cz/banner/ban_loch.jpg

AH_Enty
Ahoj,
tak jsem si pořídil tuhle hračku a nejde mi aktivovat TrackIR. Mám tedy asi verzi 3.
Poradíte.
Proti starému ILovi mi nejde vůbec vzlétnout. Hrůza.

magot
AH_Enty napsal:

Ahoj,
tak jsem si pořídil tuhle hračku a nejde mi aktivovat TrackIR. Mám tedy asi verzi 3.
Poradíte.
Proti starému ILovi mi nejde vůbec vzlétnout. Hrůza.

zkus tohle:
Start the game, then close it, find the configuration file in <game folder>\data\startup.cfg, find the section [KEY = input] and set the parameter as shown: old_trackir = 1

310_cibule
Ahoj Enty, vítej, moc rád Tě zase po dlouhé době vidím. Tenhle Sim je na to Tvoje bitevničení, jak dělaný. Užiješ si. Držím palce s TrackIr. Nemám s ním problém, takže nevím.

lochness
Enty, vzlet by nemel byt takovej problem, pojizdeni je vetsi peklo nez si zvyknes. Ale jestli startujes motor, ujisti se, ze mas plnou vrtuli. Ma to ve zvyku po nastartovani stahnout na nulu v pripade manualu Mrknutí Stejne tak chladice.
kogm.bluefile.cz/banner/ban_loch.jpg

AH_Enty
To já se rozjedu. Nějak se udržím v ose, ale chvilku po odlepení se od země, se mi to stočí doleva a je hotovo.

310_cibule
To by mohlo být to, co píše lochness. Před rozjezdem zkontroluj, zda máš směs a nastavení vrtule na max.

AH_Enty
Tak se rozhlížení rozchodil. Nová verze softwaru a zaktivnění Vectoru.
Ale letadlo mi po startu vždy spadne na jednu nebo druhou stranu, ať dělám co dělám. Brzdy mi nefungují a podobně. Celé je to na levačku.
Zlatej starej Il, i když graficky je horší.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,082,395 návštěv